to-paz 14.05.09, 19:48 Mam pytanie. Czy przygotowujac sie do Invitro - codzienny monitoring cyklu brałyscie urlop, czy lekarz prowadzacy wypisywal Wam L4 i na jak długo ? Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola312 Re: Przygotowania do Invitro - L4 czy urolp ? 14.05.09, 23:31 Masz na myśli monitoring podczas stymulacji do in vitro? Jeśli tak to wcale nie codzienniwe, tylko może ze 3 razy. Ja jutro idę dopiero na drugie podglądanko a to już 8 dzień stymulacji. U mnie lekarz na monitoring przyjmuje rano, między 7.30 a 9.00, więc wyrabiam się przed pracą, szczególnie, że mam blisko. Podejrzewam, że jakby była taka potrzeba to lekarz bez problemu wypisałby zwolnienie, tak jak daje na punkcję i transfer. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorka76 Re: Przygotowania do Invitro - L4 czy urolp ? 15.05.09, 09:01 Myślę, że to zależy od kliniki. W Novum dają zwolnienie dopiero od dnia punkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
nat-kor Re: Przygotowania do Invitro - L4 czy urolp ? 15.05.09, 10:14 ja sobie sama wzielam zwolnienie w medicoverze po punkcji, transfer mam dzis, czyli weekend przede mna, a od poniedzialku ide do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-k Re: Przygotowania do Invitro - L4 czy urolp ? 15.05.09, 10:40 w bocianie w b-stoku podgladanie jest co 2-3dni, ale dziewczyny ktore przyjezdzaja na dluzej od polowy stymulacji do transferu dostaja l4, rowniez dla meza. Odpowiedz Link Zgłoś
magdad5 Re: Przygotowania do Invitro - L4 czy urolp ? 15.05.09, 12:13 A po co zwolnienie ? Ja wszystko (a bylo tego moze ze 3 razy) zalatwialam po pracy albo w soboty. Zwolnienie na 2 tygodnie dostalam po transferze - nawet po punkcji rano poszlam do pracy. magda + 19tc brzuszek (invicta styczen 2009) Odpowiedz Link Zgłoś
to-paz Re: Przygotowania do Invitro - L4 czy urolp ? 15.05.09, 19:50 A jak jest w Invimedzie w Warszawie ? Odpowiedz Link Zgłoś
thursday.next Re: Przygotowania do Invitro - L4 czy urolp ? 17.05.09, 01:02 w invimedzie w Wawie nikt nie proponował zwolnienia ani przed ani po zabiegu - od razu poszłam do pracy. Nie wiem co by było gdybym poprosiła - dla mnie to nie było o co - podglądanko było co pare dni, lekarze przyjmują też i przed i po pracy i na lunch można wyskoczyć, po transferze też nie sądzę aby miało sens ciągłe leżenie... Odpowiedz Link Zgłoś