aziulkaa 17.08.04, 22:27 planuje wyjazd do Maroka... jak zdazylam zauwazyc - niewiele biur ma objazdowke po Maroku w swojej ofercie. Ale ma ja na pewno TRIADA... Czy miał ktoś okazję odbyć z nimi tę podróż i może coś podpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikala1 Re: Maroko z TRIADĄ 18.08.04, 16:46 byłam z Traidą w Maroku, ale na pobytówce. Spaliśmy w hotelu Argana. Generalnie bez zarzutu, ale jak chcesz więcej inf. to mogę opowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
ttu Re: Maroko z TRIADĄ 19.08.04, 11:35 Cześć Zajrzyj na forum na stronie : www.maroko.pl Pozdrowienia TTU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Maroko z TRIADĄ IP: *.acn.pl 19.08.04, 11:48 Ja też byłam z Triadą na pobycie w hotelu Argana. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń, nawet więcej na przekór temu co czytałam w neciku- jestem bardzo mile zaskoczona. Nie wybieraj tylko hotelu Marhaba, bo ludzie strasznie na niego narzekali, nawet rezydentka przyznała,że jest bardzo kiepski. Bardzo za to polecam hotel " Argana". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Maroko z TRIADĄ IP: *.ssk.com.pl 19.08.04, 14:53 O!!! A jadę do hotelu Adrar z Triadą! Wiecie coś o nim?? A jak biuro? Spisało się w waszych przypadkach? No i...JAK OCEAN?? ZIMNY?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Maroko z TRIADĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:30 Na Adrar nikt się nie skarżył. Ja miałam "przyjemność" być w Anezi. Tego hotelu nie polecam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Maroko z TRIADĄ IP: *.acn.pl 20.08.04, 11:40 Tak jak mówię, ja do Triady nie mam żadnych zastrzeżeń, wręcz przeciwnie rezydentki bardzo kompetentne i chętne do pomocy, akurat na początku miałam pecha bo się rozchorowałam- to tak troskliwej opieki i pomocy ze strony rezydentek się nie spodziewałam- wzywały lekarza, zawiozły do szpitala, same przychodziły do mnie do pokoju i pytały się czy jeszcze w czymś pomóc. Ocean bardzo zimny ( jak dla mnie), ale plaża piękna szeroka. Hotel " Adrar" jest tuż koło "Argany", powinnaś być zadowolona- ludzie tam mieszkający sobie chwalili.Jak masz jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Maroko z TRIADĄ IP: 195.205.73.* 08.06.05, 15:49 ja z oceanu nie korzystalem bardziej brudny niz nasz baltyk pozza tym caly czas czlowieka zaczepiaja i cos oferuja ale woda faktycznie byla jakies 20st Odpowiedz Link Zgłoś