adams123 12.01.07, 22:21 Czy ktoś może mi pomóc i dać wskazówki jak najlepiej dostać się z Singapuru (lotnisko) do Kulala Lumpur ? Dzieki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aneta Re: Singapur - Kuala Lumpur IP: *.nwrknj.east.verizon.net 13.01.07, 00:23 Ja akurat jechalam w odwrotna strone, to znaczy z KL do Singapuru autobusem. Mysle, ze z Singapuru do KL tez kursuja. Z lotniska mozesz dojechac do centrum miasta metrem. Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Singapur - Kuala Lumpur 13.01.07, 21:35 własznie znalazłem kosmiczne autobusy z KL do SIN :0 odwróciłem plan podrózy, czyli przylatuje z Paryża do SIN, lece na kilka dni pobyczyc się na plązy w Phuket, potem lot Air Asia do KL, tam 2 dni i potem First Class bus do SIN , aby wrócić do Polski ;). bus kosmiczny, czyli na cały autokar tylko 16 miejsc - fotele z masażem, TV, grami, audio, obiad w cenie podózy podany przez stewardese/stewarda, napoje itd. itd :) bedzie super i to za pół miesiąca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: Singapur - Kuala Lumpur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 17:09 Za duzo się tym nie nacieszysz to ledwie 5 czasem 6 godzin jazdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK [...] IP: *.toya.net.pl 15.01.07, 18:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś