amirah 17.02.06, 20:16 co sadzicie o brazylijskim funku?? jest tutajbardzo popularny,przynajmniejw rio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudziel Re: funk 09.03.06, 10:50 Ja mam trzy plyty z funkiem i jestem entuzjasta. Pierwszy raz go uslyszalem podczas zwiedzania faveli Rocinha i bylem bardzo ciekaw co to za muza. Potem kupilem wszystkie plyty z funkiem jakie byly na Amazonie. Odpowiedz Link Zgłoś
larrinho Re: funk 28.10.06, 01:54 no wlasnie wszyscy tylko o klasyce tu mowili i ani slowa o funk, ktory jest w br szalenie popularny. Odpowiedz Link Zgłoś
tamoio Re: funk 28.10.06, 02:10 Funk to swietna impreza, na plycie czy na zywo. Ale nie wiem czy w Polsce by sie przyjal w oryginalnej wersji. Czyli apoteoza tzw. "Bonde do Tigrão" Odpowiedz Link Zgłoś
larrinho Re: funk 28.10.06, 02:28 hehe muzyka imprezowa i wpadajaca w ucho. skoro przyjela sie super frog to czemu funk milaby nie dac rady. no i jeszcze te swietne teksty po prostu rozbrajaja: -eu te uso e vc me usa -entao tira minha blusa :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rudziel Re: funk 08.11.06, 17:28 Widzialem tydzien temu w Wawie plakat o imprezie, na ktorej mial byc grany baile funk. Ale nie pamietam gdzie i kiedy miala byc ta impra. Odpowiedz Link Zgłoś