Gość: mirano IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.01.04, 21:57 Mam zamiar wybrać się z tym biurem na wakacje-czy można prosić o opinie na temat Scana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivawawa Re: ScanHoliday 21.01.04, 22:11 w 2001 byłem ze Scanem na Rodos a w 2003 byłem z nimi na Gran Canarii wszystko było OK, nie zmienili mi hotelu, rezydentki są bardzo kompetentne, ceny mają stosunkowo wysokie ale moim zdaniem cena jest właściwa w stosunku do jakości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: ScanHoliday IP: *.chello.pl 22.01.04, 10:24 Byłem z nimi na Krecie i Gran Canarii, bez zastrzeżeń - polecam:) W sobotę wybieram się ze S.H. na Teneryfę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: relikt Re: ScanHoliday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.04, 16:22 moglbys napisac jak bylo? tez sie z nimi wybieram , latem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loose Re: ScanHoliday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.04, 11:47 SH jest ok,jezdze z nimi od kilku lat,ceny może nie najniższe,ale za bezpieczeństwo wolę zapłacić wiecej i miec pewnosc ,ze nikt mnie nie zostawi w np. w Hurghadzie na lotnisku.Kazde biuro ma mniejsze czy wieksze wpadki.Nie zaryzykowałbym wyjazdu z Triada czy innym abc travel np "grecja za 700 zł". pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamira Re: ScanHoliday IP: *.k.mcnet.pl 29.01.04, 17:33 Byłam z nimi w 2001 roku w Grecji (hotel Olimpian Bay koło Leptokarii). Byłam bardzo zadowolona, warunki odzwierciedlały ofertę a i rezydentki były OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: ScanHoliday IP: 62.87.177.* 29.01.04, 22:04 DROGA FIRMA ZNAJDZ TAŃSZĄ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: ScanHoliday IP: *.mech.pg.gda.pl 29.01.04, 22:36 Lepiej droga i pewna, niż tania, która zanim wyjedziesz ogłasza upadłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamira Re: ScanHoliday IP: *.k.mcnet.pl 30.01.04, 08:55 W pelni sie zgadzam. Moze i droga chociaz czy 2.800-3.500 za osobe w dobrym hotelu to tak duzo? Nie sztuką jest wyjechac na wycieczke samolotowa na 2 tyg za 1.200 zlotych a potem robic awantury, ze hotel nie taki, warunki kiepskie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: ScanHoliday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 21:53 Przyłączam się do pochlebstw:) Byłam z nimi w Tunezji i na Kanarach - było super pod każdym względem! Rezydenci ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: ScanHoliday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 09:46 Byal z nimi w Egipcie na Teneryfie i na Krecie! Zawsze wszystko bylo dobrze zorganizowane i zgodne z oferta! Warto dokladnie pzreczytac oferte danego hotelu, obejzec zdjecia ( czasem tez i strone w necie)! Co do biura- dla mnie za rozsadna cene mam spokojne wakacje! Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: ScanHoliday 30.01.04, 13:21 Pierwszy raz byłem z nim 6 lat temu Krecie (mieli jeszcze w ofercie Matalę!), potem w Marmaris i Halkidikach. Nigdy nie narzekałem. Może są nieco drożsi o nowych lub lokalnych biur, ale z kolei tańsi nż TUI lub Neckermann. Wolę zapłacić 200 zl więcej, a mieć pewność, że biuro nie zbankrutuje, jedzenie dobre, hotel czysty i z działającym wyposażeniem (znamy te podretuszowane fotografie z katalogów), a rezydenci uprzejmi i faktycznie potrafiący pomóc w razie potrzby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirano Re: ScanHoliday IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.02.04, 15:58 Dzięki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ScanHoliday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 19:14 bByłam z nimi na dwóch wycieczkach: w Tunezji i na Kanarach - było super!! Nie mieliśmy na miejscu żadnych problemów, rezydenci byli fachowo przygotowani do swojej pracy. Jeśli będę chciała wybrać się na kolejne wojaże to tylko ze SH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celeste Re: ScanHoliday IP: 217.153.131.* 05.02.04, 08:36 Byłam z nimi w Alanyi i był to jeden z najlepszych moich wyjazdów. Między innymi właśnie ze względów organizacyjnych = brawa dla biura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziejka1 Re: ScanHoliday IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.04, 09:14 Ja też polecam to biuro. Jeżdżę z nimi od 1999 roku. Są solidni i b. dobrze zorganizowani. Czuję się z nimi bezpiecznie, a to chyba najważniejsze. W ubiegłym roku byłam z nimi w Tunezji i na Rodos. W tym roku znów wybieram się na Kretę i na Rodos. Co do cen, to są umiarkowane i rozsądne za takie usługi. Przecież 3500 zl za dwa tygodnie na Rodos w hotelu 4* z super jedzeniem nie jest aż tak dużo. Tunezja jest tańsza (2700 zl) za podobne warunki w Sousse. Serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś