bela30 08.03.09, 16:56 pilnie poszukuje specjalisty w leczeniu niepłodności z Poznania lub Wrocławia.Bardzo proszę o jakiś kontakt!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazdeczkab Re: proszę o pomoc!!! 08.03.09, 18:30 specjalista dla ciebie czy dla faceta?? nieplodnosc to problem pary, moze najlepiej pojsc do kliniki leczenia nieplodnosci. w poznanu jest bodajze medart, klinika na polnej, ntermedica, invimed.. zajrzyj moz na nasz-bocian.pl. jesli szukasz na razie tylko lekarza a nie myslisz od razu o klinice to moze dr jedrzejczak - przyjmuje na os. polanka w poznaniu (niedaleko malty). co do wroclawia to nie mam pojecia. Ja na ta chwile od pol roku jezdze do dr J. na razie upragnionego szczescia jeszcze nie ma. Gość prędki ale rzeczowy i nie woija w bawelnę. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aada.live Re: proszę o pomoc!!! 08.03.09, 19:56 Hej. Ja też chodzę do dr. Jędrzejczaka i moim zdaniem jest w porządku. Tyle że ja borykam się z problemem od prawie 9 lat. Dr. J robił mi HSG, dwa razy laparoskopie, z 8x IUI , usuwał ciążę pozamaciczną ( trzecia laparoskopia)no i w tamtym tygodniu HSG żeby sprawdzić czy po ciąży jajowody są drożne. A dziecka nie ma Raz próbowałam zmienić lekarza po roku przerwy wróciłam do dr.J. Szybko, konkretnie, jak trzeba coś załatwić czy zadzwonić z pytaniami to nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
bela30 Re: proszę o pomoc!!! 09.03.09, 11:21 dziękuje wam bardzo!!I życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś