Gość: maria Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.03, 15:11 Jaki sens ma dyskutowanie jakie sa najbrzydsze a jakie najpiekniejsze miasta na swiecie. Przeciez to kwestia gustu. Kazdemu sie podoba co innego. Dla mnie najbrzydsze miasta to te ktore sa brudne i zaniedbane. A wiec miasta okrzykniete przez wieszkosc jako najpiekniejsze typu Paryz, Wenecja, Londyn itd. mnie sie nie podobaja. Za to podobaja mi sie miasta w Szwajcarii i w Niemczech (nie wszystkie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazix Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.03, 17:10 zdecydowanie Ruda Śląska !! Odpowiedz Link Zgłoś
mika21251 Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE 10.08.03, 18:18 Wrocław brzydkim miastem????? Nie...Chyba oczom nie wierzę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
podroznik3 Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE 10.08.03, 19:13 mika21251 napisała: > Wrocław brzydkim miastem????? > Nie...Chyba oczom nie wierzę!!!! > Wroclaw to Wiocha z Tramwajami !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ODP. MARIA Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: 195.117.77.* 11.08.03, 13:50 Jesli dla Ciebie Wenecja jest brzydka bo brudna, zaś podobaja Ci sie miasta niemieckie i szwajcarskie, wszystkie identyczne, bez wyrazu i klimatu, to rozumiem dlaczego twierdzisz, iz na drogach Włoch i Francji brak kultury jazdy... Cóz, de gustibus.. A swoja drogą, Niemcy są jedynym krajem w Europie, w którym jadąc autostradą 200 km/h, zostałem "strąbiony" przez jakiegoś gościa, który uważał, iz tamuję ruch (a potem zajechał mi drogę, omal nie powodując kolizji). Odpowiedz Link Zgłoś
setralina Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE 10.08.03, 22:23 Najbrzydsze 1.Kedzierzyn-Kozle 2.Katowice 3.Radom-Slupsk 4.Kielce 5.Zabrze 6.Sosnowiec-Bytom-Ruda Slaska-Dabrowa Gornicza-Tychy i reszta GOP`u 7.Lodz-Bielsko -Biala 8.Walbrzych 9.Legnica 10.Gorzow-Wlkp 11.Koszalin Najladniejsze? 1.Krakow 2.Warszawa ( nie jest taka koszmarna,poza tym zmienia sie) 3.Gdansk-Gdynia-Sopot 4.Wroclaw 5.Torun 7.Zakopane 8.Opole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Kansas City. IP: *.nas36.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 11.08.03, 09:29 Ja osobiście lubię brzydkie miasta. Ale naprawdę ochydne jest Kansas City. Po prostu kataklizm. Lepiej żeby napalm zrównał to miasto z ziemią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: 195.94.201.* 11.08.03, 15:41 Gość portalu: pablo napisał(a): > 1. Montevideo > 2. Delhi > 3. Lima > 4. Kair > 5. Bełchatów > 6. Ouagadougou (Burkina Faso) > 7. Essen > 8. Jakarta > 9. Abidjan > 10.Managua (Nikaragua) a mi sie wlasnie Lima spodobala, spedzilem tam ponad 2 tygodnie i takich dzielnic jak Miraflores czy Barranco nie powstydziloby sie zadne europejskie miasto pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz_ robert Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: *.osk.pl / 192.168.3.* 11.08.03, 18:09 bydgoszcz dijon lille wejherowo barcelona-zgadzam sie miasto zlodzieji!!!! walbrzych bukareszt malaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greek Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: *.zywiec.plusnet.pl 13.08.03, 16:10 Myślę, że aby uczestniczyć w takim wątku należałoby najpierw zobaczyć wszystkie miasta na świecie i dopiero oceniać. A i tak ocena będzie subiektywna. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: 213.199.196.* 14.08.03, 16:40 ciechocinek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilka Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: 62.251.249.* 14.08.03, 21:36 Naukchott ale sa miasta w Afryce naprawde super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: 81.15.189.* 14.08.03, 22:44 1.Ateny 2. Saragossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 20.09.03, 18:41 Walbrzych jest cudowny przy Warszawie. Nie ma wiekszej ochydy niz nasza polska stolyca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: *.adsl.hansenet.de 25.09.03, 01:34 1 Minsk 2 Katowice 3 Berlin 4 Warszawa 5 Ruda Slaska 6 Bukareszt 7 Chorzow 8 Cottbus 9 Zabrze 10 Hannover spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianka Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.03, 13:52 1 Warszawa 2 Warszawa 3 Warszawa 4 Warszawa 5 Warszawa 6 Warszawa 7 Warszawa 8 Warszawa 9 Warszawa 10 Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: *.client.attbi.com 15.08.03, 14:46 Krakow Krokow Krakow Krakow Krakow Krakow Krakow Krakow Krakow Nienawidze podrozy do Krakowa do tych dusigroszy Odpowiedz Link Zgłoś
fredt Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE 15.08.03, 21:47 Krakow rzeczywiście jest brzydki, za to Kraków - przepiękny. Odpowiedz Link Zgłoś
d260 Re: NAJMNIEJ CIEKAWE MIASTA NA ŚWIECIE 19.08.03, 22:32 Najmniej CIEKAWE Z tych ktore ja widzialem: 1. Brzesko-Okocim 2. Nowy Targ 3. Detroit 4. Warszawa 5. Mazatlan 6. Charlotte, NC jest jednak zwyciezca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miller Re: NAJMNIEJ CIEKAWE MIASTA NA ŚWIECIE IP: *.telan.pl 19.08.03, 22:44 Lodz i Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuz Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: *.puls.pl 23.08.03, 11:49 Wenecja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorowski Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: 213.199.196.* 21.08.03, 20:51 1 ciechocinek 2 przyprostynia 3 dowolne miasto według uznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: *.bas1.prp.dublin.eircom.net 22.08.03, 13:24 Dublin. Zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOT Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 16:28 Hunedoara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary NAJBRZYDSZE - PLANETA ZIEMIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.03, 06:23 1 - ZIEMIA 2- MARS 3 - VENUS 4- DROGA MLECZNA a tak w ogóle to do dupy ten wasz wszechświat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary lu Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: *.swic.dialup.inetia.pl 23.09.03, 21:55 Co?????? Paryz to najpiekniejsze miasto swiata! Tam nawet jak jedziesz nie- zakochana to wrocisz oczarowana, zachwycona, oszolomiona,........poprostu ZAKOCHANA w Paryzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winnie the pooh Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: *.MAN.atcom.net.pl 25.09.03, 10:19 Wydaje mi się,że niektórzy nie zrozumieli idei powstania tego wątku. Nie chodzi o miasta, w których najbardziej kradną czy są najmniej kulturalni kierowcy tylko o mista, które są najbrzydsze(!!!!!) czyli brud, syf i nieciekawa architektura a tego raczej o Barcelonie, Krakowie, Toruniu, Londynie, Lyonie itd. chyba nie da sie powiedzieć bo można tam znaleźć naprawde interesujące miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wloczykij Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: *.proxy.aol.com 08.11.03, 19:48 Winnie, a jak ci sie podoba miasto-immiennik Kubusia Puchatka czyli : Winnipeg. Szczegolnie atrakcyjna jest zima i okolice sklepow monopolowych. To szczegolna atrakcja tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinchilla Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: *.microsoft.com 01.10.03, 09:33 Właśniw wróciłam z Ameryki Płd i jedno wiem na pewno: nigdy nie byłam w brzydszym mieście niż Ciudad del Este w Paragwaju. Brazylijskie Sao Paulo eż do urodziwych nie należy... chinchilla Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna-83 Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE 04.10.03, 13:41 Zdecydowanie ANDRYCHÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wloczykij Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: *.proxy.aol.com 08.10.03, 04:53 Przejrzalem wasze typy. Jakos nikt nie wymienil Manili na Filipinach. Polecam spacer po dzielnicach slamsow i odwiedzenie dymiacej gory wysypiska smieci. Jako dodatkowa atrakcje proponuje przejechanie sie "jeeplisem" po miescie w godzinach szczytu. Dla lubiacych kraje rozwiniete gospodarczo polecam wycieczke do Fortu McMurray. Tam kopie sie slawny Atabaska "tar sand" i przerabia na "syntetyczna" rope naftowa. Za miasteczkiem, gdzie pod domem jest czesto wieczna zmarzlina rozposciera sie krajobraz iscie ksiezycowy czyli pozostalosci kopalni odkrywkowych. Zeby skozystac z jakis przyjemnosci zycia trzeba sie wybrac okolo 300 km. Nie jest to przyjemne, kiedy na zewnatrz panuja temperatury dobrze ponizej -40 stopni, a zima trwa od pazdziernika do maja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: *.client.attbi.com 15.11.03, 20:18 Ale jest przyjemnie jak sie dostaje czek z Suncor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wloczykij Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: *.proxy.aol.com 17.11.03, 16:10 Piszesz o Suncor Energy Inc.? Z tym czekiem to masz racje, ale prawdziwa przyjemnosc wymaga, aby koperte z czekiem przyniosl ci listonosz do domu w Vancouver albo San Francisco. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Re: NAJBRZYDSZE MIASTA NA ŚWIECIE IP: *.client.attbi.com 17.11.03, 16:28 Masz racje z tym Vancouver, to jest cudowne miasto. San Francisco nie jest tez najgorsze ale daleko mu do Vancouver Odpowiedz Link Zgłoś