Dodaj do ulubionych

Big Blue w Egipcie

IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.01.03, 22:50
Czy byl ktos ostatnio na wycieczce do Egiptu z Big Blue? Prosze o swieze
opinie na temat jakosci uslug swiadczonych przez te biuro(zamierzam sie
wybrac do hotelu Ambasador z ich oferty).
Obserwuj wątek
    • Gość: MARCIN Re: Big Blue w Egipcie IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 15:20
      JEŚLI CIE STAĆ TO DOPŁAĆ DO AIDY LUB SULTANA. NAPISZ NA CZYM CI ZALEŻY W
      EGIPCIE, BO DO PLAŻY MASZ KAWAŁEM, DO LOTNISKA TEŻ KAWAŁEK.A CO DO BIURA TO NIE
      LICZY SIĘ Z JAKIEGO BO BIURO NIC CI NIE POMOZE PODCZAS POBYTU JAK JEST SŁABY
      HOTEL.POZDRAWIAM
    • Gość: aga Re: Big Blue w Egipcie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.03, 20:20
      naprawde odpusc sobie ten hotel, chyba ze nie zalezy ci na standarcie. niby ma
      3 gwiazdki ale w egipcie to naprawde rzecz bardzo wzgledna. Sultan i Aida sa
      bardzo w porzadku, wiec proponuje doplac i ciesz sie sloncem.
      • Gość: Kasia Re: Big Blue w Egipcie IP: *.acn.pl 13.01.03, 13:50
        zgadzam sie i dodam do listy Mirette 4*
        Kasia
        • Gość: Ilona Re: Big Blue w Egipcie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 18:15
          Tez słyszałam niepochlebne opinie o Ambassadorze!
    • Gość: Iwona Re: Big Blue w Egipcie IP: proxy / *.allianz.pl 14.01.03, 12:34
      Byłam w Ambasadorze z Big Blue w maju w zeszłym roku. Hotelu nie polecam.
      Fatalnie usytuowany w tzw. drugiej linii od plaży. W pobliżu żadnych knajpek.
      Do głównej drogi po której jeżdża busy za 1 funta, którymi można dostać się do
      centrum trzeba dojść 10 minut. Jedzenie fatalne. Wołowina smakuje jak ryba i na
      odwrót. Poza tym w sali bilardowej hotelu biegaja karaluchy. Co do biura to
      raczej nie mam zastrzeżeń. Z lotniska do hotelu dowieźli (chociaż tak naprawde
      to z lotniska do Ambasadora jest tak blisko że można dojść na piechotę), z
      hotelu na lotnisku ostatniego dnia odwieźli. Poza tym tak naprawde to moje
      kontakty z nimi były ograniczone, bo czas na miejscu organizowałam we własnym
      zakresie. Tak jest zdecydowanie taniej. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka