lejla7 19.03.09, 21:38 Założyłam ten wątek bo jestem ciekawa czy któraś tu jest i może wymienimy sie poglądami na temat leczenia i lekarzy itp i wogóle będzie rażniej) bo na płockim forum cisza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja11-25 Re: Do dziewczyn z Płocka 21.03.09, 10:21 a u ktorego lekarza sie leczysz Odpowiedz Link Zgłoś
lejla7 Re: Do dziewczyn z Płocka 21.03.09, 16:12 teraz u Jędrzejewskiego. A Ty ? Długo się staracie o dzidzię? My juz rok Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: Do dziewczyn z Płocka 22.03.09, 18:02 nie mam zaufania do płockich lekarzy leczę się w Łodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
lejla7 Re: Do dziewczyn z Płocka 22.03.09, 18:47 Maja a zadowolona jesteś z Pedraszewskiego? Wiecie dziewczyny ja juz sama nie wiem co robić. Myślałam czy nie iśc od następnego cyklu do Cieplinskiego/ Macie juz dzieci czy to wasze pierwsze starania? Odpowiedz Link Zgłoś
s-myszz Re: Do dziewczyn z Płocka 22.03.09, 20:18 Witajcie!Ja również leczę się u dr Pędraszewskiego. Leczę się od 2 lat. Ja bardzo cenię sposób leczenia i podejście do pacjentki w/w doktora. W czasie leczenia byłam na konsultacji w Kl. Niepłodności w Łodzi, a ostatnio w Warszawie i w tej ostatniej postawili diagnozę taką samą jak dr P.Tak więc będę leczyła się dalej u niego dopóki nie skapituluje i nie odeśle mnie do Kl. Niepłodności w innym mieście. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maja11-25 Re: Do dziewczyn z Płocka 22.03.09, 21:17 tak i zaszlam w ciaze ale niestety poronilam lekarz zapisal mi leki pigulki po poronieniu rigevidon juz nie bede zmieniac lekarza pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lejla7 Re: Do dziewczyn z Płocka 22.03.09, 21:27 Maja współczuje Nie wiem jak u Was ale u mnie problem polega na braku owu pęcherzyki rosna bardzo słabo w tym cyklu miałam HSg i wyszło dobrze dostałam clo ale w dniach 11-16dc owu nie byłoosobiście uważam że mi sie przesunęła na 21dc teraz czekam na następny cykl Chociaż czasami mam takie momenty żeby sie już poddać. Wiecie jak zdecydowaliśmy się na dzecko to bez żadnych starań, stymulacji ani nawet liczenia dni płodnych zaszłam w ciąże a nie zależało mi tak bardzo (synek 3 latka) a teraz jak bardzo chce to nic nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
maja11-25 Re: Do dziewczyn z Płocka 22.03.09, 22:00 ja nie mialam owulacji dopiero skierowano mnie na hsg oczywiscie mialam niedrozne jajowody i leki dufaston i clostilbegyt i zastrzyk pregnyl .Mysle ze te leki mi pomogly pozniej okazalo sie ze jestem w ciazy bardzo sie cieszylismy ale krotko choc bralam dufaston na podtrzymanie ale to nic nie dalo Odpowiedz Link Zgłoś
lejla7 Re: Do dziewczyn z Płocka 23.03.09, 21:44 maja dufaston brałaś w 2-ej części cyklu a clo od 3 dc? Odpowiedz Link Zgłoś
lirene1 Re: Do dziewczyn z Płocka 23.03.09, 22:05 witajcie. ja leczyłam się u dr. Kacprowicz. jestem bardzo zadowolona, juz w pierwszym miesiącu były postepy. wczesniej nie miałam owulacji a po miesiacu leczenia miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lirene1 Re: Do dziewczyn z Płocka 23.03.09, 22:31 brałam bromergon przez caly cykl, a w 3 fazie cyklu luteine. do tego mialam monitoring cyklu skąd wiem że owulacja wróciła. Wczesniej nie miałam przez co najmniej pół roku Odpowiedz Link Zgłoś