pelikan00 27.04.09, 18:20 czy ktoras z was podchodzila/podchodzi do kolejenego aid po udanej? ciekawa jestem czy sa tu takie osoby piszcie prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: kolejne AID 27.04.09, 20:23 Ja jestem jeszcze w pierwszej ciąży ale na dzień dzisiejszy wiemy,że prawdopodobnie nie zdecydujemy się na kolejne podejście. Oczywiście (po cichu) nie wykluczam całkowicie takiej możliwości.Zobaczymy co los przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
pelikan00 Re: kolejne AID 29.04.09, 13:58 po pierwsze zycze powodzenia na finiszu a tak poza tym, to mysmy tez tak mysleli zreszta instynkt macierzynski byl tak wielki, ze pragnelam dziecka nie myslac o tym czy to bedzie pierwsze, czy pozoztanie jedynym. ale minelo kilka lat, a we mnie znow ten sam bol, te samo pragnienie. stad ten watek, chcialam sie dowiedziec jak jest u innych. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha8212 Re: kolejne AID 04.05.09, 18:19 Cześć! Ja niestety nie mam przyjemności być już mamą, bo niestety to jest moja druga ivi AID i okaże się czy będzie udana. Mam pytanie za którym razem wam się udało i gdzie robiłyście?? Odpowiedz Link Zgłoś
pelikan00 Re: kolejne AID 05.05.09, 14:01 mnie sie udalo drugie iui aid, na cyklu stymulowanym. teraz chce podejsc na naturalnym! trzymam kciuki!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: kolejne AID 06.05.09, 11:15 Mi też udała się druga AID ale żadnej stymulacji nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik11 Re: kolejne AID 05.05.09, 22:57 Ja byłam w takiej sytuacji. Po I udanym AID mamy corkę. Po II AID tez udanym mamy druga corkę. Może podejdziemy 3 raz.... . Ale nie wiem, jak wytłumaczyc dr że teraz byśmy chcieli synka .A tak na poważnie obie robiliśmy w Salve w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pelikan00 Re: kolejne AID . biszkopcik! 05.05.09, 23:14 a udalo wam sie miec tego samego dawce? jaka macie roznice wieku miedzy dziecmi? a tak w ogole, to baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo gratuluje! super! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha8212 Re: kolejne AID 06.05.09, 12:09 Ale super też bym tak chciała Gratuluje!!! Ciekawe jak będzie u mnie trochę mnie brzuch pobolewa i nie wiem czy to dobrze czy źle Odpowiedz Link Zgłoś