Dodaj do ulubionych

Triada - i co ?

IP: *.acn.pl / *.acn.pl 05.10.03, 18:40
Troche sie tutaj naczytałem że Triada ma paść, stąd moje pytanie, skąd macie
takie informacje ? Jakie są tego przesłanki. Byłem z nimi 3 razy i niczego
dziwnego nie zauważełem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Johny Re: Triada - i co ? IP: hpcache:* 06.10.03, 09:13
      A gdzie o tym pisali?
    • Gość: zigi Re: Triada - i co ? IP: 212.160.106.* 06.10.03, 09:55
      gadają ,gadają .Już chyba z 10 lat padaja.Nawet jak jeszcze i Aladina,As-a,BIG
      BLUE CZY NAWET ALPINY NIE BYŁo padali.O nich zawsze sie gadało a padali wszyscy
      inni po kolei jak muchy.Dałem sobie z ty spokój i sprzedaje ich wyczieczki
      dalej.
      • Gość: Mich Re: Triada - i co ? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 06.10.03, 14:49
        No tak, ale np. w topicu "TOTOLOTO" większość typuje że następna padnie Triada,
        dlaczego miała by padać ? Istnieją 13 lat i od kąd z nimi wyjeżdzam czyli od 2
        lat słysze że mają paść, dziwne.
        • Gość: Krecik Re: Triada - i co ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 15:58
          Naprawdę jestem ostatni, który uwierzy w spiskową teorię świata ale jeśli
          uwierzę to głownie za sprawą tego forum i plotek o upadaniu kolejnych polskich
          biur.
          Nie miałem okazji być na wakacjach z BB ale ostatnio byłem z Triadą, a ponieważ
          było tanio i dobrze będę z nią jeździł nawet jeśli będzie się tu pojawiało 100
          wątków dziennie o jej upadku
    • Gość: Aga Re: Triada - i co ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 12:52
      Witam!!
      Nie wiem skad macie taki dziwne informacje. Triada istnieje na rynku polskim
      juz od 12 lat. Uwazam, ze jest to bardzo stabilne biuro i wierzcie mi Triada NA
      BANK nie upadnie!!!
      • Gość: Rydzo Re: Triada - i co ? IP: 193.59.95.* 09.10.03, 12:55
        Wierze Ci. Twoje zapewnienia mnie przekonał. Od dzisiaj jeżdżę tylko z
        Triadą :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka