jagasz 10.07.10, 23:31 Może ktoś z was był w Ośrodku Bogdanka w Mrzezynie? Prosze o opinie - jakie warunki w pokojach i wyzywienie, dziekuje, m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy810 Re: Bogdanka Mrzeżyno 11.07.10, 12:18 Wpisz w wyszukiwarkę jest sporo opinii.Oraz tu noclego.pl/oferta/215709/komentarze/ i tu plaze.onet.pl/baltyk/wybrzeze-trzebiatowskie/mrzezyno,1,797,osrodek.html Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: Bogdanka Mrzeżyno 11.07.10, 17:15 Czy talam te opinie ale moze ktos ma cos aktualnego? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.skupa Re: Bogdanka Mrzeżyno 11.07.10, 17:19 Byłam w Bogdance 2 lata temu, moi rodzice w zeszłym roku. W pawilonach ok - czysto, może trochę głośno ze względu na towarzystwo, w pokojach rodzice nie narzekali. jedno co powiem to jedzenie smaczne, duży bezpłatny parking i bardzo fajne położenie. Odpowiedz Link Zgłoś
zulcia73 Re: Bogdanka Mrzeżyno 12.07.10, 19:18 Ja równiez byłam tam dwa lata temu i w sobotę wybieram się ponownie.Ja wynajmowałam tam pawilon, faktycznie wyposażenie pozostawia wiele do życzenia(przynajmniej po ostatnim pobycie tak stwierdzam) ale ośrodek ma wspaniałe położenie blisko morza,jest ogrodzony co dla rodzin z dziecmi ma duże znaczenie, dzieci mają gdzie pobiegać,więc jeśli ktoś nie jest bardzo wymagający to da się przeżyć.Dodam jeszcze ze pokoje były co dzień sprzątane, co nad naszym morzem nie jest częste Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: Bogdanka Mrzeżyno 13.07.10, 10:54 A czy ktos z was wie jak wygladają tamtejsze dwupokojowe apartamenty? Czy jest troche lepszy standard? Odpowiedz Link Zgłoś
zulcia73 Re: Bogdanka Mrzeżyno 27.07.10, 10:48 w sobote wróciłam z Bogdanki i jestem zadowolona.jak pisałam wcześniej ja byłam w pawilonie ale miałam możliwość obejżenia pokoi 2 i 3 osobowych w budynku głownym-standart trochę lepszy niz w pawilonie ale ciasno,Ogólnie osrodek się rozwija widać że właściciel inwestuje, jedzenie bardzo dobre i duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: Bogdanka Mrzeżyno 27.07.10, 12:19 Zulcia mam jeszcze kilka pytań, Napisałam na priva. Odpowiedz Link Zgłoś