Gość: AP IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 18:55 Kochane, prosze o pomoc.Poradźcie dobrego lekarza ginekologa we wroclawiu na początki leczenia i szukania problemów... dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paola Re: Wrocław-szukam lekarza IP: *.daminet.pl 16.10.03, 19:11 Zdecydowanie Krystian Blok Przyjmuje na Karola Miarki 4 tel 071 33 01113. Ten lekarz jest bardzo rzeczowy i nie bagatelizuje problemów. U mnie od razu zdiagnozowal pco podczas gdy lekarze w moim mieście nic nie sugerowali, tylko kazali co miesiąc przychodzić z kasą oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Wrocław-szukam lekarza IP: *.media4.pl / *.media4.pl 17.10.03, 10:40 Paola a możesz napisać cos więcej? Czy on przyjmuje tam prywatnie czy na ubezpieczenie? Jeśli prywatnie to ile bierze za wizytę? Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia29 Re: Wrocław-szukam lekarza IP: 192.6.61.* 17.10.03, 11:01 czesc dziewczyny, nie wiem czy Krystian Blok to tatus Radoslawa, ale zdecydowanie tego drugiego odradzam. Chodzilam do niego, na kase, i caly moj problem zrzucil na za wysoki poziom PRL. Zajadalam sie zaleconymi przez lekarza tabletkami, ktore powodowaly, w moim przypadku wiekszosc objawow ubocznych. Pan doktor na prosbe zmiany leku, mowil jedynie, ze skoro sa objawy uboczne znaczy - lek dziala. I tak bylo przez cztery miesiace do chwili, gdy omdlalam... (Niestety nie wiedzialam co to hipertonia ortostatyczna, takze jeden ze skutkow ubocznych). Lek odstawilam, lekarza tez. W ciaze jeszcze nie zaszlam, ale moj obecny lekarz wydaje mi sie bardziej obeznany z rzecza. Przede wszystkim zlecil wszystkie mozliwe badania, zrobil usg, na ktore nie moglam sie doczekac przez ponad rok u poprzedniego lekarza. Dzis jestem dobrej mysli, moze w koncu sie uda.. Acha, nie wiem czy powinnam polecac, bo przeciez lecze sie u nowego doktorka dopiero drugi miesiac, ale poki co jestem dobrego zdania o dr. Jędryce. Pozdrawiam P.S. PRL spadla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: Wrocław-szukam lekarza IP: *.daminet.pl 17.10.03, 13:01 Proponuję nie sugerować się nazwiskiem, być może są rodziną ale to przecież 2 inne osoby. Krystian Blok przyjmuje prywatnie 100 zł-koszt wizyty, bada na wszystkie strony, usg też. Ten drugi Radosław, skoro nie robil usg to może mial takie kiepskie warunki w przychodni. Prywatnie może mieć usg. Odpowiedz Link Zgłoś
eu-iza Re: Wrocław-szukam lekarza 17.10.03, 11:21 Polecam dr Zorawskiego (niestety nie mam polskich literek na klawiaturze, tam powinno byc 'z' z kropka i 'o' z kreska). Przyjmuje miedzy innymi w Dolmedzie, niestety nie na kase tylko prywatnie. Moja kolezanka jest teraz mama blizniakow po leczeniu u dr Bielanowa z Brochowa. Tez prywatnie. Niestety nie mam namiarow, ale mysle ze w szpitalu mozna sie dowiedziec Iza Odpowiedz Link Zgłoś
margoota Re: Wrocław-szukam lekarza 17.10.03, 11:58 Osobiscie chodze do dr Heimratha z Dyrekcyjnej ale wiekszosc forumowiczek z Wroclawia najpochlebniej wyraza sie o dr Polaku (www.polak.med.pl} Proponuje zajrzec na strony bociana, watek "gdzie sie leczyc". Wynika z nich, ze specjalizuje sie on w leczeniu nieplodnosci. Osobiscie daje sobie tutaj we W- wiu jeszcze jedna szanse a potem sprobuje w ktores z klinik leczacych nieplodnosc. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelia Re: Wrocław-szukam lekarza IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.03, 23:24 Ja chodzę do doktor Winiarskiej, ale sama nie wiem co mam o niej myśleć, no i do dra Macieja Mazurca z Corfamedu. Ale jak na razie żadnych rezultatów czyli ciąży nie ma Odpowiedz Link Zgłoś