Dodaj do ulubionych

OW Irena Łazy

26.07.11, 10:14
Witam
Byłem ostatnio w tym ośrodku (początek lipca) i jakoś wbrew opiniom negatywnym mogę go z czystym sercem polecić dla osób z małymi dziećmi.
Jedzenie dobre w ilościach wystarczających dla dorosłego faceta nie mówiąc o dzieciach.
Po delikatnym dogadaniu się z personelem (bardzo wyrozumiałym na zachowania dzieci na stołówce) dania podawane w miarę "prędkości" spożywania przez dzieci.

Pokoje zadbane i czyste, łazienki też, no chyba że ktoś sobie piasku nanosi to ma brudno a panie nie sprzątają jak w hotelu, zresztą sam bym sobie nie życzył żeby mi ktoś łaził po pokoju.
Grila można pozyczyć na miejscu, plac zabaw dla dzieci wystaczający, wszystko ogrodzone,
bezpieczne przejście przez furtkę (ok. 50 m) na ogromną prawie pustą plażę, starsze dzieciaki same chodziły do pokoi.
Może jedynie tzw. siłownia-kawiarnia ma jeszcze kilka ...ale - no bo jak pada to kłopot z dzieciakami ale są wesołe miasteczka w Łazach, Unieściu i Mielnie.
Zresztą trwa remont budynku chyba przeznaczonego na stołówkę

Jeśli chodzi o spokój to naprawdę polecam
Obserwuj wątek
    • lazy2012 Re: OW Irena Łazy 16.07.12, 08:48
      Ta wesole miasteczko jak pada to swietny pomysl hii .
    • teresaradom Re: OW Irena Łazy 19.07.12, 01:10
      Jedyny atut to lokalizacja ,Łazy to naprawde urokliwy skrawk naszego wybrzeza, a ja polecam zdecydowanie inne osrodki niz Irena ,ktora ostatnimi czasy stracila wiele...A oto one sprawdzone przeze mnie w tym roku osobiscie dwa osrodki REWELACJA standard nieporownywanie wyzszy o kilka gwiazdek i duzo taniej....www.pensjonatwiking.pl/index.php/lazy w ktorym obecnie z mezem spedzamy wakacje i www.apartamenty.lazy.net.pl/ gdzie sa nasi znajomi .
      WILLA WIKING TO NAPRAWDE MIEJSCE Y KLASA NA UBOCZU WYSOKI STANDARD---POLECAMY !!!
      • bastekss Re: OW Irena Łazy 19.07.12, 18:26
        "Oferujemy 9 wygodnie urządzonych pokoi 2-, 3-, 4-osobowych oraz 2 apartamenty.
        2 kuchnie z pełnym wyposażeniem... ...pokój dzienny z kominkiem,
        ogród z miejscem do grilowania i kącikiem zabaw dla dzieci,"

Nie wyobrażam sobie gotowania z innymi pensjonariuszami w tej samej kuchni...
        ... co tu jest taniej - noclegi w 4 osobowym pokoju za 260 PLN
        a gdzie jedzenie za 140 PLN dla 4 osób za cały dzień ?
        ok. 20 osób na jednym miejscu do grila ? - chyba nieporozumienie

2 metry do ogrodzenia od sąsiadów ?
        na co mi sejf ...

no cóż konkurencja
    • komes3 Re: OW Irena Łazy 06.01.14, 09:36
      Omijajcie z daleka ten ośrodek a szkoda bo jest bardzo ładny ale obsługa i właścicielka chroń boże wczasowiczów najlepiej zapłać i wyjedz sodoma i gomora.
      Byłem tam tydzien w lipcu 2013 jedzenie jak na 50 zł śniadanie i obiado- kolacja kiepskie ale to nie najgorsze kelnerki podobno z rodzinki nie podaję a rzucają na stolik jak psom zero podejścia do klijenta jakby robiły to z łask. Pani właścicielka miła do chwili kiedy jej nie zapłacisz później najlepiej nie zawracaj dupy. Ogólnie nie polecam opinie pozytywne podobno piszą sami.
      • wisz511 Re: OW Irena Łazy 19.01.14, 15:31
        Witam
        Nie zgadzam się z tą opinią - widać, że pisał to jakiś analfabeta (klijenta pisze się klienta!!), poza tym kierowniczka jest bardzo sympatyczną osobą-nikomu nie odmawia pomocy, wszystkie ewentualne uwagi są błyskawicznie usuwane, posiłki są smaczne i treściwe, są gorące i przygotowywane przez fachowca a podawane przez młode i sprawne dziewczyny, jest tam wspaniały plac zabaw dla dzieci. Ogromną zaletą jest własne wyjście na plażę, duży bezpłatny strzeżony parking (z najazdem) oraz pobliski bufet z zimnym piwem! i innymi zakąskami. W sumie jest o'k. Jedyną wadą jest brak sygnału Wi-Fi w całym ośrodku - bezpłatny sygnał jest tylko przy barze.
        Pozdrawiam-stały wczasowicz tego ośrodka.
    • ewa_ppp Re: OW Irena Łazy 24.01.14, 16:05
      O matko, nic się nie zmieniło - wychodzi na to, że nadal nie polepszyli obsługi i nadal sami sobie robią wpisy na forum. No cóż, ja tam byłam kilka lat temu i rzeczywiście jedynym atutem jest bliskość plaży, brak cywilizacji i dużo miejsca dla dzieci na terenie ośrodka. Wtedy kiedy byłam też jedzenie i obsługa były fatalne. Ale wczasowicze mówili, że latach wcześniejszych było dużo lepiej, potem właścicielka zmieniła podobno kucharkę i zaczęła oszczędzać. Może kiedyś zmieni się właścicielka ... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka