Dodaj do ulubionych

ecco holiday

IP: *.pl 15.07.03, 14:08
Uwaga na naciągaczy !!! Zainteresowała mnie oferta tego biura w sobotnim
dodatku turystyka G.W.wybrałem się do firmowego przedstawiciela i cóż
dowiedziałem się, że ceny podane w gazecie nie obowiązują, gdyż jak określił
ma to być wabik, o zgrozo potwierdziła to pani na ich infolini.
Naprawdę Uwaga!!
Obserwuj wątek
    • vivawawa Re: ecco holiday - neckermann - travel time i.in. 15.07.03, 15:28
      to ważna wiadomość, bo ja byłem zainteresowany ofertą ECCO

ale też dzwoniłem do Neckermanna - znalazłem na ich stronie atrakcyjną cenowo
      ofertę na Kretę; dzwonie się pytam i Pani mówi, że nigdy takiej oferty nie
      było, a to co jest w internecie to jest nieważne :-))))

podobna sytuacja jest z Travel Time - jest oferta na stronie internetowej, ale
      to tylko oferta wirtualna, która stanowi wabik na klienta
      • Gość: anka Re: ecco holiday - neckermann - travel time i.in IP: 195.136.95.* 15.07.03, 15:49
        akurat w przypadku ecco ceny ze strony są tymi samymi, które są podawane na
        miejscu w biurze - wiem bo akurat wczoraj byłam i pytałam i dostałam to samo
        info co na stronie
        ale to fakt, ze rzadko to co w internecie i gazecie jest rzeczywistą ofertą
    • Gość: mari Re: ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 15:57
      foka wyluzuj,chyba nigdy z tego typu oferty małolato nie korzystałaś!!!Biuro
      podało pewnie w prasie cene bez oplat lotniskowych i tyle.Nie oni pierwsi, nie
      jedyni.Zwykly chwyt marketingowy jaki stosuje wiele firm nie tylko
      turystycznych.A gdybys nie byla slepa to bys zauwazyla ze drobnym drukiem
      napisali co zawiera cena podana w reklamie.
    • Gość: Sławek Re: ecco holiday IP: 217.153.104.* 16.07.03, 15:11
      Ja kupiłe wczasy w Ecco i wszystko się zgadzało z ich cenami w katalogu i w
      internecie. Zapłaciłem za 2 tygodnie na Krecie (ost tydz sierpnia i pierwszy
      września) z wyż HB 5100 zł (dwie osoby dorosłe + dziecko). Chyba niezła cena,
      no nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka