Dodaj do ulubionych

Wrocław-szukam lekarza

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 18:55
Kochane,
prosze o pomoc.Poradźcie dobrego lekarza ginekologa we wroclawiu na początki
leczenia i szukania problemów...
dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Paola Re: Wrocław-szukam lekarza IP: *.daminet.pl 16.10.03, 19:11
      Zdecydowanie Krystian Blok Przyjmuje na Karola Miarki 4 tel 071 33 01113. Ten
      lekarz jest bardzo rzeczowy i nie bagatelizuje problemów. U mnie od razu
      zdiagnozowal pco podczas gdy lekarze w moim mieście nic nie sugerowali, tylko
      kazali co miesiąc przychodzić z kasą oczywiście.
      • Gość: Asia Re: Wrocław-szukam lekarza IP: *.media4.pl / *.media4.pl 17.10.03, 10:40
        Paola a możesz napisać cos więcej? Czy on przyjmuje tam prywatnie czy na
        ubezpieczenie? Jeśli prywatnie to ile bierze za wizytę?
        Pozdrawiam Asia
        • Gość: misia29 Re: Wrocław-szukam lekarza IP: 192.6.61.* 17.10.03, 11:01
          czesc dziewczyny,
          nie wiem czy Krystian Blok to tatus Radoslawa, ale zdecydowanie tego drugiego
          odradzam. Chodzilam do niego, na kase, i caly moj problem zrzucil na za wysoki
          poziom PRL. Zajadalam sie zaleconymi przez lekarza tabletkami, ktore
          powodowaly, w moim przypadku wiekszosc objawow ubocznych. Pan doktor na prosbe
          zmiany leku, mowil jedynie, ze skoro sa objawy uboczne znaczy - lek dziala. I
          tak bylo przez cztery miesiace do chwili, gdy omdlalam... (Niestety nie
          wiedzialam co to hipertonia ortostatyczna, takze jeden ze skutkow ubocznych).
          Lek odstawilam, lekarza tez. W ciaze jeszcze nie zaszlam, ale moj obecny lekarz
          wydaje mi sie bardziej obeznany z rzecza. Przede wszystkim zlecil wszystkie
          mozliwe badania, zrobil usg, na ktore nie moglam sie doczekac przez ponad rok u
          poprzedniego lekarza. Dzis jestem dobrej mysli, moze w koncu sie uda.. wink
          Acha, nie wiem czy powinnam polecac, bo przeciez lecze sie u nowego doktorka
          dopiero drugi miesiac, ale poki co jestem dobrego zdania o dr. Jędryce.
          Pozdrawiam
          P.S. PRL spadla. smile
      • Gość: Paola Re: Wrocław-szukam lekarza IP: *.daminet.pl 17.10.03, 13:01
        Proponuję nie sugerować się nazwiskiem, być może są rodziną ale to przecież 2
        inne osoby. Krystian Blok przyjmuje prywatnie 100 zł-koszt wizyty, bada na
        wszystkie strony, usg też. Ten drugi Radosław, skoro nie robil usg to może
        mial takie kiepskie warunki w przychodni. Prywatnie może mieć usg.
    • eu-iza Re: Wrocław-szukam lekarza 17.10.03, 11:21
      Polecam dr Zorawskiego (niestety nie mam polskich literek na klawiaturze, tam
      powinno byc 'z' z kropka i 'o' z kreska). Przyjmuje miedzy innymi w Dolmedzie,
      niestety nie na kase tylko prywatnie.
      Moja kolezanka jest teraz mama blizniakow po leczeniu u dr Bielanowa z
      Brochowa. Tez prywatnie. Niestety nie mam namiarow, ale mysle ze w szpitalu
      mozna sie dowiedziec
      Iza
    • margoota Re: Wrocław-szukam lekarza 17.10.03, 11:58
      Osobiscie chodze do dr Heimratha z Dyrekcyjnej ale wiekszosc forumowiczek z
      Wroclawia najpochlebniej wyraza sie o dr Polaku (www.polak.med.pl} Proponuje
      zajrzec na strony bociana, watek "gdzie sie leczyc". Wynika z nich, ze
      specjalizuje sie on w leczeniu nieplodnosci. Osobiscie daje sobie tutaj we W-
      wiu jeszcze jedna szanse a potem sprobuje w ktores z klinik leczacych
      nieplodnosc. Pozdr.
      • Gość: Amelia Re: Wrocław-szukam lekarza IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.03, 23:24
        Ja chodzę do doktor Winiarskiej, ale sama nie wiem co mam o niej myśleć, no i
        do dra Macieja Mazurca z Corfamedu. Ale jak na razie żadnych rezultatów czyli
        ciąży nie ma sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka