Gość: marcu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 15:53 Czy ktoś wie jakie są ceny w Livignio, ile kosztuje paliwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: livigno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 16:17 dokładnie ci nie powqiem bo wszystkie 3 moje pobyty w Livigno były jeszcze za czasów lirów włoskich a nie euro. Ale: Livigno jest ogólnie tańsze niż inne miejscowości na około (i inne włoskie) bo całe miasteczko jest strefą bezcłową. odczuwa sie to nie tylko kupując alkohol i elektronikę jak już ktoś tu sugerował, ale też przy jedzeniu w knajpach (i tych w miasteczku i tych na stoku) oraz przy normalnych zakupach "sklepowych" Także z ekonomicznego punktu widzenia Livigno baaaardzo się opłaca. także kupiony tam karnet pozwala jeździć również w Bormio, Isolacci i St. Catarinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: livigno IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 09.12.03, 13:22 po wprowadzeniu euro ceny poszly do gory,wcale nie jest tam tak tanio zwlaszcza ze euro kosztuje juz prawie 5 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: control Re: livigno IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 12:05 po wprowadzeniu euro ceny poszly do gory,wcale nie jest tam tak tanio zwlaszcza > ze euro kosztuje juz prawie 5 zl... no tak, ale ceny w euro sa w livigno nizsze niż w innych ośrodkach. Strefy bezcłowej to tam ponoć juz nie ma (bo w ogłóle w UE je zlikwidowano), ale mówiono mi, ze nadal jest taniej (alkohol, elektronika. kosmetyki) - pewnie jakis przemyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: livigno IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 10.12.03, 16:47 moze to jest tansze ( alhole, elektronika)ale zakwaterowanie i karnety sa drogie ale porownywalne z innymi osrodkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: control Re: livigno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 23:40 No to dochodzimy do porozumienia, a zatem: - karnety są w całych Alpach drogie - euro w stosunku do złotówki jest drogie, więc ceny wszędzie za granicą są dla nas wysokie, - w Livigno są tańsze niż w innych miejscach kosmetyki, alkohol, elektronika Odpowiedz Link Zgłoś
livigno Re: livigno 20.12.03, 10:05 Tydzień temu wróciłam z Livigno: ON o,443 € PB 95 0,643 € V-Power 0,86 € W miarę możliwości odpowiem na wszystkie pyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: livigno IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 11:24 jak tam teraz ze śniegiem? jest prawdziwy czy sypią z armatek? i jakie są teraz ceny karnetów (najlepiej tych tygodniowych) w EURO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: livigno IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 25.12.03, 11:05 www.skipasslivigno.it tam znajdziesz wszystko czego szukasz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
livigno Re: livigno 25.12.03, 12:54 w sprawie śniegu lepiej zajrzeć na strony livigno, aby miec aktualne dane. podczas mojego pobytu był śnieg naturalny (w górach), a w miejscowości pozostałości. widziałam, ze Mottolino było dośnieżane. Generalnie Carosello lepiej przygotowane od Mottolino. livigno.it livigno.com livigno.net Odpowiedz Link Zgłoś