beatrix01 04.05.07, 17:13 czekam na opinie na temat tego miejsca.czy to kraj warty odwiedzenia? bezpieczny dla turystow?duzo wrazen i cos na prawde egzotycznego? czy lepiej wybrac inny azjatycki kraj.. dzieki za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NERONEK Re: Wietnam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 17:38 Witaj no coż zależy czego szukasz raczej na egzotyke w ogolnym tego slowa znaczeniu bym nie liczyl , znajdziesz ja choćby w tajlandi , malezji czy indonezji . ja wrocilem w marcu z wietnamu zwiedzilem wietnam od sajgonu do Sapa / przy granicy z Chinami / raczej najbardziej nastawilem sie na Sapa i jej okolice gdyż krecily mnie i knadal kręcą plemiona górskie i na to sie nastawilem i sie nie zawiodłem ! o wszystkim pisze w blogu jest tam tam tez masa innych linek dot wietnamu ! polecam i pozdrawiam oraz służę pomocą neronek neronekbyd.blog.onet.pl/ CHINY- TAJLANDIA neronek1.blog.onet.pl/ KAMBODZA- LAOS neronek2.blog.onet.pl/ WIETNAM Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.cukier Re: Wietnam 09.05.07, 15:26 ja byłem całkowicie rozczarowany Wietnamem, obecnie sądzę że mogłem go sobie darować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrUby Re: Wietnam IP: 194.181.196.* 09.05.07, 16:38 Witam Zalezy czego sie oczekuje dla mnie super bylo szczegolnie polnoc i Sapa, delta mekong kraj jest dopiero na poczatku drogi rozwoju zdjecia i szczegoly www.angorka.republika.pl do kazdego kraju z tamtego regionu warto pojechac Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Wietnam 09.05.07, 18:56 na początku odniosłem wrażenie takie jak krzysiek potem zobaczyłem relacje neronka ;) no cóż poprostu byłem tam za krótko i za mało widziałem może następnym razem Odpowiedz Link Zgłoś