Dodaj do ulubionych

Do GRODKA - Hotel El Fell

IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 13:08
Grodku !Szukam informacji dotyczących hotel El Fell ? POMOŻESZ?
Interesuje mnie jakie alkohole sa objęte opcją all inclusive , jak z
recznikami w hotelu , animacjami , będę wdzieczny za jakiekolwiek informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: Grodek Re: Do GRODKA - Hotel El Fell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:23
      Wróciłem w czwartek, więc informacje mam na bieżąco. Hotel ma 20 lat. Jeżeli
      chodzi o pokoje to są bardzo skromne. Betonowe postumenty do łóżek, 3 betonowe
      stoliki wyłożone glazurą i gres na podłodze. W łazienkach wanna, umywalka i
      odgrodzony ścianką sedes. Dwie szafy w "przedpokoju", TV 14 cali i INDYWIDUALNA
      klimatyzacja (kaucja za pilota 10USD/10EUR). Każdy pokój ma balkon lub taras.
      Wyposażenie jest stare, ale wszystko działa bez zarzutu i jest bardzo czyste.
      Jeżeli chodzi o All Inclusive to zawiera oczywiście jedzenie (smaczne i dużo -
      pierwszy raz byłem tak miło zaskoczony) w dwóch restauracjach (klimatyzowana w
      budynku głównym i na wolnym powietrzu, przy basenie). Jeżeli chodzi o alkohole
      to jest dostępna czysta wódka, boukha (bimber z daktyli), whisky, gin, i jakieś
      kolorowe drinki - wszystko lokalne, ale OK. Oprócz tego tunezyjska imitacja
      piwa, czyli Celtia. Wszystko bez ograniczeń. Jeżeli chodzi o napoje
      bezalkoholowe to w barach dostaniesz butelkową wodę na wynos i butelkowe Colę,
      Fantę, Sprite - na szklanki. Ręczniki są, ale ja ich nie używałem. Animacje i
      inne rozrywki to: piłka wodna, gimnastyka wodna i przy basenie, siatkowka
      plażowa, tenis, kule, łucznictwo, rowery wodne, kajaki, rzutki, łaźnia turecka
      etc. - oczywiście wszystko w cenie. Wieczorami Kinder Party i zabawa w
      amfiteatrze. Wszystko miło zorganizowane. Obsługa hotelu bardzo profesjonalna i
      miła. Leżaki, materace i parasole na plaży i przy basenie za darmo.
      Podsumowując, spędziłem tam super 2 tygodnie i nie żałuję ani jednej złotówki,
      którą wydałem. Hotel jest stary i skromny, ale nadrabia wszystko wyżywieniem,
      czystością, obsługą i atmosferą. W samolocie rozmawiałem z ludźmi, którzy
      pojechali do teoretycznie lepszego Neptuna, którzy byli bardzo zdziwieni tym co
      my mieliśmy zapewnione w El Fell-u, który ma jedną gwiazdkę mnniej. Oni
      praktycznie nie mieli żadnych animacji, leżaki płatne i jedzenie pod psem
      (podobno). Jeżeli chodzi o organizację ze strony OASIS-u nie mogę powiedzieć
      jednego złego słowa. Wszystko na czas i dokładnie jak w ofercie. Co do
      Nouvelair to wbrew obiegowym opiniom o arabskich liniach lotniczych latają
      bardzo dobrze, punktualnie i mają stosunkowo miłą obsługę (LOT może się
      uczyć...)
      Pozdrawiam
      • Gość: leon Re: Do GRODKA - Hotel El Fell IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 11:20
        Grodku ,dziękuję za wyczerpujące informacje o hotelu. Bardzo mi pomogłeś.
        Mam nadzieję , że wróce tak zadowolony jak Ty. Odliczam dni do wylotu :-).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka