Gość: ziarma IP: *.zchpolice.com 18.12.03, 08:09 Cześć dziewczyny! Aniu jak Ci się podoba nazwa wątku? Wymyśliłyśmy wspólnie z Agą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oczy_otwarte Re: Banaszki 18.12.03, 08:19 Jest super :o) Ciekawe, co na to dr Piotrus ;o) Melduje sie w nowym watku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarma Re: Banaszki IP: *.zchpolice.com 18.12.03, 09:25 Cześć Aniu! Fajnie że Tobie też się podoba! Jak ja z Agą dołączymy do ciebie (do klubu ciężarnych) to chyba otworzymy fanklub dr. Piotrusia. :o))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: Banaszki IP: *.fish.ar.szczecin.pl 18.12.03, 11:07 Świetny co nie????? Co tam Madziu???? zaraz pozsukam papierośnic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: Banaszki IP: *.fish.ar.szczecin.pl 18.12.03, 13:05 Odpisałamdziewuszkom a niech sie teraz na mnie popastwi to je troszkę oderwie od codziennych problemów!:)))Nawiedzone co niektóre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarma Re: Banaszki IP: *.zchpolice.com 18.12.03, 12:38 Cześć Aga! Czytałam czytałam i stwierdzam że tamta "dyskusja" do niczego nie prowadzi i tylko mnie wkurza. W domu u mnie już wszystko ok. Oczywiście z mojej inicjatywy, ale to już nieważne, ważne jest że jest ok. Mąż ma dziś dzwonić do lekarza i umówić się na wizytę - już się nie moge doczekać (ciekawa jestem co on powie). Z tym wezwaniem to nic poważnego (powiem ci jek się spotkamy). Mam dziś sporo pracy, więc zabieram się dalej do roboty. Magda. PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: Banaszki IP: *.fish.ar.szczecin.pl 19.12.03, 09:25 Cześć Madziu! Mój facet dziś robiąc trochę zadymy, bo wstał lewą nogą poszedł na krew ! Wyniki odbiorę dopiero po Świętach no i dam Ci znać ! A Twój byl u lekarza?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarma Re: Banaszki IP: *.zchpolice.com 19.12.03, 09:47 Cześć Aga! To dobrze że poszedł! Już będziecie mieli jedno do przodu. Nie jeszcze nie był. Wczoraj próbował się do niego dodzwonić ale nie odbierał telefonu. Dziś ma jeszcze próbowć. Jak będę coś wiedziała to dam ci znać. Pozdrowionka Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: Banaszki IP: *.fish.ar.szczecin.pl 19.12.03, 14:06 Dziewczyny ! Ponieważ chyba juz nie odezwę się do Świąt życzę Spełnienia marzenia! Każda z nas chyba marzy o tym samym ,tylko jest na innym etapie realizacji ! Życzę Wam i sobie aby to marzenie spełniło nam się juz w przyszłym roku! Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarma Re: Banaszki IP: *.zchpolice.com 22.12.03, 07:31 Cześć Aniu! Jak się czujesz? Miałaś już to drugie usg? Pozdrawiam Magda! Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Banaszki 22.12.03, 09:20 Czesc :o) Dobrze sie czuje, poza mdlosciami i ciaglym zmeczeniem. Dzisiaj ide na to usg i juz nie moge sie doczekac! A co tam slychac u Ciebie? Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarma Re: Banaszki IP: *.zchpolice.com 22.12.03, 11:54 Cześć Aniu! Daj znać jak poszło usg (mocno trzymam kciuki). Mdłości to bardzo dobry znak. Wszystko będzie dobrze. Zobaczysz swojego maluszka, albo malutką (lub jedno i drugie) hi, hi... U nas narazie wszystko dobrze. Lekarz męża gdzieś wyjechał i jeszcze nie byliśmy u niego z wynikami. Bierze dalej leki i zobaczymy. Dzwoniłam do dr, Piotrusia i powiedział że w styczniu możemy robić pierwszą insyminację (jeszcze się zastanawiam, może poczekam jeszcze niech mąż się podleczy i dopiero wtedy?). W pracy mam niewyjaśnioną sytuację i wszystko mam wiedzieć na dniach i szczerze powiem że strasznie się teraz tym przejmuje. Czekam na wieści po usg. Trzymam kciuki. Pozdrawiam Magda. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Banaszki 23.12.03, 08:00 Czesc! Na usg wszystko dobrze, juz prawie ochlonelismy :o) Maluszek ma prawie 1 cm i widzielismy bijace serduszko! To bylo niesamowite! Magda, jesli zdecydowaliscie sie na inseminacje (chociaz myslalam, ze moze sprobujecie na poczatku sami), to nie ma na co czekac. Aha, nie wiem czym bedziesz stymulowana, mam jednak w domu 10 tabletek Clostilbegytu (u mnie to na dwa cykle stymulowane). Jesli beda Ci potrzebne - chetnie oddam. Nic sie nie martw, juz jestescie coraz blizej! Usmiechy, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarma Re: Banaszki IP: *.zchpolice.com 23.12.03, 09:10 Cześć Aniu! Bardzo się ciesze, że Wasz maluszek czuje się dobrze. Ja jeszcze nie jestem na 100% zdecydowana na insyminacje. Ale nasz doktorek twierdzi że można spróbować. Naturalnie szanse są niewielkie (zbyt słabe wyniki nasienia). Jeśli nie udadzą się trzy insyminacje to wtedy invitro. Chyba że wyniki poprawią się i będą większe szanse. Pozdrowionka Magda. PS. Jeśli jednak zdecyduje się to bardzo chętnie skorzystam z twojej propozycji. Może to jest jakiś szczęśliwy zestaw (skoro Tobie się tak szybko udało). Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarma Re: Banaszki IP: *.zchpolice.com 24.12.03, 07:30 Cześć Aniu! Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Ci spełnienia marzeń, wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka no i najważniejsze zdrowego bobaska. Oby te Święta upłynęły Wam w spokoju i radości (następne spędzicie już w większym gronie). Staropolskim obyczajem, gdy w Wigilię gwiazda wstaje, Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Wam radości, aby wszystkim się darzyło, z roku na rok lepiej było. Pozdrowionka Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Banaszki 24.12.03, 10:57 Magda! Ja Tobie tez z calego serca zycze wszystkiego niesamowitego z tej okazji. Mam nadzieje, ze spelnia sie wszystkie Wasze marzenia. A szczegolnie to jedno najwazniejsze! Wesolych Swiat, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
oreiro.mama.martynki Re: Banaszki 24.12.03, 12:06 Dziewczyny życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt i oby następne były już w większym gronie. Trzymajcie się cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarma Re: Banaszki IP: *.zchpolice.com 30.12.03, 08:07 Cześć Aniu! Co u Was słychać, jak maluszek? Jak się czujesz? My zdecydowaliśmy się na insyminację, ale w następnym cyklu (koniec stycznia - początek lutego). Mąż jeszcze nie był z wynikami u lekarza (wyjechał na święta i sylwestra), wczoraj do niego dzwonił i umówili się na przyszły tydzień. Może przepisze mu jeszcze jakieś leki coś o tym wspominał przez telefon. Więc mąż się jeszcze podkuruje i na insyminacje. Pozdrawiam Magda :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarma Re: Banaszki IP: *.zchpolice.com 30.12.03, 09:13 Cześć Aga! Nic się nie przejmuj tymi wynikami - znasz przynajmniej przyczyne. Teraz zadzwońcie do tego lekarza i umówcie się na wizyte, on napewno coś poradzi. My też jeszcze nie byliśmy ze swoimi wynikami on gdzieś wyjechał i będzie w przyszłym tygodniu. Jak po świętach? Gdzie na sylwestra? Kiedy się spotkamy? Pozdrawiam Magda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: Banaszki IP: *.fish.ar.szczecin.pl 30.12.03, 14:20 Czesc madziu , własnie dotarlam do roboty triche pózno , ale jestem ! Kurcze nie wiem jest tego za dużo co nie?????a jak nic nie mają na zbicie i czy to może być przyczyną??? mam nadzieje ze jeszce jesteśw pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarma Re: Banaszki IP: *.zchpolice.com 30.12.03, 14:26 Cześć Aga! Pewnie że to może być przyczyna! Nic się nie martw dostanie jakiś lek i zobaczysz że wszystko wróci do normy!!!! Jest coś na podniesienie to i napewno jet coś na zbicie! Teraz tylko umówcie się z lekarzem i jak najszybciej musi coś brać. Napisz co u Ciebie? I odpowiedz mi na pytania z poprzedniego wątku! Czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: Banaszki IP: *.fish.ar.szczecin.pl 30.12.03, 14:32 Jużnie wiem boje się ze nic niepomoże! Kurcze skąd ten wynik! Ale mam 100 % faceta, aż kipi od testosteronu!!! . Idę dziś do lekarza , ale nie pokaże mu tych wyników! zrezzta może pokaże Ide z andzerka , tylko coś mnie w brzuchu wierci , może to płodne ale z moich temp, wynika ze chyba juz były ! Jaka ja jestem już popierdzielona! tzn. organizm, choci m8 juz niczego nie brakuje! Święta zleciałty ,oczywiście zyczenia były jedne, ale część zbyłam na czesc odpyskowałam! a na Sylwestra jutro jade na wieś! i bedzie w domu1 jakoś mi sie nie chce iść nigdzie a Wy??? idziecie????a spotkać sięmożemy wptrzyszłym tyg. bo dopiero w niedzielę wracamy~!!!! Czytałam ze wybierasz się na insemin. no i dobrze zleci i dzidzia bedzie w m,arcu zobaczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarma Re: Banaszki IP: *.zchpolice.com 30.12.03, 14:47 My też nigdzie nie idziemy na sylwestra robimy małą imprezkę w domu - nic specjalnego. Jak się spotkamy to wszystko ci opowiem co do tej insyminacji. Ok to dogadamy się na przyszły tydzień. Daj mi znać jak Ci dziś poszło u lekarza. Pamiętaj odbierz od niego tamten wynik i na przyszły tydzień do lekarza. Życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku - najważniejsze zdrowego, rumianego bobaska. Pozdrawiam Magda. Pa uciekam już do domu, ale Ci zazdroszcze że masz wolne. Pamiętaj daj znać co Ci powie dziś lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: Banaszki IP: *.fish.ar.szczecin.pl 30.12.03, 14:53 Madziu również zyczę Ci aby ten Nowy Roku przyniósł Wam ślicznego dzidziusia może być podwójny ~! Buziaki i do zobaczenia!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Banaszki 02.01.04, 17:34 Drogie Banaszki! Zycze Wam aby nowy rok byl laskawy i spelnil szczodrze wszystkie Wasze marzenia, a szczegolnie zeby Was bylo wiecej pod koniec roku! Mysle, ze u nas wszystko dobrze. Czuje sie fatalnie (mdlosci, wymioty i inne klopoty ;o), ale dla maluszka wszystko to przetrzymam. Pozdrawiam cieplo, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: Banaszki IP: *.fish.ar.szczecin.pl 05.01.04, 10:49 cześć Aniu ! Nie dziękuję za zyczenia! Tobie natomiast życzę slicznego zdrowego bobasa ! Madziu jesteś?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: Banaszki IP: *.fish.ar.szczecin.pl 12.01.04, 09:49 Cześć Dziewczyny??? Madziu jak już dasz radę odpisać to będę się bardzo cieszyła a na razie będę sama reanimowała ten post! Aniu! Jak zdrówko???? Jak dzidziuś???? Widać już brzusia????My z Madzia staramy się Ciebie dogonić i kto wie mam nadzieję ze wkrótce nam się uda! Pozdrawiam i życzę zdróweczka i odezwij się do nas! Chyba nie zapomniałaś o nas????:}} Odpowiedz Link Zgłoś
oreiro.mama.martynki Re: Banaszki 12.01.04, 19:46 Aga w środę będziemy w szczecinie - chciałabym się z Tobą choć na chwilkę zobaczyć - będziesz miała czas? Będziemy do południa - masz jakieś okienko lub coś? Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Banaszki 16.01.04, 10:31 Czesc :o) Dziewczyny, wcale o Was nie zapomnialam! Wrecz przeciwnie - ciagle mysle, co tam u Was. Przejrzalam wlasnie ostatnie listy i nie widze wiadomosci od Magdy. A nie odzywalam sie, poniewaz mam nakaz lezenia. Przez kilka dni mialam plamienia i bole brzuszka. Na szczescie, wszystko jest dobrze. Leze jednak caly czas i ukladam dziwne modlitwy. Aga, brzuszek mam... ja widze zmiany, maz tez. Ale czy dla innych sa dostrzegalne? Taki specjalnie widoczny to ten brzuszek jakos nie chce jeszcze byc. Ze zmieszczeniem sie w swoje ubrania mam juz klopoty. Na poczatku tygodnia ide na usg, dam znac co tam u mojego maluszka. Czekam na wiesci od Was! Magda, co z inseminacja?!?! Aga, a co tam teraz u Ciebie? Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: Banaszki IP: *.fish.ar.szczecin.pl 16.01.04, 12:03 Cześć Aniu ! Cieszę się ze u Ciebie wszystko ok! U nas na razie powolutku . coś kombinujemy ! Madzia nie odpisuje bo nie może wejśc na forum , ale u Niej wszystko po staremu! U mnie zreszta też! Wyniki męża się poprawiają (jej) i to najważniejsze! Pisz do nas!!!! Uważaj na siebie i się nie przemęczaj! -Trzynmaj się Aga Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Banaszki 16.02.04, 11:13 Hej, hej, Banaszki! Jestescie tu jeszcze? Co slychac? Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: Banaszki IP: *.fish.ar.szczecin.pl 16.02.04, 12:53 Powolutku ciągniemy, zastanawiamy się nad icsi obie ! zobaczymy co będzie dalej ! a co Aniu u Ciebie??? jak zdrówko Twoje i dzidzi !!! pisz częściej! Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Banaszki 16.02.04, 14:55 :o) Zagladam tu czasami i mam nadzieje, ze chociaz co jakis czas beda wiadomosci od Was! Magda nie ma mozliwosci zagladania na forum? Jesli nie, pozdrow ja ode mnie koniecznie! Nadal trzymam mocno za Was kciuki. U mnie chyba naprawde dobrze. To juz polowa 4 miesiaca :o) Maluszek kilka dni temu mial 13cm i wazyl 130 gram! Sluchalismy juz serduszka, mamy nakrecony pierwszy film, na ktorym malenstwo macha raczkami i nozkami. Od kilku dni mam pozwolenie na chodzenie, bo lezalam dlugi czas i walczylam z bolami i plamieniami. A w ogole to mniej wiecej od dwoch tygodni czuje sie bardzo dobrze, wszystkie dolegliwosci minely i z niecierpliowoscia wyczekuje czucia ruchow dziecka. Aha, wygladam juz jak ciezarowka, od poczatku ciazy przytylam 5kg :o] Czekam na wiesci od Was! Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: Banaszki IP: *.fish.ar.szczecin.pl 17.02.04, 10:55 Cześć Aniu ! z tą ciężarówką to przesadziłaś! Madzi niestety nadal nie udaje się wejśc na forum le pozdrawia Cię gorąco! Ostatnio nawet się zastanawiałyśmy co u Ciebie słychać! Trzymaj te kciukiza nas mocno na pewno nam się przydadzą! My również trzymamy za Was kciuki choć i tak wiemy , że wszystko będzie dobrze! Jejciu to już 4 miesiąć?????Szybko ten czas leci! Cieszę się , że u Ciebie już wszystko dobrze! Trzytmaj się cieplutko i pisz ! Zaraz przekopiuje Twój list Magdzie może w ten sposób będzieciemiały ze sobą kontakt ! Pozdrawiami uważaj na siebie Buziaki agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Banaszki 06.04.04, 16:28 Czesc :o) Co slychac u Was?! Mialam niedawno super sen, ze wchodze na forum i widze list od Magdy z cudowna wiadomoscia, ze... :o)))) Caly czas trzymam za Was kciuki! Dajcie znac, co i jak w poczynaniach. U mnie super! Nasz maluszek wazy juz 600g! Jestesmy w polowie 22 tygodnia. Plec malenstwa nadal jest dla nas niespodzianka, chociaz nie wiem ile jeszcze wytrzymamy z ciekawosci. Od trzech tygodni nasze dziecko wyprawia mi w brzuszku przeprozne szalenstwa i to naprawde najpiekniejsze uczucia na swiecie. Co niektore kopniaczki mozna poczuc przykladajac reke do brzuszka, co moj Szanowny systematycznie sprawdza. Ogolnie wszystko jest naprawde dobrze :o) Zagladam co jakis czas na forum, napiszcie koniecznie co slychac! Duzo usmiechow, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
delfinem Re: Banaszki 07.04.04, 08:59 Myślę, że z ciekawością przeczytasz list do Ciebie, jaki Ziarma napisała na Ciąża i poród 30 marca (tytuł: do oczy_otwarte). Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Banaszki 07.04.04, 09:51 Wow!!! Dziekuje bardzo!!! Wlasnie odszukalam ten list! Ale jestem w szoku: i z radosci, ze szczescia :o)))) i ze zdziwienia. Mi sie to snilo! Az nie moge uwierzyc. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: Banaszki IP: *.fish.ar.szczecin.pl 07.04.04, 09:27 Czeęć Aniu ! Bardzo się cieszę , że u Ciebie wszystko tak cudownie się układa ! U nas powolutku , przynajmniej u mnie dziś znowu dostałam @. Trudno następnym razem się uda! Nie załamuje się już tym. A co do Madzi to myślę , że sama Ci napisze. Pozdrawiam i trzymaj się cieplutko i częściej zaglądaj do nas.Wysyłaj impulsy przez sieć! Przydadzą się ! Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Banaszki 07.04.04, 09:57 Aga, widzialas list na forum ciaza i porod od Magdy? Ja wlasnie dzisiaj przeczytalam! Tak sie ciesze! Wreszcie sie udalo :o)))))))))))))))))))))))))) Wiesz, ze mi sie prawie dokladnie to snilo?! Dlatego zajrzalam tu wczoraj napisac do Was, bo ciagle o tym myslalam. Wow! Agus, @ to i nowy cykl! Napisz dokladniej co w ogole robisz. Zobacz, Magda i ja... Wiec wiesz, teraz Ty :o> Nie moze byc inaczej! Zobaczysz, ze sie doczekasz! Nie zalamuj sie, tylko glowa do gory i wierz w ten cykl. Tak samo mowilam Magdzie i to samo Wy mi mowilyscie. I widzisz!!! Bedzie dobrze :o) Moj maluch powoli sie budzi, zwykle o tej porze zaczyna szalenstwa. Zaraz z nim/a pogadam i poprosze o te ciazowe zarazki :o> Ale jestem w szoku! Pozrowienia :o) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: Banaszki IP: *.fish.ar.szczecin.pl 07.04.04, 10:28 Aniu wysyłaj przydadzą się ! Z Madzią to myślę ze sama pogadasz! I wszystkiego się dowiesz , tak wiem wszystko o Madzi mamy stały kontakt ! Nie napiszę Ci nic więcej musisz z Nią sama porozmawiać ! Niezałamuję się niczym,walczę z tą pieprzoną nadżderką i e tym cyklu mam zamiar ją całkowicie załatwić ! Smarowanianic niepomogłuy czeka mnie inna metoda! Słyszałam ze laser jest najlepszy ale w Szczecinie od niego odstepuja no i nie moge nigdzie odszukać gabinetu który by mi to w ten sposobzronił. Więc intensywnie myślę o wypalance , ale mam wątpliwości bo słyszałam , że nie jest to dobrametoda dla nierodzących . Banach kiedys mi o tym wspominał , więc teraz chyba poważnie się zastanawiam czy nie zdecydowaćsię na ten sposób no i na Banacha.On chyba wie co robi skoroleczy niepłodność , chyba nic minie zaszkodzi ! Jakmyslisz??/ dcdecydować się na to?? czekam na odpowiedż trzymajcie sięcieplutko ! Buziaki aga Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Banaszki 07.04.04, 12:54 Aga, ja sie wlasnie dowiedzialam, ze moja dobra kolezanka jest tez w ciazy! Wiec juz w ogole dzisiaj od rana chodze i na zmiane: to sie smieje, to placze z radosci. Ona starala sie prawie rok, mimo ze nie mieli zadnych klopotow, to jednak sama widzisz, ile czasami to tez i tak trwa. Odnalazlam tamten watek Magdy do mnie na _ciazy i porod_ i odpisalam. Mam nadzieje, ze Magda tam zajrzy. Ja staram sie unikac forum, bo zaraz sie denerwuje jak tylko cos przeczytam nieciekawego, wiec i postu Magdy nie widzialam wczesniej. Jesli chodzi o nadzerke, to mialam ja z 6 lat temu. U jakiegos tam przecietnego i dosc przypadkowego lekarza, ktorego pozniej zmienilam bo cos tam mi nie pasowalo. Mialam wypalana wlasnie i od tamtej pory, na szczescie, spokoj. Ja bym sie zdecydowala na Twoim miejscu. Im szybciej, tym lepiej. Nie ma chyba na co czekac! Trzymam mocno kciuki zeby wszystko bylo dobrze! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: Banaszki IP: *.fish.ar.szczecin.pl 07.04.04, 13:39 Aniu czy ty Masz gadu gadu? Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Banaszki 08.04.04, 11:56 Aga, nie mam. Ciagle ktos mnie o to pyta ;o) Jednak, jesli to cos pilnego, to sprobuje zalozyc sobie to gadu gadu. Na pewno mam ten program w komputerze, bo znalazlam. Nie wiem jednak, czy ja dam rade cos nowego w nim zrobic, bo chyba nie mam uprawnien. Jesli chcesz prywatnie mi cos napisac - to zawsze program pocztowy sciaga mi poczte z tego konta i zwykle gdy jestem w domu, to slysze od razu, ze cos przyszlo. Gdybys miala kontakt z Magda, to prosze przekaz jej, ze odpisalam na jej list! I ze bardzo sie ciesze :o) Milego dnia, Ania! Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Banaszki 09.04.04, 17:02 Drogie Banaszki! Zycze Wam wszystkiego najlepszego z okazji Swiat. Zeby ten czas minal spokojnie, rodzinnie, radosnie i po prostu fajnie :o) Zebyscie byly zdrowe i szczesliwe! Aga - Tobie duzo wiary, sily i doczekania sie dwoch kreseczek, Magda - zeby wszystko bylo bardzo dobrze, jak najlepiej i zebys doczekala sie samych radosnych chwil z malenstwem. Wszystkiego dobrego, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarma Re: Banaszki IP: *.zchpolice.com 13.04.04, 13:51 Cześć Aniu! Bardzo się ciesze że u Ciebie już ok. U mnie niestety nie. Poroniłam w 9 tyg. ciąży. Zaczęło się od plamienia wieczorem zadzwoniłam do Piotrusia kazał zwiększyć duphaston i leżeć oraz zgłosić się na usg, a w razie bóli do szpitala. Za dwie godzinki zaczęłam krwawić i pojechaliśmy do szpitala - diagnoza nie widać bijącego serduszka, ale czekamy do rana. Rano zaczęło się poronienie samoistne. I KONIEC NASZEGO SZCZĘŚCIA. Ten cykl mamy odczekać i próbować dalej narazie sami (bo jak raz wam się udało to uda się i drugi - cytuje), ale ja mam mniej optymizmu. Wróciłam już do pracy i dobrze bo mniej o tym wszystkim myśle. Pozdrawiam i pisz co u Ciebie Pa Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Banaszki 14.04.04, 11:16 Magda, tak bardzo mi przykro :o( Trzymaj sie! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Banaszki 23.04.04, 18:30 Magda, czesto mysle, jak sie czujesz i jak sobie radzisz. Trudno tu napisac cokolwiek, ale chcialabym zebys wiedziala, ze wreszcie bedzie dobrze! Czekam na wiesci od Ciebie, napisz koniecznie. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarma Re: Banaszki IP: *.zchpolice.com 26.04.04, 12:19 Cześć Aniu! U mnie już ok. Doszłam do siebie i zaczynam znów walkę!!! Teraz czekam na @, a póżniej do roboty. Dziś podpisałam umowę o pracę narazie na czas określony, ale dobre i to. To dobrze bo szykują nam się wydatki, musimy kupić jakiś samochód, bo ten który mieliśmy spalili nam. Nie było nas w domu, a po powrocie taka niespodzianka :0(( Zdarza się tak powiedzieli nam na policji. Mam więc już dosyć tego miesiąca i dobrze że się już kończy. Pozdrawiam Ciebie i dzidzie (pomasuj brzuszek). Napisz jak ty się czujesz (wiecie już czy to chłopiec czy dziewczynka?) Pozdrowionka Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: Banaszki IP: *.fish.ar.szczecin.pl 26.04.04, 13:51 Madzieńka jestś niedoinformowana ! Jesteśmy ciotkami u dziewczynki !widzimy się naujprawdopodobnie dzisiaj ! Aniu jak zdróweczko ! Całuję i trzymaj się ! Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Banaszki 26.04.04, 14:19 Aga, a co tam u Ciebie? Mam juz gg, kiedys pytalas! Podaj mi numer, to odezwe sie do Ciebie :o) Poprosilam Magde zeby Ci cos wyslala, mam nadzieje, ze szybko dostaniesz. Usmiechy, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_otwarte Re: Banaszki 26.04.04, 13:54 Czesc! Jak to spalili Wam samochod?! Szok! Gratuluje umowy o prace :o) Ja mam to szczescie (chociaz czasem sie nudze), ze nigdzie nie pracuje, zajmuje sie domem i nie bede na pewno pracowala, jesli tylko bedzie to mozliwe. Taki "model rodziny" wymyslilismy juz dawno temu, dazylismy do niego i obojgu nam bardzo odpowiada. A nasz maluszek bedzie coreczka :o)) Chyba, ze szykuje nam niespodzianke, kto wie ;o) Fika koziolki dzisiaj szalenie, bardzo rzadko az tak mocno; odpoczywam po weekedzie i wyraznie czuje kazdy ruch. Zaraz zabiore malenstwo na spacer w deszczu, to moze troche sie pokolysze i zasnie :o) Ja sie czuje bardzo dobrze. Az zadziwiajaco dobrze. Wszystkie wyniki sa tez ok. Miesiac sie konczy, rzeczywiscie. Zaraz zacznie sie 7 miesiac ciazy - szybko, co? I maj, wreszcie! No to czekam z Toba na @! Strasznie sie ciesze, ze nie bedziesz robila przerwy, tylko od razu do dziela! Warto, warto, warto :o) Duzo usmiechow, Ania A! Moglabys podeslac mi swojego emaila? Chetnie bym Ci cos pokazala :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarma Re: Banaszki IP: *.zchpolice.com 26.04.04, 14:01 Aniu mój adres - zmagda24@poczta.fm Czekam z niecierpliwością. To ekstra że będziecie mieli córeczkę. Jak ten czas leci to już 7 miesiąc. Miłego spaceru. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: Banaszki IP: *.fish.ar.szczecin.pl 26.04.04, 14:37 Aniu ! 4523439 bede czekała ale zawsze tylko do ok. 15 [pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś