Gość: inka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 20:18 Co to jest policystyczny jajnik? Proszę o wszelkie opinie!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paola Re: POLICYSTYCZNY JAJNIK IP: *.daminet.pl 16.10.03, 20:24 w takim jajniku często osadzają się pod korą takie niepęknięte pęcherzyki liczne. Tak jest u mnie. Acha i jajnik ma jeszcze dość grubą otoczkę, może być powiększony na obrazie usg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: POLICYSTYCZNY JAJNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 20:30 Czy policystyczny jajnik zmniejsza szanse zapłodnienia ? Jeżeli tak, to w jakim stopniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: POLICYSTYCZNY JAJNIK IP: *.daminet.pl 16.10.03, 21:36 Trudno powiedzieć, czasem osoby z takimi jajnikami zachodzą naturalnie....aleczęsto trzeba się leczyć, aby wywolać owulację i pęcherzyki pękaly. Ja jestem tym drugim przypadkiem, ale trzeba być dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
lidqa Re: POLICYSTYCZNY JAJNIK 17.10.03, 10:24 to zalezy czy jeszcze jest owulacja. czasem takie jajniki juz nie produkuja. Ale to sie leczy i mozna zajsc w ciaze. Poczytaj posty o PCO bo to jet wlasnie zespol jajnikow policystycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: POLICYSTYCZNY JAJNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 11:22 Dziekuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś