Gość: kalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.08, 15:37 we wrzesniu wybieram sie doizraela jakie ubrania nalerzy ze soba zabrac jak tam jest we wrzesniu pogoda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domi_i_ja Re: izraela 22.06.08, 23:05 hej, Wrzesien 28-32 stopni w okolicach Tel-Aviv, w Eilat moze byc i 37. Lato, lato moja droga ;-)), wez same rzeczy letnie bawelniane nie sztuczne i jakis cienki sweterek na rozpinanie najlepiej zeby zarzucuc wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: izraela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 18:16 a nie trzeba mieć ubran z zakrytymi ramionami i kolanami? Odpowiedz Link Zgłoś
domi_i_ja Re: izraela 24.06.08, 22:41 jesli chcesz zwiedzac swiete miejsca w Jerusalem czy inne to TAK musisz zakryc kolana i ramiona ale wystarczy tuz za kolano i jest ok. ja osobiscie nie nosze super mini wiec mi nie przyszlo mi do glowy...na ramiona mozesz zalozyc tez chuste nawet plazowa. Ale nawet letnie rzeczy warto miec za kolanko i z dlugim rekawem bo jak sloneczko przypiecze to lepiej chwilke dac skorze odpoczac. Lniane rzeczy sie sprawdzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: izraela IP: *.aduro.pl 02.07.08, 21:37 do którego miesiąca jeszcze warto jechać a kiedy już nie. Ja wybieram się tam, ale mogę dopiero pod koniec pażdziernika czy jeszcze warto, jaka tam jest wówczas pogoda? Odpowiedz Link Zgłoś
domi_i_ja Re: izraela 02.07.08, 22:13 koniec pazdziernika moze czasem spasc deszczyk pogoda pewno miedzy 20 a 25 w okolicach Tel-Avivu, na poludniu w Eilat dalej ok 30 sie zdarza ale wieczory juz chlodniejsze...Wrzesien, do polowy pazdziernika jest przyjemnie. sierpien ukrop i bardzo wysoka wilgotnosc powietrza w Tel Aviv. to zalezy czy ktos chce zwiedzac czy plazowac, bo na zwiedzanie to do grudnia jest ok.nigdy tam w zimie nie bylam Odpowiedz Link Zgłoś