Gość: Malaga IP: 217.153.60.* 05.11.03, 17:49 Czy możecie polecić dobrego ginekologa który przyjmuje w Enel-Med w W-wie? Dobry - mam na myśli taki który jest w stanie pomóc w problemach na tym forum poruszanych dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cetka Re: Ginekolog w EnelMed W-wa IP: *.aster.pl / 10.66.1.* 05.11.03, 18:28 a czemu wybierasz te potwornie droga lecznice, zamiast isc od razu np. do novum czy innej tego typu kliniki, ktore sie zajmuje wylacznie nieplodnoscia?... oszczedzisz kase i kilka lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.p5 Re: Ginekolog w EnelMed W-wa IP: *.acn.pl 05.11.03, 19:38 Zgadzam się z przedmówczynią: USG dopochwowe kosztuje 120 PLN. Choć fakt, jest tam dobra lekarka p.Królikowska(szkoda tylko, że także nie ma w zwyczaju badać piersi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Ginekolog w EnelMed W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 09:38 odradzam enel-med w leczeniu niepłodności stanowczo!!! Po pierwsze bardzo drogo wychodzi monitorowanie cyklu a to podstawa w tym leczeniu, a po drugie lekarze z tamtąd nie maja wielkiego pojecia o leczeniu nieplodn9ości. Leczyłam sie tam u dr Juchnickiej(fajna lekarka jeśli chodzi o zwykłe wizyty, drobne problemy,,, badanie piersi itp.)Po kilku m-cach starań jak powiedziałam, że nam nie wychodzi to przepisała mi 2 (!!!)tabl clo. Do tej dawki tego leku, mój lekarz z novum nie doszedł po 8 m-cach leczenia. Największa jaką biorę to 1 tabl. Nie chce myśleć co by mogło być po dwóch, brrrrr! Poza tym przepisuje same drogie leki, nie informując nawet ,że są tańsze odpowiedniki. Takze wybór pozostawiam Tobie. Ja od razu zwróciłam sie do specjalistycznej klinii i nie żałuje. Przynajmneij nie mam poczucia stracopnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malaga Re: Ginekolog w EnelMed W-wa IP: 217.153.60.* 06.11.03, 17:30 Pytam dlatego, ze posiadam abonament do tej placówki ale za dorma mam tylko podstawowe badania Z tego co piszecie to widzę, że jedynie na "zwykłe" wizyty warto tam chodzić serdeczne dzieki za informacje PA! Odpowiedz Link Zgłoś