Gość: Artur IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.01, 12:35 Czy ktoś był z SDS-u w Fethiye? A może macie jakieś informacje o hotelu Pelin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: TURCJA Fethiye IP: 157.25.126.* 31.07.01, 13:15 ja nie byłam, ale też zastanawiałam się nad SDS i biurze, które jest agentem kilku innych bardzo mi ich polecali i mówili, że współpracują z nimi już długo i nigdy nie było żadnych problemów ja jednak w końcu wybrałam riwierę i lecę z GTI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugopis Re: TURCJA Fethiye IP: *.foxboro-eckardt.com 08.08.01, 10:24 Witam. Bylem w Fethiye. SDS ma hotele w Calis, jest to mala miejscowosc 5 km od Fethiye. Bylem w hotelu Gran Vizon. Opis hotelu zgadzal sie z folderem. Trzeba uwazac na trzy rzeczy 1. samoloty SDS-u regularnie sa spoznione o 1,5 do 2 godzin 2. Rezydenci sa niekompetentni , gdyz pojechali tam na wakacje , a nie do pracy. Nie maja pojecia o oferowanych przez siebie wycieczkach, takie same , a nawet lepiej zorganizowane mozna wykupic od Turkow (30-50% taniej po targowaniu). Nie dac sie namowic na zakupy w sklepach do ktorych prowadzi rezydent. 3. SDS oszukuje wszystkich na jedna dobe hotelowa. Byla proba wykwaterowania nas z hotelu o 12 w poludnie, a samolot o 4 w nocy. Skonczylo sie tak, ze mielismy 6 pokoji do 18-tej , a jeden do konca (28 osob). Rezydenta gowno obchodzilo co bedziemy w tym czasie robic, gdzie sie myc i zalatwiac. Kraj biedny, ale piekny i ludzie bardzo zyczliwi i sympatyczni. Oprocz ostatniego dnia nie bylo wiekszych problemow. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: TURCJA Fethiye IP: 10.40.42.* 08.08.01, 13:00 ich strona internetowa nieczynna, choc podaja adres w katalogu.Na emaile tez nikt nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: TURCJA Fethiye IP: 212.160.121.* 09.08.01, 12:28 strona czynna,a wchodzi sie tak: http://www.sdsholidays.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Didi Re: TURCJA Fethiye IP: *.pkobp.pl 16.08.01, 10:00 Ja tez nie moge sie dostac na strone www, ale dziewczyny w biurze w Poznaniu opowiedzialy mi wszystko przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: TURCJA Fethiye IP: 212.185.41.* 16.08.01, 14:22 Bardzo polecam Fethije.Sliczne miejsce. Hotele jak w calej Turcji najlepiej zalatwiac na miejscu, gdyz wychodzi najtaniej. Po malym targowaniu mozna uzyskac cene okolo 5 USD za dobe chyba ze jest sie wieksza grupa min 10 osob cena moze byc jeszcze nizsza. Miejsca w ktorych zalatwia sie nocleg to dworzec autobusowy do 22.00 pelno tam naganiaczy. A ponadto mozna podrozowac stopem bez najmniejszego problemu jesli jest sie na wakacjach z kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabian Re: TURCJA Fethiye IP: *.polkomtel.com.pl 23.08.01, 10:38 Byłem w Fethiye 3 razy - gorąco polecam - o wiele ciekawsze i piękniejsze miejsce niż Antalya i Alanya. Jest o wiele taniej, wiele ciekawych miejsc w okolicy (laguna Oludeniz, miasto duchów Kayakoy, błotne plaże Dalyan, wąwóz Saklikent, ruiny Tlos...). A poza tym lepiej jechać samemu do tych wszystkich miejsc niz z pośrednikami - wychodzi o 30% i nie chodzi się z wycieczką po sklepach. Wypozyczenie motoroweru za ok. 9$, pensjonaty za 5$ ze sniadaniem.... Odpowiedz Link Zgłoś