Dodaj do ulubionych

Dębki czy Karwia

16.04.11, 12:39
Planuję pobyt w czerwcu w jednej z tych miejscowości jak to zwykle bywa ciekawi mnie jak wygląda baza gastronomiczna przed sezonem jesli znacie te miejsca powiedzcie proszę jak to wygląda. Przeszukałam archiwalne wątki ale za wiele to się nie dowiedziałam.
Obserwuj wątek
    • echo1111 Re: Dębki czy Karwia 01.05.11, 20:05
      Nie wiem jak jest przed sezonem jednak zdecydowanie polecałabym Dębki - najpiekniejsza szeroka plaża, Karwia mi sie nie podoba.
      • preciosa123 Re: Dębki czy Karwia 12.05.11, 14:29
        z karwi blizej do Wladka a w debkach spokojniej jesli jedziesz samochodem to obojetnie gdzie bedziesz mozesz sie przemieszczac
    • iza-bel Re: Dębki czy Karwia 18.05.11, 14:14
      Kilka razy byłam w Dębkach w czerwcu właśnie.
      Jest pięknie, nie ma tłoku, plaża jeszcze niezbyt zatłoczona, ale jesli chodzi o jedzenie to wybór jest niewielki. Wiekszośc lokali czynna dopiero od lipca.
      Najgorzej do I połowy czerwca, bo w II już rusza trochę sezonowych punktów.
      W Karwi pod tym względem może byc odrobinę lepszy wybór, ale Dębki zdecydowanie przyjemniejsze.
      • mycha79 Re: Dębki czy Karwia 18.05.11, 22:52
        Dębki, gorąco polecam. Piękna plaża. Baza gastronomiczna OK. Osobiście polecam włoską knajpkę na rogu Spacerowej i Łąkowej przy skręcie na camping Kaszub (nazywa się niepozornie Kurczak :)) pyszne makarony, świetna pizza i duuuuże porcje , naleśnikarnię kawałek dalej i swojskie obiady w Kartoflisku. W czerwcu te punkty zawsze są czynne.
        • women1984 Re: Dębki czy Karwia 19.05.11, 21:49
          Dzięki za odpowiedzi szkoda że tak późno bo już wybrałam Rowy mam nadzieję że dobrze.
          • kol.3 Re: Dębki czy Karwia 21.05.11, 20:30
            Znakomity wybór :).
            Unikaj Karwi, we własnym dobrze pojętym interesie. O mało mnie nie zabił TIR, przejeżdżający na łysej oponie przez wąską uliczkę w Karwi. Oni za te TIRy pobierają opłatę klimatyczną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka