Dodaj do ulubionych

Słowacja-Wakacje

13.03.11, 20:43
Słyszałam, że super spędza się czas na Słowacji. Są tam jakieś ciepłe źródła i że nawet w zimę można tam jechać bez większego problemu. Co wy o tym myślicie? Ile kosztuje tam podróż i utrzymanie się? Czy naprawdę warto jechać? Jeżeli ktoś był to proszę o jakieś opinie :)
Obserwuj wątek
    • familytour Re: Słowacja-Wakacje 17.03.11, 21:20
      Gorące źródła... SŁOWACJA :) ?!

Pracuję w biurze Family TOUR specjalizującym się w organizowaniu zdrowego wypoczynku przy gorących źródłach termalnych wód na Słowacji. Oferujemy wypoczynek w przedziale cenowym 1500 do nawet 5000 zł/os/tydz.
      Oczywiście można wypoczywać na kwaterach i korzystać z basenów termalnych dorywczo - to dobry sposób acz warto sprawdzić czy doliczając bilety wstępu się opłaca. Kwater jest dużo więc da się znaleźć bez większych problemów.

Ogólnie na podstawie 20 lat doświadczeń poleca klientom wypoczynek w POPRADZIE i PIESTANACH. Choć oczywiście VRBOV czy Tatralandia i Besenova, Oravice też mają coś do zaoferowania i grono sympatyków.

Wszystko jak zawsze zależy od budżetu i oczekiwań.
      Pozdrawiam życząc wSPAniałego odkrywania uroków Słowacji.

Tadeusz Rusin
    • levack.levack Re: Słowacja-Wakacje 21.03.11, 12:58
      monisiawa napisała:

> Słyszałam, że super spędza się czas na Słowacji. Są tam jakieś ciepłe źródła i
      > że nawet w zimę można tam jechać bez większego problemu. Co wy o tym myślicie?
      > Ile kosztuje tam podróż i utrzymanie się? Cz
      > y naprawdę warto jechać? Jeżeli ktoś był to proszę o jakieś opinie :)

Polecam mało popularną ze względu na odległość miejscowość - Dudince. Leży ona sobie na południu Słowacji, przy granicy z Węgrami.
      www.kupeledudince.sk/
      Nie wiem, czy w zimie jest basen zewnętrzny otwarty, pewnie nie. Ale w lecie tam jest cudnie. Zabytkowe winnice ze świetnym winem, do Budapesztu 1,5 godziny autem.
      Spaliśmy tu: www.umlynarky.sk/ - również polecam.
    • Gość: frequentflyer Re: Słowacja-Wakacje IP: *.public.twinsnet.pl 21.03.11, 13:37
      słabo zamaskowany spam. spadaj.
      zresztą - co się wp dalasz ze słowacją na forum gdzie rozmawiamy of miejscach bardziej egzotycznych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka