krzysztof-214 Re: adwokat-rozwod-katowice 18.05.15, 11:44 Ja polecam adwokata Marka Knefel. Uczciwy, profesjonalny, od pierwszej wizyty ma się pewność, że trafiło się na adwokata z powołania, a nie na dorobkiewicza liczącego ile na Tobie zarobi. Kiedyś ten adwokat przyjmował w centrum Katowic, ostatnio znalazłem taką stronę, marekknefel.wix.com/adwokat z której wynika, że też w Chorzowie. Odpowiedz Link
remik8007 Re: adwokat-rozwod-katowice 04.04.16, 10:03 Byłem na konsultacji u Pani mecenas Chodań w Katowicach, udzieliła mi wyczerpującej porady w trudnej sprawie rodzinnej i jestem bardzo zadowolony, podpisałem pełnomocnictwo,żeby reprezentowała mnie w sądzie w związku z moim rozwodem. Muszę przyznać, że jest bardzo dobrym fachowcem. Całość kosztów udało mi się rozłożyć na 2 raty. Odpowiedz Link
magda0974 Re: adwokat-rozwod-katowice 20.04.16, 10:15 Ja korzystałam z usług adwokata Mateusz Fajkis. ma on kancelarie na ul. Chopina 10 w katowicach. Oczywiście nasza sprawa zakończyła się sukcesem. mecenas zawsze odbierał ode mnie telefony, zawsze osobiście służył pomocą, radą. Jest tani a płatności rozłożył mi na raty co było dla mnie również bardzo ważne. Znalazłam go przez forum dlatego ja teraz też chce podzielić sie z wami moją opinią, gdyz uważam że takie osoby jak on na to zasługują. Serdecznie polecam Magda z Chorzowa. Odpowiedz Link
janusz0780 Re: adwokat-rozwod-katowice 12.01.17, 12:12 Bardzo dobre opinie ma adwokat Karina Chodań, zajmuje się prawem rodzinnym, rozwody, alimenty i podział majątku to jej specjalność, bardzo rzetelna, w pełni zaangażowana, można na niej polegać, widać, że ma doświadczenie, taki adwokat to skarb! Odpowiedz Link
kasiak04 Re: adwokat-rozwod-katowice 02.07.15, 18:19 Również szukałam dobrego adwokata i po przeanalizowaniu wszystkich Waszych podpowiedzi wybrałam DR.KARINĘ CHODAŃ.Zadzwoniłam i umówiłam się na spotkanie.RZETELNA Z OGROMNA WIEDZĄ PRAWNĄ UCZCIWA NIE DROGA!!!!! Jestem zadowolona!!!! Sprawa Moja jest w toku i wiem że wygram bo linia obrony jest baardzo profesjonalna.Wrzucam opinie o Pani Chodań i jej stronę kancelarii na pewno sie Wam przyda .:) adwokat-chodan.pl/ adwokat24.co/#!main i opinie www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?fachowiec=84590 Polecam!!!! Odpowiedz Link
kasiekanow Re: adwokat-rozwod-katowice 21.03.16, 13:06 A ja jestem bardzo zadowolona z Kancelarii Pana Lesława Mrozka w Chorzowie. Bardzo mi pomógł podczas mojego rozwodu. Wszystko poszło tak jak JA tego chciałam. Bardzo Polecam bo nikt lepiej się nie zajmie ROZWODEM. Odpowiedz Link
werka8796 Re: adwokat-rozwod-katowice 01.09.16, 20:56 Tak zgadzam się, można ją polecić w 100% Konkretna, stanowcza i ostra, a co najważniejsze rzetelna. Odpowiedz Link
kamilkonieczny1966 Re: adwokat-rozwod-katowice 12.03.16, 22:16 Osobiście polecam adwokata Patryka Riedel z miasta Katowice, z tego co wiem to ma też kancelarie w Wodzisławiu Śląskim i Jastrzębiu-Zdroju. Załatwił mi moją sprawę o rozwód szybko i sprawnie, bez męczarni. Jest tani nie to co inni :) Tu jest jego strona i namiary na niego - www.adwokat-riedel.pl/ , ma kancelarie na Dyrekcyjnej 4//2 w Katowicach. ;) Odpowiedz Link
kasiekanow Re: adwokat-rozwod-katowice 21.03.16, 12:51 Dobry adwokat to skarb...ja rozwodziłam się pół roku temu.... każdy rozwód to prożka bardzo to przeżyłam emocjonalnie. Ale szybko i sprawnie poszło miedzy innymi dzięki kancelarii która mi polecono. Odpowiedz Link
remik8007 Re: adwokat-rozwod-katowice 04.04.16, 10:01 Byłem na konsultacji u Pani mecenas Chodań w Katowicach, udzieliła mi wyczerpującej porady w trudnej sprawie rodzinnej i jestem bardzo zadowolony, podpisałem pełnomocnictwo,żeby reprezentowała mnie w sądzie w związku z moim rozwodem. Muszę przyznać, że jest bardzo dobrym fachowcem. Całość kosztów udało mi się rozłożyć na 2 raty. Odpowiedz Link
werka8796 Re: adwokat-rozwod-katowice 01.09.16, 20:49 Ja polecam mecenas Chodań też ma swoją kancelarię w Katowicach przy ulicy Dyrekcyjnej 4/4 Odpowiedz Link
tomekpoleci Re: adwokat-rozwod-katowice 20.05.18, 16:06 ZDECYDOWANIE ODRADZAM PRAWNIKA RIEDEL stanowczo odradzam ‚prawnika’ riedel, twierdzi że ma 'czynne' kancelarie' w kilku miejscach, w rzeczywistości te 'kancelarie' NIE DZIAŁAJĄ niedawno miał reprezentować ofiary przestępstw w sprawie karnej, nie tylko nie wykonał pracy, ale działał na ich szkodę, np. nie był na ŻADNEJ rozprawie sądowej, sprawcami byli między innymi przestępcy powiązani z ciężką przestępczością marketingową grasującą w internecie, "prowadził" sprawę na poziomie praktykanta, w trakcie prowadzonej przez niego sprawy karnej ani razu nie pojawił się w sądzie, nie wykonywał czynności procesowych, wprowadzał w błąd stronę, którą miał reprezentować, wykazał się RAŻĄCĄ niekompetencją, unikał swoich mocodawców, nie odbierał telefonów, nie odpowiadał na mail’e, sms’y itd. ZDECYDOWANIE ODRADZAM tego prawnika, nie potrafił poprowadzić sprawy karnej, działał na szkodę ofiar przestępstw, o czym wiedział itd. nie tylko nie wykonał pracy ale działał na ich szkodę, sprawcami byli między innymi przestępcy powiązani z ciężką przestępczością marketingową grasującą w internecie, duża aktywność 'pozytywnych' wpisów w internecie na temat tego prawnika rozpoczęła się mniej więcej w tym czasie, prawnik prawie bez dorobku ma bardzo dużo 'dobrej' reklamy i bardzo dużo go w internecie, sam też jest jakoś dużo aktywny na wielu portalach duża aktywność 'pozytywnych' wpisów w internecie na temat tego prawnika rozpoczęła się mniej więcej w tym czasie, prawnik prawie bez doświadczania i z niewielkim stażem ma bardzo dużo wychwalającej reklamy i bardzo dużo go w internecie, dużo go tam i najwidoczniej ma dużo czasu, sam też jest jakoś dużo aktywny na wielu portalach za to mało tego 'pana prawnika' w pracy, najwidoczniej ma dużo czasu Odpowiedz Link
tomekpoleci Re: adwokat-rozwod-katowice 20.05.18, 16:06 ZDECYDOWANIE ODRADZAM PRAWNIKA RIEDEL stanowczo odradzam ‚prawnika’ riedel, niedawno miał reprezentować ofiary przestępstw w sprawie karnej, nie tylko nie wykonał pracy, ale działał na ich szkodę, np. nie był na ŻADNEJ rozprawie sądowej, sprawcami byli między innymi przestępcy powiązani z ciężką przestępczością marketingową grasującą w internecie, "prowadził" sprawę na poziomie praktykanta, w trakcie prowadzonej przez niego sprawy karnej ani razu nie pojawił się w sądzie, nie wykonywał czynności procesowych, wprowadzał w błąd stronę, którą miał reprezentować, wykazał się RAŻĄCĄ niekompetencją, unikał swoich mocodawców, nie odbierał telefonów, nie odpowiadał na mail’e, sms’y itd. ZDECYDOWANIE ODRADZAM tego prawnika, nie potrafił poprowadzić sprawy karnej, działał na szkodę ofiar przestępstw, o czym wiedział itd. nie tylko nie wykonał pracy ale działał na ich szkodę, sprawcami byli między innymi przestępcy powiązani z ciężką przestępczością marketingową grasującą w internecie, duża aktywność 'pozytywnych' wpisów w 'prawnik' nie wywiązuje się ze swoich obowiązków i umowy - za to ma bardzo dużo wychwalającej reklamy i bardzo dużo go w internecie, dużo go tam i najwidoczniej ma dużo czasu, sam też jest jakoś dużo aktywny na wielu portalach za to mało tego 'pana prawnika' w pracy, najwidoczniej ma dużo czasu Odpowiedz Link
remik8007 Re: adwokat-rozwod-katowice 04.04.16, 10:10 Tak to prawda, bardzo miła i rzetelna z dużą wiedzą i doświadczeniem w sprawach rodzinnych, bardzo mi pomogła, polecam! www.adwokat24.co/#!main Odpowiedz Link
janusz0780 Re: adwokat-rozwod-katowice 04.04.16, 13:53 Byłem na konsultacji u mecenas Chodań, udzieliła mi porady i zdecydowałem się na rozwód z orzekaniem o winie, koszta przyzwoite i do tego udało mi się rozłożyć na 2 raty. Odpowiedz Link
j.wiernek Re: adwokat-rozwod-katowice 09.05.17, 13:38 W pełni się zgadzam, profesjonalistka. Polecam mi też pomogła Odpowiedz Link
magda0974 Re: adwokat-rozwod-katowice 20.04.16, 10:17 Ja korzystałam z usług adwokata Mateusz Fajkis. ma on kancelarie na ul. Chopina 10 w katowicach. Oczywiście nasza sprawa zakończyła się sukcesem. mecenas zawsze odbierał ode mnie telefony, zawsze osobiście służył pomocą, radą. Jest tani a płatności rozłożył mi na raty co było dla mnie również bardzo ważne. Znalazłam go przez forum dlatego ja teraz też chce podzielić sie z wami moją opinią, gdyz uważam że takie osoby jak on na to zasługują. Serdecznie polecam Odpowiedz Link
werka8796 Re: adwokat-rozwod-katowice 01.09.16, 20:42 W Katowicach polecam mecenas Chodań, która poprowadziła mój rozwód i pomogła uregulować kontakty z dziećmi bo mój były nie chciał, żeby dzieci się ze mną widywały. Polecam w 100% Odpowiedz Link
werka8796 Re: adwokat-rozwod-katowice 01.09.16, 21:15 W Katowicach od rozwodów bardzo dobrym adwokatem jest dr Chodań, wiem bo skorzystałam z jej fachowej pomocy, jest konkretna i rzetelna. Odpowiedz Link
filiporlowski Re: adwokat-rozwod-katowice 08.09.16, 09:53 Ja za to polecę www.kancelaria-kalamala.pl/ adwokata z Zabrza, korzystałem sam z jego pomocy, a także część mojej rodziny, przy sprawach majątkowych - bardzo nam ta kancelaria pomogła, zarówno w sprawie dokumentów i formalności, a także z zakresu doradztwa. Odpowiedz Link
macius730728 Re: adwokat-rozwod-katowice 19.09.16, 22:37 Mnie tyłek uratowała mecenas Kurowska. Dzięki niej nie poszedłem z torbami i jestem wolny i szczęśliwy. W sprawach cywilnych tylko ta kancelaria. Pełne zaangażowanie w sprawę i profesjonalizm. Nie zdarzyło się by mecenas Kurowska nie była na sprawie w sądzie, by był jakiś aplikant lub ktoś w zastępstwie. Pani mecenas angażuje się w sprawy osobiście i wie co robi... Polecam kancelarię. Samo centrum bo przy Wolności 291, niestety II piętro więc jest co wchodzić po schodach. Więcej informacji na stronie kancelarii www.kancelaria-kurowska.pl Odpowiedz Link
j.wiernek Re: adwokat-rozwod-katowice 09.05.17, 13:44 Ja polecam mecenas Chodań, jestem bardzo wdzięczny za pomoc i skuteczność Odpowiedz Link
annagorka1988 Re: adwokat-rozwod-katowice 12.09.16, 17:50 Jak dla mnie najlepszy jest adwokat Paweł Dłóciok. Siedzibę ma w Zabrzu, wiec nie masz daleko. Mnie wprawdzie robił sprawę ZUS, ale swego czasu rozwodził syna szwagierki, robił mu też podział majątku. www.dlociok.pl/ Odpowiedz Link
kattylondon Re: adwokat-rozwod-katowice 15.09.16, 12:20 No ja też polecam adwokata Pawła Dłócioka. Mieszkam za granicą, więc kontakt mieliśmy mailowy i telefoniczny głównie. Bardzo polecam www.dlociok.pl/ Odpowiedz Link
paulina.mykacz Re: adwokat-rozwod-katowice 08.10.16, 23:40 Mi przy rozwodzie pomogła adwokat Anna Zasada, gdyby nie ona prawdopodobnie załamałabym się i została z dziećmi bez grosza. na szczęście wygrałyśmy sprawę, a sąd zasądził wysokie alimenty i mogę spać spokojnie Odpowiedz Link
ankapad Re: adwokat-rozwod-katowice 28.12.16, 04:02 Ja polecam Adwokata Konrada Pogodę z Katowic. Mój mąż a w zasadzie już eksmąż nazwał go rotwailerem na ostatniej rozprawie przy przesłuchaniu stron. Dla mnie Pan Mecenas to najwyższy profesjonalizm i pełna kultura. I skuteczny tak samo jak przystojny. Pozdrawiam Odpowiedz Link
janusz0780 Re: adwokat-rozwod-katowice 29.12.16, 10:48 Ja polecam adwokatkę z Katowic, dr Chodań pomogła mi w sprawie rozwodowej, ustaliliśmy plan wychowawczy, alimenty, a teraz robimy podział majątku... Odpowiedz Link
anna.jaskolska8019 Re: adwokat-rozwod-katowice 12.01.17, 15:48 Bardzo dobry i rzetelny adwokat w Katowicach, tel 500282887 Polecam Anna Odpowiedz Link
marysia987654 Re: adwokat-rozwod-katowice 22.01.17, 16:54 A ja to rozumiem, bo ludzie nie chcą być samotni. Tylko trzeba szukać wśród wartościowych ludzi. Ostatnio najłatwiej poznać kogoś w sieci. Jest mnóstwo portali randkowych niektóre skupiają ludzi o różnych poglądach i trudno o kogoś sensownego. Jednak ostatnio zawędrowałam na portal betania.pl i byłam oczarowana zarówno serdeczną atmosferą oraz mnóstwem serdecznych osób z zasadami katolickim. Świetne miejsce, które jest szansą na utworzenie dobrych relacji :) Odpowiedz Link
jacekmaciola Re: adwokat-rozwod-katowice 26.01.17, 18:09 Kancelaria Adwokacka Niepelt-Kazubski -> tam pytać o adwokata Tomasza Kazubskiego, zwykle ten adwokat prowadzi sprawy w Rybniku i Wodzisławiu Śląskim, ale zwykle i tak jeździ gdzie trzeba... tzn gdzie ma klienta. Strona www adwokata niepelt-kazubski.pl Odpowiedz Link
mckom Re: adwokat-rozwod-katowice 10.02.17, 23:40 Jest ktoś taki, świetna Kancelaria Adwokacka Krzysztofa Bohosiewicza tu masz adres bohosiewicz-adwokaci.pl Odpowiedz Link
jeromi Re: adwokat-rozwod-katowice 17.02.17, 14:15 Moja sprawe prowadził prawnik z Chrzanowa Mateusz Mosor i polecam, sprawy załatwia szybko, sprawnie i najważniejsze skutecznie! Odpowiedz Link
bijak_sylwia854 Re: adwokat-rozwod-katowice 20.04.17, 20:23 nic sie nie zastanawiaj tylko od razu bierz adwokata lepiej tak niz sie potem w trakcie martwic, ja korzystałam z usług kancelarii adwokat-wojan.pl jestem zadowolona z przebiegu, profesjonalizmu i Pan prowadził również kwestie majątkowe, bez jego wiedzy nic bym nie zrobiła Odpowiedz Link
janusz0780 Re: adwokat-rozwod-katowice 09.05.17, 09:21 Renomowany adwokat od spraw rozwodowych w Katowicach to dr Karina Chodań, sprawa rozwodowa z orzekaniem o winie, może trwać od kilku do kilkunastu miesięcy, adwokat musi wykazać się sprytem.W sądzie toczy się walka na dowody, trzeba udowodnić, że współmałżonek jest winny rozpadu pożycia, zaangażowanie i rzetelność oraz doświadczenie adwokata są bardzo ważne. Odpowiedz Link
j.wiernek Re: adwokat-rozwod-katowice 09.05.17, 13:34 W pełni się zgadzam. Polecam sprawdzonych fachowców Odpowiedz Link
j.wiernek Re: adwokat-rozwod-katowice 09.05.17, 13:16 Adwokat w Katowicach, skuteczna i rzetelna, sprawa rozwodowa i podział majątku zakończone sukcesem! Polecam mecenas Chodań, specjalizuje się w sprawach rodzinnych Odpowiedz Link
irenna05 Re: adwokat-rozwod-katowice 25.05.17, 11:37 Adwokat specjalizujący się w sprawach rodzinnych tel 500282887 Odpowiedz Link
janusz0780 Re: adwokat-rozwod-katowice 12.06.17, 20:25 Sprawdzony adwokat w Katowicach www.adwokat24.co Odpowiedz Link
janusz0780 Re: adwokat-rozwod-katowice 05.07.17, 12:18 Adwokat w Katowicach, któremu można zaufać tel 500282887 Odpowiedz Link
katarzyna.korus77 Re: adwokat-rozwod-katowice 21.08.17, 14:01 Bardzo życzliwa, skuteczna i sprawdzona adwokat w Katowicach to Pani mecenas Chodań, polecam wszystkim można niej polegać, znalazłam jej telefon w internecie, można jej powierzyć każdą sprawę rodzinną, bo to świetna specjalistka. Polecam Katarzyna - wdzięczna klientka. Odpowiedz Link
janusz0780 Re: adwokat-rozwod-katowice 04.09.17, 13:45 Tak to prawda, polecam w 100% adwokatkę Karinę Chodań Odpowiedz Link
janusz0780 Re: adwokat-rozwod-katowice 04.09.17, 13:44 Bardzo dobry adwokat w Katowicach tel 500 282 887 Odpowiedz Link
andrew.kwiecinski75 Re: adwokat-rozwod-katowice 04.09.17, 14:08 Sprawdzony adwokat w Katowicach od spraw rodzinnych, rozwody, alimenty i podział majątku to jej specjalność dr Karina Chodań, polecam w 100% , warto jej powierzyć swoją sprawę, Andrzej Odpowiedz Link
beata12345 Re: adwokat-rozwod-katowice 13.12.18, 11:40 Ja natomiast polecam Kancelarię Adwokacką dr. Dariusza Erwina Kotłowskiego w Katowicach. Najlepsza Kancelaria z jaką było mi dane współpracować. 100% profesjonalizm. Polecam Odpowiedz Link
wejas8005 Re: adwokat-rozwod-katowice 19.09.23, 11:38 Tak jest znakomita, taki adwokat to skarb, wiedza i zaangażowanie na najwyższym poziomie, warto polecić mecenas Chodań każdemu, kto potrzebuje pomocy sprawdzonego adwokata. Odpowiedz Link