kasiunia2124 15.02.09, 08:09 Dziewczyny jestem po histero i mam lekkie krwawienia i po dwóch dniach doszło pieczenie i dziwna wydzielina czy to normalne, co oni mi tam porobili po wypis idę dopiero w środę, więc dowiem się co i jak ale teraz nie wiem co mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maryska26 Re: Po histeroskopii 15.02.09, 11:29 Hej. Kasiu tym krwawieniem sie nie przejmuj, ja też je miałam do wczoraj,do tego miałam dużo śluzu o czerwonym zabarwieniu, ale po histero tak jest. Ja miałam robioną we wtorek i tak ogólnie to czuje się dobrze, czasami tylko troche podbrzusze mnie pobolewa,ale nie zwracm na to uwagi.A co do pieczenia, może coś Ci wycinali jakąś zmianę, polip i to się goi- nie wiem. U mnie nic nie wykryto i wypisu też nie mam, dostanę go od swojego lekarza jak pójdę na wizytę. Pozdrawiam. papa Odpowiedz Link Zgłoś
ikakole Re: Po histeroskopii 15.02.09, 11:43 Dziewczyny czy to badanie jest przeprowadzane w znieczuleniu ???? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia2124 Re: Po histeroskopii 15.02.09, 13:13 Dziękuje z a odp, bo się już martwiłam Tak dostaje się głupiego jasia a potem z nieczulenie do żylne ja się obudziłam dopiero na korytarzu jak mnie wieźli na salę,histero miałam w piatek więc pytaj czego nie wiesz pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ikakole Re: Po histeroskopii 15.02.09, 14:17 Dzieki kasiunia2124 az mi ulzylo!Wiem ze to badanie jest bardzo wazne! Odpowiedz Link Zgłoś