colo_colo 11.12.04, 14:52 Witajcie! Czy ktoś dowiadywał się czegoś o Transfer Factor? Z tego co ja znalazłem, to serio, może pomóc! Fakt, ceny nie są niskie, ale chyba spróbuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-83 Re: Transfer Factor 11.12.04, 19:05 Skoro nie masz na co kasy wydawać.... Ale mam nadzieję że nie zainspirował Cie do tego ten poprzedni post. Bardzo duzoo jest ostatnio przedstawicieli firm co chodzą po forach dotyczących konkretnych chorób i wciskaja chorym ludziom kit. Moze myśla ze chorzy są głupsi i łatwo ich nabajerowac? A malo tego to jeszcze mają czelność na gg zaczepiac. Odpowiedz Link
colo_colo Re: Transfer Factor 12.12.04, 18:19 Po prostu chciałem wiedzieć, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym lekiem. Odpowiedz Link
ams23 Re: Transfer Factor 11.08.05, 12:43 I jak próba udała się? Pomogło? Ten Transfer Factor????? Odpowiedz Link
upadlyaniol Re: Transfer Factor 01.09.05, 15:36 jest taka Pani na prywatnym forum hashimoto, ktora to stosowala albo stosuje. zapytaj tam. Ta Pani jest bardzo zadowolona. Odpowiedz Link