Dodaj do ulubionych

podróż max na 10 dni

IP: *.lodz.msk.pl 16.03.06, 22:30
poradźcie dokąd na 10 dni - niestety nie mam więcej czasu. Oczywiscie
interesuje mnie maksymalnie ciekawa wyprawa a nie leżenie na plaży. Dzięki za
pomoc. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: domin Re: podróż max na 10 dni IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 17.03.06, 23:21
      Zależy kiedy. Mój typ to Krym.
      • Gość: maja Re: podróż max na 10 dni IP: *.lodz.msk.pl 20.03.06, 00:28
        dzięki za porade? jak tam najlepiej się dostać i kilka słów jeszcze na temat
        Krymu...prosze oczywscie
        • Gość: domin Re: podróż max na 10 dni IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 20.03.06, 23:52
          Zależy czego oczekujesz, jakiego standardu i jakich kosztów. Będę pilotował
          grupę trampingową na przełomie kwietnia/maja akurat na 10 dni. Tyle, że to dość
          intensywny tramping raczej po najniższych kosztach. Nie każdemu może się
          podobać. Tak czy inaczej rok temu byłem prywatnie i wydałem 600 zł w 10
          dzionków. Pociągiem wychodzi śmiesznie tanio. Można śmiało jechać na własną
          rękę. Jakbyś była zainteresowana to przekażę Ci więcej wskazówek.
          Pozdrówki
          • Gość: gość Re: podróż max na 10 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 15:17
            Są chyba fajniejsze miejsca niż Krym
            • mikele111 Re: podróż max na 10 dni 21.03.06, 18:57
              odkrywcze stwierdzenie...
            • Gość: domin Re: podróż max na 10 dni IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 21.03.06, 22:24
              Zawsze może być lepiej geniuszu:)
          • benedykt25 Re: podróż max na 10 dni 18.06.06, 23:29
            hejka,

nie iwme czy bedize to czytal Domin, ale zawsze warto
            ja sie wybieram we wrzesniu na Krym i szukam informacji o promie kursujacym z
            Krymu do Istambułu, wiesz moze cos na ten temat???? cena itp? jesli bys to
            czytal to napisz rosze

stachu_br@op.pl
            GG- 7333871

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka