coco17 16.10.08, 14:30 dziewczyny moj lekarz od dnia punkcji kazal mi zazywac aspiryne.czy ktoras z was tez ja zazywala wspomagajaco?- "Nawet jeśli niebo zmęczyło się już błękitem, nie trać nigdy światła nadziei" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siabaska Re: aspiryna a icsi 16.10.08, 15:26 Ja mam brać acard (zawiera kwas acetylosalicylowy tak jak aspiryna). A będziesz brać jednocześnie estrofem po transferze? Odpowiedz Link Zgłoś
orchid-4 Re: aspiryna a icsi 16.10.08, 15:44 a powiedzcie jaki wpływ ma na to wszystko aspiryna?? szykuję się do IUI, czy to ma coś wspólnego?? Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: aspiryna a icsi 16.10.08, 16:38 aspiryna tak jak acard pomaga w ukrwieniu endometrium a to pomaga fasolce się zagnieżdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
orchid-4 Re: aspiryna a icsi 16.10.08, 16:39 czyli w przypadku IUI też może okazać się skuteczne?? Odpowiedz Link Zgłoś
siabaska Re: aspiryna a icsi 18.10.08, 11:16 Mnie się wydaje, że Acard/Aspiryna jast brany w parze z Estrofemem, bo skutkiem ubocznym brania Estrofemu może być zator krwi, czy coś takiego, a Acard zapobiega zatorom. Ale to tylko taka moja teoria. Może ktoś jeszcze się wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś