agnieszkapp1 23.07.08, 15:19 Czy którys z waszych panów to bieże??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikita Re: Agapurin 23.07.08, 16:20 Mój M. to między innymi bierze. Ale niedługo, więc jeszcze nie mogę nic powiedzieć na temat skuteczności. A Ty masz jakąś szerszą wiedzę na temat działania tego leku? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkapp1 Re: Agapurin 28.07.08, 15:32 Nic więcej nie wiem, oprócz tego co w ulotce i co powiedział lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
egnes7 Re: Agapurin 23.07.08, 21:23 Mój mąż bierze agapurin już od kilku miesięcy.Oprócz tego zażywa też kilka innych specyfików.Poprawa jakaś jest ale nie wiem od którego z tych leków. Odpowiedz Link Zgłoś
wikita Re: Agapurin 24.07.08, 10:10 Egnes, a co jeszcze bierze Twój Mąż? Bo to pewnie dobry zestaw skoro jest poprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkapp1 Re: Agapurin 28.07.08, 15:33 mój bieże jeszcze androvit i folik, a czy jest poprawa to na razie nie moge powiedziec, bo dopiero tydzień kuracji Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: Agapurin 28.07.08, 16:29 witajcie, zdziwiłam się widząc agapurin na tym forum ... moj M bierze agapurin kilka ładnych lat i pewnie jeszcze długo... ale nie ma to nic wspólnego z leczeniem zaburzeń płodności, w każdym razie lek można brać latami, jest skuteczny na krążenie, powoduje rozszerzanie naczyń krwionośnych, po bardzo długich kuracjach może obciążyć watrobę, mąż bierze ten lek z innym o nazwie sadaminum retard... Odpowiedz Link Zgłoś