Gość: grzesiek IP: 212.244.167.* 06.08.03, 17:57 Poszukuję informacji na temat tego hotelu i miejscowowści. Jesli możecie to napiszcie - będę wdzięczny :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacęty Re: Hotel 'Alhambra' w Santa Susana IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 18:05 Chyba jeden z najtańszych 3-gwiazdkowców na Costa Brava. Z zewnątrz robi nienajgorsze wrażenie (w środku nie byłem). Na Virgin.net można znaleźć opinie Anglików nt. n.in. tego hotelu. Zdaje się, że nocuje tam sporo naszych wschodnich sąsiadów. Santa Susanna - miejscowość niemal wyłącznie hotelowo-gastronomiczna. Plusem jest ładna i długa plaża (pod koniec miejscosości, przy hotelu Caprici). Odpowiedz Link Zgłoś
ela1001 Re: Hotel 'Alhambra' w Santa Susana 07.08.03, 09:41 Całkiem przyzwoity hotel. Byłam tam parę lat temu z Neckermanem. Dobra kuchnia. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: Hotel 'Alhambra' w Santa Susana IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 11:25 Bylem tam 3 lata temu z Itaką. Bardzo mi sie podobalo, obsluga w porzadku, klimatyzacja skuteczna i jedzonko - miodzio. Ja mialem 3 posilki dziennie (bufet). Sniadanie takie zwyczajne, ale obiadki i kolacje - poezja. Do dzis wspominam te ilosci i jakosc. Odpowiedz Link Zgłoś