lillylive 29.10.12, 09:21 Witam! Kto poleci noclegi w Kościelisku pokoje lub apartamenty koniecznie z aneksem kuchennym super gdyby w budynku była sala z kominkiem,bilard,sala zabaw dla dzieci. Jedyne co znalazłam to willa aniołówka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jura Re: Kościelisko IP: 178.23.105.* 29.10.12, 13:02 www.willapodsmrekami.nocowanie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieczySŁAW Re: Kościelisko IP: 212.191.64.* 13.02.13, 14:40 byś może podpasuje CI Snowbird Residence w Kościelisku Odpowiedz Link Zgłoś
janek-kowal Re: Kościelisko 14.02.13, 17:25 Pokoje gościnne Karpielówka Jak dla mnie super kwatera , cisza spokoj a jednak blisko Zakopca, No i cena przystępna Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna.rudnicka Re: Kościelisko 15.02.13, 11:02 Sporo znajdziesz tu www.urlopwpolsce.pl/noclegi_koscielisko/ Z konkretnych miejsc Apartamenty Cztery Pory Roku spełniają kilka twoich kryteriów. Odpowiedz Link Zgłoś
ventix Re: Kościelisko 19.07.13, 13:44 Super miejsce do wypoczynku w Kościelisku to kwatera " U Zosi " , ja spędziłem tam czas bardzo miło i polecam innym. Ich strona internetowa u-zosi.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lolekk83 Re: Kościelisko 27.01.15, 19:04 POLECAM!!! pieknekoscielisko.com.pl/index.php?ps=apart_szcz&ob_id=304 Odpowiedz Link Zgłoś
bodzieek Re: Kościelisko 24.02.16, 15:57 Sprawdź te www.butorowy-residence.pl/apartamenty/. Apartamenty w przystępnej cenie i spokojnej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podróż_niczka Re: Kościelisko IP: *.play-internet.pl 26.02.16, 14:53 Ja wolę raczej prywatne kwatery, więc kominek i bilard się zdarzają, ale o salę zabaw trudniej. W każdym razie szukam na: www.noclegowo.pl/noclegi/koscielisko/?p=3 – mają tam szeroki wybór i jeszcze nigdy mnie nie zawiedli, na pewno coś znajdziesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjedrz Re: Kościelisko 14.11.16, 00:03 Kurde, cieszę się, że coraz więcej ludzi interesuje się pobytami w Kościelisku. Ta miejscowość zasługuje na to :) Jak ma być rodzinnie, smacznie i ze wszystkimi wygodami, to mogę polecić www.liliowydwor.pl , ale bywa tam ciężko z miejscami. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjedrz Re: Kościelisko 27.12.16, 23:59 Hej, polecam pierwszy w historii miejscowości Hotel Kościelisko - Eco Tatry. Miejsce zdecydowanie rodzinne, z pełną gamą usług dla dzieci i dorosłych. Kuchnia też daje radę jeżeli chodzi o gotowanie dla najmłodszych :) Bilard, strefa SPA i sala zabaw dla dzieci - to u nich standard. Odpowiedz Link Zgłoś