Dodaj do ulubionych

Turcja z GTI

IP: *.polbox.pl / *.mks.com.pl 23.05.02, 09:26
Wybieram się w czerwcu do Turcji, biuro podróży GTI ma fajną ofertę w okolice
Side czy może był z tym biurem na wczasach
dziękuje za wszystkie opinnie,
pzdr,
Obserwuj wątek
    • ela1001 Re: Turcja z GTI 23.05.02, 10:29
      2 lata temu byłam w Alanyi - przez Side przejeżdzałam w trakcie wycieczki
      fakultatywnej. W porównaniu do Alanyi wydało mi się zapadłą dziurą na dodatek z
      rozkopaną główną ulicą. W ciągu 2 lat mogło się coś zmienić.
      Podobno w Side jest kilka dobrych hoteli ale jest to oferta przeznaczona
      głównie dla osób które nie ruszają się z plaży. Nie wiem co Ci odpowiada.
      Odpowiedni wybór miejscowości i hotelu jest podstawowym warunkiem udanego
      pobytu.
      Jeżeli cenisz sobie spokój - Side jest OK.
      Jeżeli pragniesz rozrywki i zwiedzania - wybierz się do Alanyi ( GTI też ma
      tam swoje oferty) - szczególnie jeżeli jest to Twój pierwszy wyjazd do Turcji.
      Wybierz hotel we wschodniej części miasta np dzielnicę Mahmutlar( ciekawsze
      plaże).
      Ja mieszkałam w Alpinie ( 4*+) - polecam! Aktualnie bardzo dobrą ofertę cenową
      posiada biuro SDS z Poznania - sprawdź w internecie na ich stronie
      www.sdsholidays.com.pl ( hotel 3* HP 2 tyg. za 999 zł!, Alpina All Incl.
      ok.1800zł).
      W Alanyi bez problemu można kupić wycieczki fakultatywne w tureckich biurach za
      50% ceny oferowanej przez polskie biura - warunkiem jest znajomość ang. lub
      niemieckiego.
      Podczas naszego pobytu 2 lqata temu jedno z biur na ul. Ataturka ( na przeciwko
      wyjścia z bazaru) oferowało wycieczki prowadzone przez polskojęzycznego Turka
      o ksywie "Wojtek".
      Ponadto jeżeli znasz trochę rosyjski - to przy stacji dolmuszów przy bazarze
      funkcjonuje biuro prowadzone przez Kazachów "Russkij Dom" też oferujące tanie
      imprezy - bardzo solidni.Jak dasz im swój numer telefonu do hotelu - nie dadzą
      Ci spokoju ciągle coś oferując. Byłam z nimi na raftingu ( spływ pontonem
      górską rzeką) - było super!
      Gwoździem programu zwiedzania w tamtym rejonie jest Kapadocja ( ze względu na
      odległość i atrakcyjność polecam wersję 3_ dniową).
      Warto również wybrać się do Pamukkale.
      W czerwcu wybieram się z SDS do Fethiye w rejon Marmaris. Podobno jest tam
      przepięknie. Zobaczymy...
      Pozdrawiam i życzę fajnych wakacji.
    • Gość: Karola Re: Turcja z GTI IP: 217.153.127.* 07.06.02, 14:39
      w turcji bylam juz pare razu i jestem bardzo zadowolona.we wrzesniu tez sie tam
      wybieram.polecam najbardziej hotele-kluby bo tam sie cos dzieje i jest dicho!
      godne polecenia to Oassis Beach Club albo jeszcze lepszy Sol Kamelya Complex
      (hotel Sol Fulya i Sol Selin)zycze udanego urlopu
    • Gość: edyta Re: Turcja z GTI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.13, 11:14
      WITAJ
      UWAZAJ NA TE BIURO,JA JESZCZE NIE WYJECHALAM A DOMAGAM SIE ZWROTU PIENIEDZY. MIALAM WYJAZD ZAPLANOWANY OD 8 MAJA A OTRZYMALAM OD NICH MAILA ZE WYLOT JEST 9 MAJA O 3.00 Z POWROTEM O GODZ. 9.00 15.05 OKRADLI MNIE PRAWIE Z DWOCH DNI POBYTU,ONI TAK PRAKTYKUJA OSZUKUJAC KLIJENTOW.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka