Dodaj do ulubionych

Znów coś z bocianem?

IP: *.tomaszow.mm.pl 22.11.03, 11:31
Dziewczyny, czy macie wejście na bociana? Ja znów od wczoraj mam problem,
pokazuje się tylko taki napis:fatal error:Unknown function: opentable0
in/mainfile.php on line 236. Co to może znaczyć? Czy u Was też cos takiego
wyskakuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: a.p5 Re: Znów coś z bocianem? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.11.03, 11:45
      Jolu, wszystko jest OK, wczoraj i dzisiaj.
      • Gość: Sassima Re: Znów coś z bocianem? IP: 80.51.74.* 22.11.03, 22:58
        u mnie pojawia sie to bardzo czesto i rownie czesto zmienia sie na normalny
        tryb funkcjonowania. np. teraz probuje wejsc na forum dyskusyjne i pojawia mi
        sie ten sam komunikat co Tobiesad
        • Gość: Jola Re: Znów coś z bocianem? IP: *.tomaszow.mm.pl 23.11.03, 10:12
          dzięki za odpowiedzi, ja faktycznie od soboty nie mam wejścia, cały czas ten
          sam komunikat... Myślałam, że tylko ja mam problemy, ale skoro zdarza się też
          to u Was, to znaczy, że trzeba cierpliwie czekać, a szkoda... Coś wyjątkowo
          często psuje się to forum, myślę że admin Krzysiek, macza w tym swoje
          łapki....Mnie np. groził, że zabroni mi korzystać z forum, bo pytania, które
          kierowałam do lekarza, a to nie były związane z niepłodnością (tak jak
          ostatnie o toxoplazmozę), a to nie były sformułowane w formie pytania... A z
          tego co widzę to chyba nie ja jedna nie formułowałam tematów jako pytań, i
          jakoś nikogo innego się nie czepia. Oj, naprawdę mam na niego nerwy... Lekarz
          odpowieada, i odpowiada chętnie a tamten utrudnia jak może! A może Wam też
          groził odcięciem forum??? Bo ja tak myslę, że może jego groźby stały się
          faktem!Zaznaczam, że nie postępowałam wbrew jego woli i starałam się stosować
          do jego wymagań. Problem był z ostatnim pytaniem o toxoplazmozę (nie wiem, czy
          faktycznie, pytanie : czy toxoplazmoza jest uleczalna?, nie ma nic wspólnego z
          niepłodnością????). Zadałam to pytanie raz - znikło, zadałam drugi raz - też
          znikło i dopiero kiedy zadałam 3 raz to samo pytanie, sprawdziłam skrzynkę
          meilową i okazało się, że Krzysiek wysłał tam wiadomość, że mu się treść
          pytania nie spodobała i wyciął i zakazał więcej poruszania tego tematu. Ja
          wcześniej o tym nie wiedziałam i po prostu moje pytanie znalazło się
          na "liście" zanim przeczytałam wiadomość. No i od tej pory nie mam wejścia na
          forum... Na żadne, ani na pytania do eksperta, ani na "jestem w ciąży", ani na
          żadne inne. Tylko Wy mi pozostałyście!
          • Gość: trinka Re: Znów coś z bocianem? IP: *.toya.net.pl 23.11.03, 11:42
            Jolu, u mnie od dłuższego czasu bocian działa bez zarzutu, może rzeczywiście
            napisz maila do Krzyśka, żeby Ci forum odblokował?
            • Gość: trinka ps. IP: *.toya.net.pl 23.11.03, 11:46
              A toxo oczywiście jest jak najbardziej uleczalna (bez żadnej ingerencji lekarza
              też sama przechodzi), tyle że kurację zdecydowanie powinno się przejść PRZED
              zajściem w ciążę, bo inaczej powoduje w pierwszym trymestrze poronienie lub
              ciężkie wady płodu, w drugim może spowodować wady płodu, a w trzecim dzidziuś
              jest już na tyle dobrze chroniony, że może się udać przejść toxo bez szkody dla
              niego.
          • Gość: a.p5 Re: Znów coś z bocianem? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.11.03, 14:34
            Nawet nie wiedziałam, że tam się robi takie problemy. Jola to może pisz do
            eksperta na forum www.starania.gery.pl/.Pozdrawiam.
            • Gość: a.p5 Re: Znów coś z bocianem? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.11.03, 14:37
              www.starania.gery.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka