Gość: Mich IP: *.acn.pl / *.acn.pl 05.10.03, 18:40 Troche sie tutaj naczytałem że Triada ma paść, stąd moje pytanie, skąd macie takie informacje ? Jakie są tego przesłanki. Byłem z nimi 3 razy i niczego dziwnego nie zauważełem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Johny Re: Triada - i co ? IP: hpcache:* 06.10.03, 09:13 A gdzie o tym pisali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: Triada - i co ? IP: 212.160.106.* 06.10.03, 09:55 gadają ,gadają .Już chyba z 10 lat padaja.Nawet jak jeszcze i Aladina,As-a,BIG BLUE CZY NAWET ALPINY NIE BYŁo padali.O nich zawsze sie gadało a padali wszyscy inni po kolei jak muchy.Dałem sobie z ty spokój i sprzedaje ich wyczieczki dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mich Re: Triada - i co ? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 06.10.03, 14:49 No tak, ale np. w topicu "TOTOLOTO" większość typuje że następna padnie Triada, dlaczego miała by padać ? Istnieją 13 lat i od kąd z nimi wyjeżdzam czyli od 2 lat słysze że mają paść, dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecik Re: Triada - i co ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 15:58 Naprawdę jestem ostatni, który uwierzy w spiskową teorię świata ale jeśli uwierzę to głownie za sprawą tego forum i plotek o upadaniu kolejnych polskich biur. Nie miałem okazji być na wakacjach z BB ale ostatnio byłem z Triadą, a ponieważ było tanio i dobrze będę z nią jeździł nawet jeśli będzie się tu pojawiało 100 wątków dziennie o jej upadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Triada - i co ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 12:52 Witam!! Nie wiem skad macie taki dziwne informacje. Triada istnieje na rynku polskim juz od 12 lat. Uwazam, ze jest to bardzo stabilne biuro i wierzcie mi Triada NA BANK nie upadnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydzo Re: Triada - i co ? IP: 193.59.95.* 09.10.03, 12:55 Wierze Ci. Twoje zapewnienia mnie przekonał. Od dzisiaj jeżdżę tylko z Triadą :) Odpowiedz Link Zgłoś