Gość: mija IP: *.lodz.msk.pl 16.03.06, 22:30 poradźcie dokąd na 10 dni - niestety nie mam więcej czasu. Oczywiscie interesuje mnie maksymalnie ciekawa wyprawa a nie leżenie na plaży. Dzięki za pomoc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domin Re: podróż max na 10 dni IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 17.03.06, 23:21 Zależy kiedy. Mój typ to Krym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: podróż max na 10 dni IP: *.lodz.msk.pl 20.03.06, 00:28 dzięki za porade? jak tam najlepiej się dostać i kilka słów jeszcze na temat Krymu...prosze oczywscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: podróż max na 10 dni IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 20.03.06, 23:52 Zależy czego oczekujesz, jakiego standardu i jakich kosztów. Będę pilotował grupę trampingową na przełomie kwietnia/maja akurat na 10 dni. Tyle, że to dość intensywny tramping raczej po najniższych kosztach. Nie każdemu może się podobać. Tak czy inaczej rok temu byłem prywatnie i wydałem 600 zł w 10 dzionków. Pociągiem wychodzi śmiesznie tanio. Można śmiało jechać na własną rękę. Jakbyś była zainteresowana to przekażę Ci więcej wskazówek. Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: podróż max na 10 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 15:17 Są chyba fajniejsze miejsca niż Krym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: podróż max na 10 dni IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 21.03.06, 22:24 Zawsze może być lepiej geniuszu:) Odpowiedz Link Zgłoś
benedykt25 Re: podróż max na 10 dni 18.06.06, 23:29 hejka, nie iwme czy bedize to czytal Domin, ale zawsze warto ja sie wybieram we wrzesniu na Krym i szukam informacji o promie kursujacym z Krymu do Istambułu, wiesz moze cos na ten temat???? cena itp? jesli bys to czytal to napisz rosze stachu_br@op.pl GG- 7333871 Odpowiedz Link Zgłoś