joankawm 13.04.10, 22:18 Jesli był tam ktoś z Was na wakacjach, bedę wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda_1982 Re: "Muszelka" przy ul. Teligi Łeba 13.04.10, 23:21 Też miałam na oku ten obiekt, ale na zdjęciach widać że niektóre pokoje są bardzo malutkie. To mnie zniechęciło. Ale za to ogród mają fajny. A ile chcesz wydać i kiedy jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
joankawm Re: "Muszelka" przy ul. Teligi Łeba 14.04.10, 12:21 Przyznam sie szczerze, że ten obiekt znalazłam dzieki Tobie.Dzwoniłam tam wstępnie i mam krótki czas do namysłu. Chciałam jechać w lipcu. Interesowała mnie cena około 40 -45 za nocleg. Uważam, ze 70 - 80 zł to przesada. To juz chyba lepiej poszukać gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_1982 Re: "Muszelka" przy ul. Teligi Łeba 14.04.10, 12:31 Wiem, niektóre ceny to przegięcie. A zaglądałaś na stronę Piratki?? Pokoje duże, z łazienkami, niezły ogródek. My tam właśnie się wybieramy po baaaaardzo długich poszukiwaniach czegoś odpowiedniego. Cena pod koniec sierpnia to 25zł od osoby. Nie wiem jak w lipcu, ale nie szkodzi zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_1982 Re: "Muszelka" przy ul. Teligi Łeba 14.04.10, 12:58 Aha, jest jeszcze jeden wg fajny obiekt: www.leba.pl/output/rodos.html Nie wiem jak Ty, ale ja bardzo zwracam uwagę na pokoje, tzn. jak widzę że są zadbane, urządzone w miarę schludnie to bardzo mi się to podoba. Niestety niektóre obiekty poprostu mnie odstraszają. Dam Ci dobrą radę bo ja o mało się nie nabrałam. Dzwoniłam do jednej babki bo spodobała mi się jej oferta, cena, pokoje, niby wszystko ok. Ale jak potem wpisałam wyszukiwarkę ten jej pensjonat, to okazało sie że te piękne pokoje były owszem - ale to było całe studio 2 osobowe, a cena 2,5 razy większa. W dodatku w rozmowie chwaliłasię że jest super nowoczesny aneks kuchenny. No i znalazlam zdjęcie tego przybytku na którejś stronie - stare poniszczone meble, zlew masakryczny, nawet jej się nie chciało śmieci (!!!) wynieść jak zdjecie robiła. A te zwykłe pokoje?? Jedno zdjęcie było "świetne". Łózko było postawione na styk z drzwami, okno w wysokim suficie. No tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
joankawm Re: "Muszelka" przy ul. Teligi Łeba 14.04.10, 14:58 Dzięki za podpowiedzi. Spodobał mi się bardzo ten ostatni obiekt. Będę tam dzwonić. Pozdrawiam. Z Piratki trochę za daleko do morza, ale jeszcze przejrzę. Mam czas do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_1982 Re: "Muszelka" przy ul. Teligi Łeba 14.04.10, 15:12 To daj znać co postanowiłaś :) Z tą odległością masz trochę rację, ale pamiętaj że Łeba to nie tylko morze i plaża. Tak więc jeśli nie jedziesz tylko po to aby się opalać ale też trochę pozwiedzać to duża odległość nie jest taka ważna :) Aha, ja rozmawiałam z właścicielem Rodosa, i powiedział mi cene 45zł od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
zaplanujurlop Re: "Muszelka" przy ul. Teligi Łeba 15.04.10, 16:34 W razie gdyby tamto nie wypaliło to polecam wille optimum. Cena ok 40zł i bardzo sensowne warunki. Polecam też Słoneczny Dom. Również fajne warunki za rozsądne pieniądze. Inne noclegi w Pucku ze szczegółowymi opisami i sporą ilością zdjęć znajdziesz na Puck.ZaplanujUrlop.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zabiel Re: "Muszelka" przy ul. Teligi Łeba 14.04.10, 18:46 Znajdziesz coś za niską cenę znajdziesz dalej od centrum. Im dalej od ul. Nadmorskiej tym taniej. Poszukaj czegoś tutaj - noclegi w Łebie Odpowiedz Link Zgłoś
joankawm Re: "Muszelka" przy ul. Teligi Łeba 18.04.10, 14:53 Bardzo ciekawa jest oferta pensjonatu Czapla w Łebie, ładne czyste pokoje, niedrogo. Do morza jest kawałek, ale coś za coś. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczyca2008 Re: "Muszelka" przy ul. Teligi Łeba 13.05.10, 07:33 a pokoje goscinne Kolumb? co o nich myslicie? rzeczywiscie Piratka wydaje sie ok ale troszke blizej morza by sie przydało jak dla mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś