Dodaj do ulubionych

POSTOJE W DRODZE DO cHORWACJI

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 20:15
cZY ZNACIE MIEJSCA GDZIE MOZNA BY BYŁO SIE TYLKO PRZESPAC W DRODZE DO
cHORWACJ.Trasa przez Czechy, Austrię
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: POSTOJE W DRODZE DO cHORWACJI IP: *.espol.com.pl 21.07.03, 22:24
      podrzucam
      trasa przez niemcy, austrię, słowenię
      • Gość: slakoc Re: POSTOJE W DRODZE DO cHORWACJI IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 00:43
        czy znasz Aga miejsce ,w którym mozna spokojnie przenocować.Koledzy mi mó2wią
        że z Krakowa ,to powinienem dotrzeć bez problemu do plvickich jezior? Prawda?
        • bukra Re: POSTOJE W DRODZE DO cHORWACJI 23.07.03, 00:24
          Gość portalu: slakoc napisał(a):

> czy znasz Aga miejsce ,w którym mozna spokojnie przenocować.Koledzy mi mó2wią
          > że z Krakowa ,to powinienem dotrzeć bez problemu do plvickich jezior? Prawda?

Prawda. Spokojnie nawet, bez nerwówki i szaleńczej jazdy. Ja z Warszawy
          dotarłam 30 km przed Plitvice, więc nie bedziesz miał problemu. Nie wyjeżdżaj
          jedynie w weekend. To samobój.
          • Gość: slakoc Re: POSTOJE W DRODZE DO cHORWACJI IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 23:46
            Wyjeżdżam niestety w sobotę.OPISZĘ WSZYSTKO JAK WRÓCĘ.Dzięki za
            pomoc.Trzymajcie kciuki
    • Gość: malina Re: POSTOJE W DRODZE DO cHORWACJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 09:28
      W drodze do Chorwacji nocowałam w Mikulowie w hotelu Moravia. Oferują nocleg ,
      niestety bez śniadania.
      • Gość: mika Re: POSTOJE W DRODZE DO cHORWACJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 11:05
        Jeśli wyjeżdżasz z Krakowa bez problemu dojedziesz "jednym rzutem" do
        Chorwacji. A tam gdzie się nie zatrzymasz znajdziesz nocleg. W zeszłym roku
        przejechaliśmy przez całą Chorwację, zatrzymując się na Korculi. Było cudownie
        dlatego wracamy tam we wrześniu. Jeśli mogę Ci coś poradzić - spędź wczasy na
        jednej z południowych wysp.
        Jeśli chcesz pisz na priv kaba77@op.pl
      • Gość: krzych_wawa Re: POSTOJE W DRODZE DO cHORWACJI IP: *.chello.pl 23.07.03, 21:34
        Gość portalu: malina napisał(a):

> W drodze do Chorwacji nocowałam w Mikulowie w hotelu Moravia. Oferują
        nocleg ,
        > niestety bez śniadania.

A ile zapłaciłaś za nocleg?
        • Gość: malina Re: POSTOJE W DRODZE DO cHORWACJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 09:32
          Za trójkę ok 100zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka