brasilka2 24.06.10, 19:48 Taki typuję (wyszło mi z drabinki fazy pucharowej), a Wy? Oczywiście w finale wygra Brazylia, może 2-1... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abelha Re: Finał: Brazylia-Argentyna 28.06.10, 19:50 Wrocilam wczoraj z Buenos Aires i musze Ci wyznac, ze Argentynczykom tez sie marzy taki final. Odpowiedz Link Zgłoś
tamoio Re: Finał: Brazylia-Argentyna 01.07.10, 00:03 aragentyńczykom masochistom to się może i marzy... Odpowiedz Link Zgłoś
truth_defender Finał: Brazylia-Argentyna w 2014? 08.07.10, 09:23 brasilka2 napisała: Taki typuję > Ogladac mecz w Brazylii albo w grupie Brazylijczyków to jest niezapomnialne przezycie. Mimo tuzina odcieni etnicznych I dialektów widac, ze SA jednym narodem. Czy sa w Polsce/W-wie jakies znaczace skupiska Brazylijczyków? Tak czy inaczej Mundial 2014 jest w Rio. Zbudowali nowy stadion w zach przedmiesciu, nazywa sie Joao-Havelange, tak jak poprzedni szef FIFA. Maracanã jest imponujaca, ale lezy dokladnie w stóp duzej faveli – trzeba uwazac przy wizycie turystycznej na stadionie J Planujesz jakis nowa wyprawe do twojej ulubionej Brazylii? Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: Finał: Brazylia-Argentyna w 2014? 09.07.10, 14:07 truth_defender napisał: > Planujesz jakis nowa wyprawe do twojej ulubionej Brazylii? Przez cały czas :) Zanim jeszcze wrócę z poprzedniej, już planuję kolejną :) Teraz myślę udać się do mojego ulubionego Nordeste (3 raz), a konkretnie do Rio Grande do Norte z krótkim wypadem do Belem. Nie mam jeszcze odwagi na Manaus, bo panicznie boję się robactwa. Mam nadzieję, że jeśli w Belem mnie nic nie napadnie, to w końcu zrealizuję swoją myśl o rejsie Amazonką takim statkiem, gdzie się śpi w hamakach na pokładzie. Bardzo bym chciała coś takiego przeżyć, ale obawiam się, że to tylko tak ładnie wygląda... a tak naprawdę, to podróż będzie zakłócona rozstrojem żołądka (kawa z wody z rzeki), rojami latających owadów, tłoczeniem się na przeładowanym statku itd. Odpowiedz Link Zgłoś