Dodaj do ulubionych

ScanHoliday

IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.01.04, 21:57
Mam zamiar wybrać się z tym biurem na wakacje-czy można prosić o opinie na
temat Scana.
Obserwuj wątek
    • vivawawa Re: ScanHoliday 21.01.04, 22:11
      w 2001 byłem ze Scanem na Rodos a w 2003 byłem z nimi na Gran Canarii
      wszystko było OK, nie zmienili mi hotelu, rezydentki są bardzo kompetentne,
      ceny mają stosunkowo wysokie ale moim zdaniem cena jest właściwa w stosunku do
      jakości
      • Gość: mateusz Re: ScanHoliday IP: *.chello.pl 22.01.04, 10:24
        Byłem z nimi na Krecie i Gran Canarii, bez zastrzeżeń - polecam:)
        W sobotę wybieram się ze S.H. na Teneryfę.
        • Gość: relikt Re: ScanHoliday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.04, 16:22
          moglbys napisac jak bylo? tez sie z nimi wybieram , latem
          • Gość: loose Re: ScanHoliday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.04, 11:47
            SH jest ok,jezdze z nimi od kilku lat,ceny może nie najniższe,ale za
            bezpieczeństwo wolę zapłacić wiecej i miec pewnosc ,ze nikt mnie nie zostawi w
            np. w Hurghadzie na lotnisku.Kazde biuro ma mniejsze czy wieksze wpadki.Nie
            zaryzykowałbym wyjazdu z Triada czy innym abc travel np "grecja za 700 zł".
            pozdrawiam
    • Gość: Tamira Re: ScanHoliday IP: *.k.mcnet.pl 29.01.04, 17:33
      Byłam z nimi w 2001 roku w Grecji (hotel Olimpian Bay koło Leptokarii). Byłam
      bardzo zadowolona, warunki odzwierciedlały ofertę a i rezydentki były OK.
      • Gość: jerry Re: ScanHoliday IP: 62.87.177.* 29.01.04, 22:04
        DROGA FIRMA ZNAJDZ TAŃSZĄ!!!!!!!
        • Gość: Grażyna Re: ScanHoliday IP: *.mech.pg.gda.pl 29.01.04, 22:36
          Lepiej droga i pewna, niż tania, która zanim wyjedziesz ogłasza upadłość.
          • Gość: Tamira Re: ScanHoliday IP: *.k.mcnet.pl 30.01.04, 08:55
            W pelni sie zgadzam. Moze i droga chociaz czy 2.800-3.500 za osobe w dobrym
            hotelu to tak duzo? Nie sztuką jest wyjechac na wycieczke samolotowa na 2 tyg
            za 1.200 zlotych a potem robic awantury, ze hotel nie taki, warunki kiepskie
            itp.
      • Gość: Asia Re: ScanHoliday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 21:53
        Przyłączam się do pochlebstw:) Byłam z nimi w Tunezji i na Kanarach - było
        super pod każdym względem! Rezydenci ok.
    • Gość: Mimi Re: ScanHoliday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 09:46
      Byal z nimi w Egipcie na Teneryfie i na Krecie! Zawsze wszystko bylo dobrze
      zorganizowane i zgodne z oferta! Warto dokladnie pzreczytac oferte danego
      hotelu, obejzec zdjecia ( czasem tez i strone w necie)! Co do biura- dla mnie
      za rozsadna cene mam spokojne wakacje!
      • des4 Re: ScanHoliday 30.01.04, 13:21
        Pierwszy raz byłem z nim 6 lat temu Krecie (mieli jeszcze w ofercie Matalę!),
        potem w Marmaris i Halkidikach. Nigdy nie narzekałem. Może są nieco drożsi o
        nowych lub lokalnych biur, ale z kolei tańsi nż TUI lub Neckermann. Wolę
        zapłacić 200 zl więcej, a mieć pewność, że biuro nie zbankrutuje, jedzenie
        dobre, hotel czysty i z działającym wyposażeniem (znamy te podretuszowane
        fotografie z katalogów), a rezydenci uprzejmi i faktycznie potrafiący pomóc w
        razie potrzby.
        • Gość: mirano Re: ScanHoliday IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.02.04, 15:58
          Dzięki za informacje.
          • Gość: asia Re: ScanHoliday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 19:14
            bByłam z nimi na dwóch wycieczkach: w Tunezji i na Kanarach - było super!! Nie
            mieliśmy na miejscu żadnych problemów, rezydenci byli fachowo przygotowani do
            swojej pracy. Jeśli będę chciała wybrać się na kolejne wojaże to tylko ze SH
    • Gość: celeste Re: ScanHoliday IP: 217.153.131.* 05.02.04, 08:36
      Byłam z nimi w Alanyi i był to jeden z najlepszych moich wyjazdów. Między
      innymi właśnie ze względów organizacyjnych = brawa dla biura.
      • Gość: czarodziejka1 Re: ScanHoliday IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.04, 09:14
        Ja też polecam to biuro. Jeżdżę z nimi od 1999 roku. Są solidni i b. dobrze
        zorganizowani. Czuję się z nimi bezpiecznie, a to chyba najważniejsze. W
        ubiegłym roku byłam z nimi w Tunezji i na Rodos. W tym roku znów wybieram się
        na Kretę i na Rodos. Co do cen, to są umiarkowane i rozsądne za takie usługi.
        Przecież 3500 zl za dwa tygodnie na Rodos w hotelu 4* z super jedzeniem nie
        jest aż tak dużo. Tunezja jest tańsza (2700 zl) za podobne warunki w Sousse.
        Serdecznie pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka