Dodaj do ulubionych

Isla Margarita - Wenezuela

30.11.11, 15:13
2 tygodnie temu wrocilam z Wenezueli i jesli ktos szuka naprawde dobrego tour operatora to zgloscie sie do Marcosa! Korzystalismy z jego uslug i jestesmy w 100% zadowoleni. Duzo operatorow na wyspie (co wiemy z opowiesci ludzi, ktorych tam poznalismy) nie wywiazywalo sie z zawartych umow, zapominali odbierac ludzi z punktow spotkan, zabierali na nurkowania w miejsca gdzie nic nie bylo widac pod woda, itp.
Marcos jest godnym zaufania, uprzejmym, wesolym, milym i rzetelnym przewodnikiem.
Jechalismy na wlasna reke i na miejscu odebral nas z loniska, zawiozl do domku (kuchnia, 3 pokoje, salon, taras) przy samej plazy plazy gdzie placiclismy duzo mniej niz w kazdym jednym hotelu w okolicy a mielismy mozliwosc przygotowania wlasnych posilkow i wygodne miejsce, niezatloczona plaze Manzanillo.
Oprocz nurkowania zabral nas na objazdowke po wyspie, na koniec zorganizowal cala wycieczke do Canaimy, takze nie musielismy sie przejmowac, ze na miejscu bedziemy musieli biegac z bagazami i szukac innych operatorow... Wszystko profesjonalnie zorganizowane, dobre ceny, no i przede wszystkim 100% zaufania do tego czlowieka! Co jest niesamowicie wazne w tym kraju... Polecam z czystym sumieniem
Info tutaj: margaritaisland.com.ve/index.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: edyta Re: Isla Margarita - Wenezuela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.11, 10:58
      wybieram się z itaką do wenezueli na Margaritę. Nie chcę korzystać na miejscu z wycieczek organizowanych przez nich. Zawsze robiłam to na własną rękę od beach boyów. Czy w tym kraju to bezpieczne? Chcę ;lecieć na 2 dni orinoko i canaima. Czy ktoś na forum ma doświadczenia w samodzielnej organizacji z lokalnymi?
      • piootr3 Re: Isla Margarita - Wenezuela 25.12.11, 12:52
        Nie jest bezpiecznie. Wejdź do mnie na stronę i poczytaj sobie...
        Pozdrawiam - Piotr
        • Gość: edyta Re: Isla Margarita - Wenezuela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.11, 19:10
          Piotr - robi wrażenie i te Katowice..sąsiadami jesteśmy:) Ja nie jestem jednak tak odważna, tym bardziej ze z maluchami lecę. Pewnie dlatego potrzebne mi wsparcie ludzi doświadczonych w podróżowaniu po tym kraju.
      • Gość: Piotr Re: Isla Margarita - Wenezuela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 23:18
        Podpytaj na Wenezuela.pl o ceny wycieczek. My lecieliśmy przez nich w ub. roku i mieli lepsze oferty niż duże biura podróży. W zależności od grupy jest polski albo angielski pilot.
    • kmah Re: Isla Margarita - Wenezuela 13.01.14, 04:26
      Margarita jest cudowna, szczegolnie jesli zobaczy sie jej nie tylko turystyczna strone, jesli ktos sie wybiera Na Wyspe Margarite to chetnie pomoge zorganizowac tu fajnie czas...Przyjechalam tu na wakacje 5 lat temu, a teraz tu mieszkam...moj fb Moja Magiczna Wyspa Margarita
      • Gość: Foxy Wenezuela IP: *.10-2.cable.virginm.net 26.01.14, 15:36
        Byłem w Wenezueli, Margarite odpuściliśmy bo to ponoc turystyczne getto basenowych wakacji jak Egipt czy gdziekolwiek indziej. Czy to prawda? A Wenezuela to naprawdę piękny, latwy w przemieszczaniu się kraj i warto się wyrwać poza kurort,
        • Gość: Foxy Re: Wenezuela IP: *.10-2.cable.virginm.net 26.01.14, 15:45
          "więc tylko zatrzasnąłem drzwiczki (zdążył zabrać palce) i ruszyliśmy" - ze strony Plecakowcy. Polacy na wakacjach - bez komentarza. Dla takich "podróżników" to nawet Busko Zdrój pewnie nie będzie bezpieczne:)
          • Gość: Foxy Plecakowcy IP: *.10-2.cable.virginm.net 26.01.14, 15:54
            c.d. matko i córko co za wieś "Tłuste cielska opięte do granic możliwości. Wylewające się sadło w miejscach, gdzie nie zostało opięte. Wały tłuszczu tam, gdzie nie dość mocno zostało opięte. Taka moda. Kochanego ciałka nigdy nie za wiele. Gdyby taką Panią teleportować do którejś z naszych wsi, to psy by się o własne budy pozabijały, tak by wyrywały..." jakbym szukal takich doznań na wakacjach to chyba bym został w domu wyszło by taniej. Dalej nie czytam czuje się zażenowany poziomem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka