Dodaj do ulubionych

Dąbki - co robić w niepogodę?

10.07.11, 16:37
22.08 jadę z 8-latkiem do Dąbek, będę tam pierwszy raz, więc jestem nie rozeznana w terenie, proszę napiszcie co można tam robić w niepogodę.
Obserwuj wątek
    • andy810 Re: Dąbki - co robić w niepogodę? 11.07.11, 11:25
      Byliśmy w DĄbkach w 2008 r.miejscowość mała ale nam się podobało .Napiszę CI co my zwiedziliśmy w okolicy.
      Darłowo-zamek Książąt Pomorski,nasza mała się nudziła
      Darłówko-latarnia morska,port,rozsuwany most,tramwaj wodny,rejsy statkiem w morze,ruiny wyrzutni V1 i V2,przystań wodna Staw Traczowisko można rowerkiem wodnym popływać
      Cisowo-9 dużych wiatraków
      W samych Dąbkach jezioro Bukowo z przystanią,rejsy stateczkiem Milka po jeziorze.Stamtąd można też wypożyczyć gokarty albo pojechać rowerem do Dąbkowic miejsca gdzie jezioro łączy się z morzem.
      To tak na tyle,życzę udanego wypoczynku może jeszcze ktoś podrzuci jakieś pomysły.
      • aura1508 Re: Dąbki - co robić w niepogodę? 11.07.11, 12:44
        Uważam, że Dąbki sa rewelacyjne jeśli nie ma pięknej pogody. Przede wszystkim, cudowne miejsce do spacerów. Nudzi ci się morze, idziesz nad jezioro. Piękne ścieżki spacerowe.
        Pada, możesz zabrać dziecko na basen do Geovity albo pojechać do Darłówka, czy Darłowa.
        Byłam i z całą pewnością tam wrócę. W tym roku byłam po raz pierwszy i ostatni w Darłówku.
        Masakra :-( żadnych ścieżek spacerowych, jakieś krzaki zamiast pięknej nadmorskiej zieleni, miasteczko i ośrodki wczasowej jak z PRL :-( Dla mnie okropność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka