kakofoniks 05.06.04, 19:24 a tutaj dopisujemy zle biura, prosze w kolejnosci, miejscowosc- nazwa biura- referencje ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakofoniks Re: lista zlych bior podrozy 05.06.04, 19:25 Lodz - marmara warszawa - foster na pulawskiej - wyjechalem na work and travel, po 2 dniach stracilismy prace za zalatwienie ktorej zaplacilismy Odpowiedz Link Zgłoś
kakofoniks ALFA-star 05.06.04, 19:26 sadze ze mozna ja tu umiescic sadzac po postach forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=7498816 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: lista zlych bior podrozy IP: 212.244.167.* 06.06.04, 23:59 ECCO HOLIDAY z Poznania - patrz 29.05.2004r. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednyznawca3 mógłbym długo wymieniać ale... 08.06.04, 10:50 Triada - za olewczy stosunek do klienta Odpowiedz Link Zgłoś
kakofoniks Re: mógłbym długo wymieniać ale... 11.06.04, 14:53 ale z postow wychodzi ze triada sprawdza sie tylko i wylacznie w grecji a reszta ich wycieczek jest hmm... powiedzmy nidoorganizowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelka Re: mógłbym długo wymieniać ale... IP: 195.114.160.* 21.06.04, 15:53 kakofoniks, byłam z Triadą w Grecji - koszmar. Awantura była już pierwszego dnia, bo chcąc wytrzeć ręce w ręcznik w pokoju napotkałam na karalucha. Piloci niekompetentni, nieodpowiedzialni (sama mam uprawnienia pilota i wiec co należy do ich oboiwiązków) nie wiedzieli nawet jaka jest powierzchnia Grecji. NIGDY więcej z Triadą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben.omi Re: TRIADA jest OK! IP: 195.136.254.* 28.06.04, 20:48 TRIADA jest ok, byłem na Krecie - żadnych zastrzeżeń! O co wam wogóle chodzi. Marudzicie jak wszyscy dookoła w kraju. Nauczcie się może trochę od Kreteńczyków to wyjdzie to wam na zdrowie! Marudy siedźcie lepiej w domu, a i tak wam tam będzię źle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol kontynent z krakowa jest do dupy IP: 212.160.230.* 18.06.04, 15:05 ja bym tam wpisał taki kontynent z krakowa... takie głupie baby że szok... i jakby to powiedzieć trochę wulgarne... ziemniaki i marchew do tej pory sprzedawały czy co?? chciałem kupić wakacje na krecie... a te mi proponują wszystko inne... znalezłem inne biuro gdzie uśmiechnięte panie wybrały mi z 2-3 katalogów ciekawą ofertę... dostałem pełne informacje i kupiłem Odpowiedz Link Zgłoś
an26d Re: kontynent z krakowa jest do dupy 18.06.04, 16:00 Drogi Karolu, Pytanie jest o biura podróży, a nie o agentów. Kolejny, który nie odróżnie dnia od nocy.... Odpowiedz Link Zgłoś
alibaba1 uwaga! kontynet to alpina !!! 21.06.04, 11:02 taaak a na26d ... zanim zaczniesz kogoś poprawiać to sam się doucz... biura podrózy to biura które ogranizują wyjazdy (touroperatorzy) jak i agenci... a co do kontynetu to faktycznie uwaga!!! tam siedzi żona prezesa alpiny... pewnie znowu chcą coś przekrećić !!! an26d napisał: > Drogi Karolu, > > Pytanie jest o biura podróży, a nie o agentów. Kolejny, który nie odróżnie dnia > > od nocy.... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: uwaga! kontynet to alpina !!! IP: 83.238.0.* 21.06.04, 15:45 I tu się mylisz. Biuro podróży to organizator. Zaś biuro agenta turystycznego nazywa sie Agencją Turystyczną. Przykro twierdzić alibabo, ale z polskiego pała! Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: lista zlych bior podrozy 18.06.04, 16:19 JET TOURISTIC - Turcja Byłam z nimi 2 lata temu - horror, 2x zmieniali godz. wylotu, syfiasty hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: lista zlych bior podrozy IP: *.acn.pl 21.06.04, 18:15 To,że biuro zmienia godziny wylotu to absolutnie nie jest jego winą, tylko przewoźników lotniczych i o tym drodzy światowcy powinniście wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirano Re: lista zlych bior podrozy IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.06.04, 22:37 Kochane LUDZISKA-trzeba wykupić normalną wycieczkę z normalnego biura,a nie kupować na LASTA czy jak najtaniej ,a potem pisać pierdoły że coś nie tak.Ludzie którzy wykupują najtańsze wycieczki najbardziej narzekają-i to idzie w eter.Ja śmigam ze Scana Holiday i nigdy nie miałem żadnych problemów.A opóźniony wylot to często normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
hipcio102 kraków - kontynent 28.06.04, 11:42 ktos pisał że to dawna alpina - i miał rację - sam widziałem niejaką Martynowska - żone prezesa Alipny Martynowskiego!!! uwaga!! wykreślcie zatem ten adres: Kraków, Długa ... Odpowiedz Link Zgłoś