Gość: emilka IP: 80.51.237.* 12.10.03, 22:53 Czy znacie?Kajie wasze opinie?Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zibi Re: prof. Chazan IP: *.piasta.pl 12.10.03, 23:01 Nie jesten pewna, ale to chyba on mial sprawę nagłosnioną przez media, że nie chciał dokonać aborcji na dziecku bardzo chorym. Matka dziecko urodziła, i skarzyla go o odszkodowanie, bo dziecko było jak roślinka. Ale nie jestem pewna, czy to on. Napewno jest znany, ale czy dobry to nie wiem. Moj były lekarz sie z nim przyjażnil.szczegółów znajomości nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: prof. Chazan IP: 80.51.242.* 13.10.03, 15:44 Dziecko zyje, potrafi chodzić,mówic - pokazywali je w telewizji. Jest rzeczywiscie chore jak i jego starszy brat na jakąś chorobe kosci. Matka chciała aborcji w piatym czy szostym miesiącu. A on stwierdził, ze choroba dziecka nie kwalifikuje sie jako przewlekłe i ciężkie uposledzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: prof. Chazan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.03, 15:55 A to przepraszam. Zobaczcie co może zrobić plotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorunia Re: prof. Chazan IP: *.aster.pl / 10.66.1.* 13.10.03, 18:22 ja slyszalam, ze jest on swietnym poloznikiem. ale jak juz sie bierze za ginekologie i endokrynologie, to przestaje byc swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta13 Re: prof. Chazan IP: 80.51.237.* 13.10.03, 20:53 Dzięki za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta13 Re: prof. Chazan IP: 80.51.237.* 13.10.03, 21:15 Ja chciałabym siędowiedzieć co myślicie o nim pod kątem leczenia niepłodności???Bo to że jest na prawdę wybitnym ginekologiem/położnikime to chyba nie da się zaprzeczyć.Prowadził ciążę wielu moim koleżankom i cieszył się bardzo dobrą opinią. Mnie interesuje jednak czy ktoś ma doświadczenie na polu szukania przyczyn niepłodności przez prof.Chazana.Bardzo prosze o opinię jesli ktoś może mi pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: prof. Chazan IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.03, 18:03 Ja byłam u niego w gabinecie z tym problemem i uczciwie (nie wziąl nawet pieniedzy za wizyte choc poswiecil mi sporo czasu) odesłał mnie do swoich kolegów. Więc chyba doskonały lekarz i położnik, ale nie od trudnej niepłodności Odpowiedz Link Zgłoś
edyta1304 Re: prof. Chazan 14.10.03, 19:28 No to uczciwie postąpił. dzięki za informację to cenna dla mnie wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś