Gość: akex IP: *.ltk.com.pl 21.06.03, 15:42 chce pojechac z dziecmi na wczasy do turcji prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka ze Szczecina Re: riwiera turecka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 17:36 czesc ! bardzo dobry wybor. Turcja jest przepiekna ! ja bylam kolo Alanyi. musisz koniecznie wybrac sie na wycieczke do Kapadocji. ale jesli chodzi o wycieczki , to wg mnie nie warto ich kupowac w hotelu, sa bardzo drogie. lepiej skorzystac z lokalnego biura, bo taniej czase4m nawet o 70 % !!, a i towarzystwo miedzynarodowe mozna poznac. polecam rowniez rafting, wspaniale przezycia . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: riwiera turecka IP: *.chello.pl 21.06.03, 19:40 PAMIĘTAJ ŻE JEST TAM STRASZNIE GORĄCO I WILGOTNOŚĆ OKOŁO 70% (CZYLI O GODZINIE 22 CZŁOWIEK SIĘ CAŁY MOKRY) ALE POLECAM (SAM BYŁEM 3 RAZY) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: riwiera turecka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 23:45 Jedź, polecam Side-szerokie, piaszczyste plaże, w sam raz dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chiara Re: riwiera turecka IP: *.acn.waw.pl 26.06.03, 10:21 Dobry wybór, byłam dwa razy. Raz w okolicach Belek (kurort, choć jest tam pięknie, to nie zachwyciło mnie) i raz pod Alanya,w hotelu "Banana" wiem, że jest w ofertach kilku biur. Hotel był bardzo dobry i okolica bardzo przyjemna, a wieczorkami piechotą dochodziliśmy do centrum , gdzie jest dużo rozmaitych rozrywek, a także w samym mieście można pozwiedzać. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomstar Re: Oludeniz IP: 192.11.224.* 26.06.03, 11:31 To odpuść sobie Riwierę. Jedź z Vingiem albo Axelem do Oludeniz albo Fethie Odpowiedz Link Zgłoś
corrupt_angel Re: riwiera turecka 26.06.03, 18:28 Jeżeli na rivierę jedziesz z dziećmi, to radzę nie jechać w lipcu... Skwar niesamowity, poparzyć się można w cieniu. Temperatura raz dochodziła do 50 stopni, a w nocy prawie 30. Nie wiem w jakim wieku są Twoje dzieci, ale najlepszy okres to wrzesień- pażdziernik. Wtedy nie jest już taki upał, a woda w morzu cieplutka. Odpowiedz Link Zgłoś