IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.08, 15:37
we wrzesniu wybieram sie doizraela jakie ubrania nalerzy ze soba zabrac jak
tam jest we wrzesniu pogoda?
Obserwuj wątek
    • domi_i_ja Re: izraela 22.06.08, 23:05
      hej, Wrzesien 28-32 stopni w okolicach Tel-Aviv, w Eilat moze byc i 37. Lato,
      lato moja droga ;-)), wez same rzeczy letnie bawelniane nie sztuczne i jakis
      cienki sweterek na rozpinanie najlepiej zeby zarzucuc wieczorem.
    • Gość: sdf Re: izraela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 18:16
      a nie trzeba mieć ubran z zakrytymi ramionami i kolanami?
      • domi_i_ja Re: izraela 24.06.08, 22:41
        jesli chcesz zwiedzac swiete miejsca w Jerusalem czy inne to TAK musisz zakryc
        kolana i ramiona ale wystarczy tuz za kolano i jest ok. ja osobiscie nie nosze
        super mini wiec mi nie przyszlo mi do glowy...na ramiona mozesz zalozyc tez
        chuste nawet plazowa. Ale nawet letnie rzeczy warto miec za kolanko i z dlugim
        rekawem bo jak sloneczko przypiecze to lepiej chwilke dac skorze odpoczac.
        Lniane rzeczy sie sprawdzaja.
        • Gość: daga Re: izraela IP: *.aduro.pl 02.07.08, 21:37
          do którego miesiąca jeszcze warto jechać a kiedy już nie. Ja wybieram się tam, ale mogę dopiero pod koniec pażdziernika czy jeszcze warto, jaka tam jest wówczas pogoda?
          • domi_i_ja Re: izraela 02.07.08, 22:13
            koniec pazdziernika moze czasem spasc deszczyk pogoda pewno miedzy 20 a 25 w
            okolicach Tel-Avivu, na poludniu w Eilat dalej ok 30 sie zdarza ale wieczory juz
            chlodniejsze...Wrzesien, do polowy pazdziernika jest przyjemnie. sierpien ukrop
            i bardzo wysoka wilgotnosc powietrza w Tel Aviv. to zalezy czy ktos chce
            zwiedzac czy plazowac, bo na zwiedzanie to do grudnia jest ok.nigdy tam w zimie
            nie bylam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka