belibi 27.06.09, 19:22 Witam, czy jeśli nie miałam krwawienia implantacyjnego, możliwe jest, ze zarodek się zagnieździł, czy też zawszy musi być to plamienie.Ja go nie mama test Beta w poniedziałek.Pomózcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teligo Re: Implantacja zarodka -pytanie 27.06.09, 19:43 Moja siostra była w ciąży z bliźniakami, nie miała plamienia implantacyjnego, nawet kilku kropel, a "wgryzała" się w nią dwójka Głowa do góry! Trzymam kciuki za wysoką betę Odpowiedz Link Zgłoś
amelia791 Re: Implantacja zarodka -pytanie 27.06.09, 23:54 A czy podczas "wgryzania" że tak to ujmę występują jakieś bóle, np. takie jak na okres, macie jakąś wiedzę na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
belibi Re: Implantacja zarodka -pytanie 28.06.09, 10:16 A czy w tych 12 dniach po transferze do wyniku Bety mozna zaobserwować jakieś objawy ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
teligo Re: Implantacja zarodka -pytanie 28.06.09, 11:09 Z tego co pamiętam z lektury forum, to część kobiet po ivf sprawdzała betę w 12 dpt. Odpowiedz Link Zgłoś
teligo Re: Implantacja zarodka -pytanie 28.06.09, 11:07 Sytuacja, że zupełnie nic się nie dzieję w tym początkowym okresie, jest naprawdę częsta. Odpowiedz Link Zgłoś
to-paz Re: Implantacja zarodka -pytanie 28.06.09, 08:14 O co chodzi z tym krwawieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
ochra Re: Implantacja zarodka -pytanie 28.06.09, 08:28 Nie musi być żadnego krwawienia ani bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikita Re: Implantacja zarodka -pytanie 28.06.09, 09:53 Może nie być totalnie żadnych objawów a w ciąży i tak możesz być. Też było mi w to trudno uwierzyć póki nie doświadczyłam tego na własnej skórze. Nie ma sensu wypatrywać plamień i innych symptomów bo to może być bardzo niemiarodajne. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: Implantacja zarodka -pytanie 28.06.09, 11:58 tu jest o plamieniu implementacyjnym: polki.pl/rodzina_ciaza_artykul,10014307.html ja nie miałam takich objawów, a wszystko co się ze mną działo raczej zrzuciłabym na luteinę, niż na ciążę jednak w dniu w którym niałam odebrac test, po raz pierwszy w życiu spojzałam w lustro i zrozumiałam, że jest inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
belibi Re: Implantacja zarodka -pytanie 28.06.09, 12:04 dzięki za link.A co ujrzałaś w lustrze? Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: Implantacja zarodka -pytanie 28.06.09, 12:12 uśmiechniętą, szczęśliwa kobietę mimo,ze cześniej ani przez chwilę nie wierzyłam, że może byc dobrze (tfu, tfu - odpukać ) w tego dnia cos mi sie poprzestawiało w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
belibi Re: Implantacja zarodka -pytanie 28.06.09, 12:18 Udało Ci się za pierwszym razem?Gdzie miałaś robiony zabieg?Ciąża pojedyńcza?Ile ma Dzidzia? Odpowiedz Link Zgłoś
nat-kor Re: Implantacja zarodka -pytanie 29.06.09, 14:40 mi się udało za iwszym razem, nie miałam plamienia, w zasadzie żadnych objawów. dziś 9tc powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
elka-helka Re: Implantacja zarodka -pytanie 30.06.09, 22:03 Ja nie miałam plamienia przy implantacji, która nastąpiła pomyślnie i w tej chwili kopie mnie w brzuchu Odpowiedz Link Zgłoś