Dodaj do ulubionych

Niechorze Kaprys

23.01.12, 12:20
Witam - mam prośbę do osób, które były w OW Kaprys.

zarezerwowałam tam domek, ale mam obawy czy się tam pomieścimy. Mało jest zdjęć na ich stronie. Proszę o odpowiedź czy dla rodziny dwoje dorosłych i 3 małych dzieci - taki domek będzie ok? Jaki jest standard w tych domkach. I czy wszystkie domki są jednakowe i mają tak samo dobrą lokalizację?
Obserwuj wątek
    • ania-bell Re: Niechorze Kaprys 07.03.12, 14:59
      Witam!
      Byłam w tym ośrodku parę lat temu, też w domkach. Opiszę jak wygladały wtedy i myślę, że się nie zmieniło. Na początek taras z suszarką co mnie pozytywnie zaskoczyło, potem wejscie do dużego pokoju z wersalką (taki salonik) TV, szafką ze szklankami, talerzykami. Na lewo mały pokoi z dwoma tapcznikami. Za tym pokoikem całkiem przyjemna łazienka i obok schody na górę na antresolę gdzie są dwa tapczaniki. Na górze jest też szafa i okno dachowe. Dość dużo miejsca do zabawy dla dzieci. Domki sa ułożone w kształt litery L. Myślę, że standard jest taki sam we wszystkich domkach. Parkowanie samochodu koło domku. Na przeciwko jest boisko do siatki z wysypanym piaskiem oraz plac zabaw. Dalej jest stołówka w głównym budynku, dają tam też pyszną kawę. Dobre lody są w cukierni przy Jantarze a pyszne naleśniki przy wyjsciu z ośrodka w stronę centrum (taka mała knajpka z namiotem). Plaża ładna, ciekawa poprzez dużą liczbę małych kamyczków, wejście do wody w wielu miejscach po kamieniach ale są też wejścia piaszczyste np. koło ratowników. Woda ciepła i była bardzo przejrzysta jak my byliśmy.
      Mam nadzieję, że trochę pomogłam.
      Ania
      • maman3 Re: Niechorze Kaprys 15.04.12, 22:26
        Jeździmy prawie co roku-tym razem w 7 :) . Zmieścicie sie spokojnie. Najlepsze domki to 3, 4, 7. Standardy takie same-tylko nasłonecznieniem sie różnią :) .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka