Gość: Izka IP: 62.29.253.* 05.07.04, 12:18 Kochani , mam pytanko o to biuro - czy ktos korzystal z uslug tego biura? - maja naprawde fajne oferty do Tunezji i Egiptu, ale nie wiem jak sie one maja do rzeczywistosci ... prosze o opinie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: EXIM TOUR - warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 13:09 Byłam z nimi w Tunezji 3 lata temu. Nietety chyba miałam pecha, bo pierwszą noc nocowałam w innym hotelu - dopiero drugiego dnia ok. 16 byłam w hotelu docelowym. Po powrocie do kraju nasza reklamacja została uwzględniona. Poza tym było O.K. Byliśmy 2 dni na Saharze i było super - wielbłady, jeepy, hotel na Saharze i wiele innych atrakcji. Naszym przewodnikiem był Algierczyk - Nuri - który całkiem dobrze i dużo mówił po polsku. Niestety jego stosunek do kobiet był arabski, dlatego wszelkie pytania zadawał mąż. Z całego urlopu bylismy b. zadowoleni.Życzę miłych wakacji, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armando Re: EXIM TOUR - warto? IP: *.kom / *.kom-net.pl 16.07.04, 01:25 witaj! rok temu na przełomie sierpnia i wrzesnia byłem w tunezji dokłądnie w sousse w hotelu terqui(nie jestem pewien pisowni), wczasy wykupiłem w biurze EXIM TOURS i naprawde trudno sie do czego kolwiek przyczepic... choc tez miałem wczesniej pewne obawy. bez wahania ponownie skorzystam z usług tego biura//pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: EXIM TOUR - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 16:06 A jednak widzę, że to biuro ma jakieś problemy, jeśli nie finansowe to organizacyjne. Kilka godzin temu wróciłem z Selectours z Tunezji, rozmawiałem z ludźmi z Exim Tours, co się okazało? Ano to, że po przylocie chcieli im wcisnąć inne hotele i tylko kłótnia oraz pójście w zaparte turystów pozwoliło osiągnąć zamierzony efekt, ale to chyba przecież nie o to nam chodzi, kłóćić się za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
tosz Re: EXIM TOUR - warto? 19.07.04, 18:52 W zeszłym roku byłem z tym biurem w Sharm El Sheikh. Totalna porażka - trzy (!) razy zmieniali nam hotel (4*, all incl.), bo z EXIM-em nikt sie tam nie liczy. Szczerze doradzam inne biuro podróży. TS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Do Stiwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 19:09 W jakim hotelu byles z Selectoursem w Tunezji i jak twoje wrazenia po pobycie z tym biurem. Bede wdzieczna za opinie Odpowiedz Link Zgłoś
cornflake-girl Re: exim tours 19.07.04, 21:08 witam,rok temu bylam z nimi w egipcie, w hurghadzie,z tego co obiecali to sie wywiazali,nie mam zastrzezen,a cena wypoczynku byla naprawde przyzwoita i na przecietna kieszen; poza tym przeciez nie ma biura bez zarzutu, z ktorego sa wszyscy zadowoleni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: EXIM TOUR - warto? IP: *.brtvp.pl / *.brtvp.pl 20.07.04, 12:03 Ja byłam kilka razy i nigdy się nie zawiodłam.w tym roku też jadę. Byłam już z oasis,triadą i eximtours jest najlepszy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kreola Re: EXIM TOUR - warto? 20.07.04, 23:26 Moim zdaniem warto, wyjezdzam z eximem niemal co roku na swieta Bozego Narodzenia i Nowy Rok. Czasem zdarzaja sie jakies drobne wpadki, ale nic powaznego. Lubie to biuro, a wpadki moga sie zdarzyc kazdemu! Zreszta mam wrazenie, ze te wpadki czesciej sa spowodowane cwaniactwem miejscowych hotelarzy niz niedopatrzeniami eximu! Hotelarze w Egipcie wola np. nadzianych kasa Rosjan i jak im sie zdarzy, ze w ostatniej chwili dostana oferte z rosyjskiego biura to wywalaja Polakow i nie ma w tym szczegolnej winy Eximu, choc wiem, ze to dla turysty denerwujace! A wiecie dlaczego tak sie dzieje? Bo my, Polacy, znani jestesmy ze swojego skapstwa!!! Nie dajemy takich napiwkow jak Rosjanie i w ogole w porownaniu z nimi, w hotelu wydajemy grosze! Kazdy woli poleciec do sklepu i kupic sobie cole albo piwko a potem cichaczem wtargac lupy do hotelu i wypic samemu w pokoju niz wydac troche wiesej ale posiedziec w barze z innymi ludzmi! A jak kupujemy all incl. to z cala pewnoscia korzystamy wylacznie z tego co jest za darmoche, chocby lokalna "Lyski" miala smak denaturatu. Ja tych hotelarzy w zasadzie rozumiem. Ja tez wolalabym rozrzutnych gosci! Pozdrawiam keola - podrozniczka:) Odpowiedz Link Zgłoś