onlylilly 13.09.08, 10:41 Czy któras z was miała taki zestaw? clo: 5-9dc estrofem: 10-14 dc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siwa601 Re: Clo i estrofem 13.09.08, 17:30 Witaj!Ja miałam taki zestaw przed IUI ale u mnie niezaowocował.Może gdybym drugi raz miała taki zestaw było by ok ale z winy lekarza się nieudało. Odpowiedz Link Zgłoś
matka-30tka Re: Clo i estrofem 13.09.08, 17:41 To w moim przypadku byla bardzo skuteczna mieszanka, na tyle że w moim brzuszku skacze sobie 28 tyg. czlowiek (i gdyby nie fakt, że leżę plackiem ponieważ od 10 tyg chce mnie już wcześniej zobaczyć) to mogę tylko życzyć tego samego - czyli widoku 2 kresek w terminie miesiączki. Do tego oczywiście Pregnyl a potem, aż do teraz Duphaston. Jedyną wadą byly niestety silne bole glowy po dużych dawkach estrogenu no i wahania nastroju (na przemian placz i euforia) ale po teście zostala euforia Odpowiedz Link Zgłoś
keegan Re: Clo i estrofem 13.09.08, 18:01 Ja mam właśnie teraz. Clo: od 4 do 8 dc Estrofem: od 4 do 10 dc W ten wtorek pregnyl a od 16 dc duphaston... Nie miałam żadnych skutków ubocznych, choć brałam podwójną dawkę clo. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: Clo i estrofem 13.09.08, 21:25 Ja mialam taki zestaw do IUI: clo oraz zastrzyki z menopuru, do tego estrofem, pozniej pregnyl i luteina. I jeszcze bromergon. Córa ma juz ponad rok Odpowiedz Link Zgłoś
e-jusia Re: Clo i estrofem 13.09.08, 22:06 Przy pierwszej ciąży pomógł tylko bromergon-córcia ma już dwa lata,a teraz rok starań i leki:bromergon,clo,luteina,pregnyl- zastrzyki,duphaston i narazie nic.Teraz miesiąc odpoczynku i znowu clo,pregnyl i luteina i bromergon i czekanie może się już uda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlylilly Re: Clo i estrofem 14.09.08, 18:20 dzieki za odpowiedzi! matka 30-tka- w jakiej dawce brałas ten estrofem? 1 tabl na dobe? Odpowiedz Link Zgłoś
matka-30tka Re: Clo i estrofem 15.09.08, 14:12 Poczatkowo 2x1 mg ale moje endo nie roslo wcale więc od 8-9 dc 3 x 2 mg (to naprawde dużo i dlatego tak bolal mnie glowa) osiągnelam tylko 11 mm endo ale jak widac starczylo dla mojego zarodeczka! No i oczywiście Norprolac od lat. Odpowiedz Link Zgłoś