sarsur 29.06.05, 16:25 prosze podac najlepsze szkoly jogi,do ktorych warto sie zapisac. bede wdzieczna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raja1 Re: JOGA W SZCZECINIE? 29.06.05, 22:47 sarsur napisała: > prosze podac najlepsze szkoly jogi,do ktorych warto sie zapisac. > bede wdzieczna. Witaj karaluszku, my to sie juz wczesniej gdzies spotkaly :) POlecam Active na Kilinskiego 3, sama powinnam znow pojsc na zajecia bo dawno mnie nie bylo Odpowiedz Link
sarsur Re: JOGA W SZCZECINIE? 01.07.05, 15:36 hmm...a skad mozemy sie znac;) chyba zwiazane z j.arabskim,cos mi sie wydaje:) Odpowiedz Link
raja1 Re: JOGA W SZCZECINIE? 01.07.05, 22:38 Cieplo cieplo, skoro rozszyfrowalam Twoj nick bez trudu :))) Wiec mieszkasz w Szczecinie jak ja... i w dodatku pasjonuje Cie Joga... Super! Mamy te same zainteresowania :) Odpowiedz Link
halink1 Re: JOGA W SZCZECINIE? 15.07.05, 20:43 Najlepsza joga w szczecinie to osrodek Jurka Jaguckiego wg metody Iyengara.Naprawde warto:)ja jezdza tam az z Gorzowa.Zajecia odbywaja sie w osrodku Saniga.jaby co wkliknij w wyszukiwarke "jagucki joga" a wyjdzie ci adres dokladny :)pozdrawiam Odpowiedz Link