Dodaj do ulubionych

Kościelisko

29.10.12, 09:21
Witam!
Kto poleci noclegi w Kościelisku pokoje lub apartamenty koniecznie z aneksem kuchennym super gdyby w budynku była sala z kominkiem,bilard,sala zabaw dla dzieci.
Jedyne co znalazłam to willa aniołówka.
Obserwuj wątek
    • Gość: jura Re: Kościelisko IP: 178.23.105.* 29.10.12, 13:02
      www.willapodsmrekami.nocowanie.pl
    • Gość: mieczySŁAW Re: Kościelisko IP: 212.191.64.* 13.02.13, 14:40
      byś może podpasuje CI Snowbird Residence w Kościelisku
    • annam777 Re: Kościelisko 13.02.13, 14:56
      Polecam ten apartament w Kościelisku
    • janek-kowal Re: Kościelisko 14.02.13, 17:25
      Pokoje gościnne Karpielówka
      Jak dla mnie super kwatera , cisza spokoj a jednak blisko Zakopca, No i cena przystępna
    • zuzanna.rudnicka Re: Kościelisko 15.02.13, 11:02
      Sporo znajdziesz tu www.urlopwpolsce.pl/noclegi_koscielisko/
      Z konkretnych miejsc Apartamenty Cztery Pory Roku spełniają kilka twoich kryteriów.
    • ventix Re: Kościelisko 19.07.13, 13:44
      Super miejsce do wypoczynku w Kościelisku to kwatera " U Zosi " , ja spędziłem tam czas bardzo miło i polecam innym. Ich strona internetowa u-zosi.com.pl
    • lolekk83 Re: Kościelisko 27.01.15, 19:04
      POLECAM!!!

pieknekoscielisko.com.pl/index.php?ps=apart_szcz&ob_id=304
    • bodzieek Re: Kościelisko 24.02.16, 15:57
      Sprawdź te www.butorowy-residence.pl/apartamenty/. Apartamenty w przystępnej cenie i spokojnej okolicy.
    • Gość: Podróż_niczka Re: Kościelisko IP: *.play-internet.pl 26.02.16, 14:53
      Ja wolę raczej prywatne kwatery, więc kominek i bilard się zdarzają, ale o salę zabaw trudniej. W każdym razie szukam na: www.noclegowo.pl/noclegi/koscielisko/?p=3 – mają tam szeroki wybór i jeszcze nigdy mnie nie zawiedli, na pewno coś znajdziesz. :)
    • lillylive Re: Kościelisko 28.02.16, 19:36
      Polecam: Koscielisko u Kasprzyckich!
    • piotrjedrz Re: Kościelisko 14.11.16, 00:03
      Kurde, cieszę się, że coraz więcej ludzi interesuje się pobytami w Kościelisku. Ta miejscowość zasługuje na to :)
      Jak ma być rodzinnie, smacznie i ze wszystkimi wygodami, to mogę polecić www.liliowydwor.pl , ale bywa tam ciężko z miejscami.

• piotrjedrz Re: Kościelisko 27.12.16, 23:59
      Hej,

polecam pierwszy w historii miejscowości Hotel Kościelisko - Eco Tatry. Miejsce zdecydowanie rodzinne, z pełną gamą usług dla dzieci i dorosłych. Kuchnia też daje radę jeżeli chodzi o gotowanie dla najmłodszych :) Bilard, strefa SPA i sala zabaw dla dzieci - to u nich standard.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka