Gość: SLAKOC IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 20:15 cZY ZNACIE MIEJSCA GDZIE MOZNA BY BYŁO SIE TYLKO PRZESPAC W DRODZE DO cHORWACJ.Trasa przez Czechy, Austrię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: POSTOJE W DRODZE DO cHORWACJI IP: *.espol.com.pl 21.07.03, 22:24 podrzucam trasa przez niemcy, austrię, słowenię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slakoc Re: POSTOJE W DRODZE DO cHORWACJI IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 00:43 czy znasz Aga miejsce ,w którym mozna spokojnie przenocować.Koledzy mi mó2wią że z Krakowa ,to powinienem dotrzeć bez problemu do plvickich jezior? Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
bukra Re: POSTOJE W DRODZE DO cHORWACJI 23.07.03, 00:24 Gość portalu: slakoc napisał(a): > czy znasz Aga miejsce ,w którym mozna spokojnie przenocować.Koledzy mi mó2wią > że z Krakowa ,to powinienem dotrzeć bez problemu do plvickich jezior? Prawda? Prawda. Spokojnie nawet, bez nerwówki i szaleńczej jazdy. Ja z Warszawy dotarłam 30 km przed Plitvice, więc nie bedziesz miał problemu. Nie wyjeżdżaj jedynie w weekend. To samobój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slakoc Re: POSTOJE W DRODZE DO cHORWACJI IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 23:46 Wyjeżdżam niestety w sobotę.OPISZĘ WSZYSTKO JAK WRÓCĘ.Dzięki za pomoc.Trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: POSTOJE W DRODZE DO cHORWACJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 09:28 W drodze do Chorwacji nocowałam w Mikulowie w hotelu Moravia. Oferują nocleg , niestety bez śniadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: POSTOJE W DRODZE DO cHORWACJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 11:05 Jeśli wyjeżdżasz z Krakowa bez problemu dojedziesz "jednym rzutem" do Chorwacji. A tam gdzie się nie zatrzymasz znajdziesz nocleg. W zeszłym roku przejechaliśmy przez całą Chorwację, zatrzymując się na Korculi. Było cudownie dlatego wracamy tam we wrześniu. Jeśli mogę Ci coś poradzić - spędź wczasy na jednej z południowych wysp. Jeśli chcesz pisz na priv kaba77@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych_wawa Re: POSTOJE W DRODZE DO cHORWACJI IP: *.chello.pl 23.07.03, 21:34 Gość portalu: malina napisał(a): > W drodze do Chorwacji nocowałam w Mikulowie w hotelu Moravia. Oferują nocleg , > niestety bez śniadania. A ile zapłaciłaś za nocleg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: POSTOJE W DRODZE DO cHORWACJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 09:32 Za trójkę ok 100zł Odpowiedz Link Zgłoś