Dodaj do ulubionych

Wrzesnien nad morzem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 10:29
Prosze powiedzcie mi kochani jak wyglada wrzesien nad morzem! czy da rade
jeszcze sie poopalac lub popluskac? no i jak wyglada mala miescinka np.
niechorze, czy zamiera zycie (jestem mloda wiec mam na mysli puby i dyskoteki
czynne w lipcu i sierpniu), a mozle lepiej wybrac wieksze miasto na wrzesien?
i czy zeczywiscie jest taniej... bo coraz wiecej ludzi wyjezdza we wrzesniu!
Dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Pikey Re: Wrzesnien nad morzem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.04, 12:21
      Wrzesień nad morzem jest bardzo piękny- własciwie dopiero wtedy mozna dostrzec
      prawdziwy urok morza, kiedy nie ma juz tłumów i jest spokojnie. Co do kąpieli
      to oczywiście jest możliwa (chociaż w zeszłym roku w Darłówku dłuższa kąpiel
      groziła bezpłodnością), zależy od miejscowości. Jeżeli trafi się we wrześniu
      dzień z bezchmurna pogodą to mozna poczuć sie jak w raju:-)
    • Gość: Marcin Re: Wrzesnien nad morzem IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.06.04, 17:45
      Morzesz mnie odwiedzić a nie pożałujesz okazja, www.niechorzanka.prv.pl

Cena ,Czyni ,Cuda
      • Gość: gwiazdka Re: Wrzesnien nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 18:10
        ta niechorzanka mnie zainteresowala ale prosze o odpowiedz co w niechorzu mozna
        robic we wrzesniu - owszem bylam w tym miasteczku ale w lipcu/sierpniu a jak
        wyglada sprawa rozrywek we wrzesniu??
        • Gość: gg Re: Wrzesnien nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 19:00
          zapomnij o rozrywkach! juz ostatnie dni sierpnia to ciszaaaaaaaaa
      • Gość: ewa Re: Wrzesnien nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 10:33
        We wrześniu nad morzem jest jeszcze sporo atrakcji. Dyskoteki i kluby są
        pootwierane.Można się opalać i zażywać kąpieli morskich.Polecam pokoje gościnne
        w Darłówku 200 m od plaży, cena jest niższa i wynosi 20 zł od osoby.W razie
        pochmurnej pogody można skorzystać z tutejszego parku wodnego
        (baseny,zjeżdżalnie,kręgle itp.)Kontakt tel. 094-314-37-92 lub e-
        mail:ewa.wczasy@neostrada.pl .Serdecznie zapraszam!
    • columbus2000 Re: Wrzesnien nad morzem 10.06.04, 00:27
      Gość portalu: gwiazdka napisał(a):

> Prosze powiedzcie mi kochani jak wyglada wrzesien nad morzem! czy da rade
      > jeszcze sie poopalac lub popluskac? no i jak wyglada mala miescinka np.
      > niechorze, czy zamiera zycie (jestem mloda wiec mam na mysli puby i dyskoteki
      > czynne w lipcu i sierpniu), a mozle lepiej wybrac wieksze miasto na wrzesien?
      > i czy zeczywiscie jest taniej... bo coraz wiecej ludzi wyjezdza we wrzesniu!
      > Dziekuje i pozdrawiam
      W Darlowko i podobnych jak Mielno,Uniescie , Trzesacz czy Niechorze zycie
      rozrywkowe zamiera w ostatnich dniach Sierpnia. Z woda bywa roznie. Zwlaszcza w
      Darlowku. Po jego stronie wschodniej woda jest jeszcze ciepla ( przeczytaj
      posta Czy Darlowek Zach. Czy Wsch.). Poza tym po tej stronie jest Aquapark z
      morska woda. Ceny rzeczywiscie sa nizsze. U nas np. od 1-go Wrzesnia za
      dwuosobowy pokoj o wysokim standardzie ( z lazienka, tV, radiem, czajnikiem)
      zaplacisz 45zl/ za dobe czyli 22,50 za osobe. Nie ma zadnych oplat
      klimatycznych.Nie myslalem wczesniej o tym, ale mysle, ze gdyby byly wolne
      apartamenty to w cenie 60zl za dobe mialabys caly apartament do dyspozycji
      (sypialnia dwuosobowa,pokoj dzienny z aneksem kuchennym, lazienka, lodowka,
      mikrofala, kuchenka el, czajnik,naczynia i garnki, telewizor i radio) za dobe.
      Kilka Pubow i dyskotek w zasiegu reki. Puby i dyskoteki czynne caly rok. Do
      plazy 2000 metrow. Przemysl. Pozdrawiam Krzysztof
      • Gość: gwiazdka Re: Wrzesnien nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 10:45
        Ciekawa oferta!
    • columbus2000 Re: Wrzesnien nad morzem 11.06.04, 20:04
      Witam,
      Jesli interesuja Cie zdjecia to zobacz na www.MorzeColumbus2000.nadmorze.pl.
      Jesli chcesz moge Ci podeslac kilka zdjec Mailem. Kontakt do mnie na
      columbus2000@gazeta.pl lub z zona columbus2000@poczta.onet.pl lub 94 3142439
      lub 604427602. Nie musisz sie spieszyc. Masz jeszcze duzo czasu na wybor
      wlasciwej oferty. Nasza jest wciaz aktualna. Serdecznie pozdrawiam. Krzysztof.
    • Gość: Danusia Re: Wrzesnien nad morzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 10:00
      Jezeli chcesz byc pewna ze atrakcji Ci nie zabraknie to wybierz 3miasto.
      Polecam Sopot, masz gwarancje niezliczonej ilosc miejsc do odwiedzenia.
      Na wrzesien ceny mozemy ustalic indywidualnie. www.wSopocie.spanie.pl
    • Gość: * Re: Wrzesnien nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 09:48
      up
    • columbus2000 Re: Wrzesnien nad morzem 18.06.04, 19:48
      jestes tam jeszcze????
      • Gość: gwiazdka do columbus2000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 16:46
        ja? jestem jestem! tylko nic nie moge wczesniej zarezerwowac bo moj chlopak ma
        taka prace ze pracuje okolo 18 dni w miesiacu ale czasem codziennie a czasem ma
        tydz, przerwy! od wrzesnia teoretycznie przysluguje mu urlop ale pewnie go nie
        dostanie i bedzie musial sie pozamieniac w pracy tak aby miec z 10 dni wolnego!
        kiedy bedzie mial wolne dni dowiemy sie dopiero pod koniec sierpnia wiec z tego
        powodu nie moge na razie nic zaplanowac! Twoja oferta jest badzo atrakcyjna
        jednak wolelibysmy byc blizej morza (bo nie wiem czy pojedziemy samochodem)
        Pozdrawiam Gwiazdka
        • berre Dunski Baltyk :) 19.06.04, 17:06
          Polecam dunska wyspe Bornholm :) Tez Baltyk :), ceny porównywalne, a standard z
          cala pewnosci lepszy!!!!;)www.bornholm.pl/
          Sama wyspa superinteresujaca, miejscowi bardzo zyczliwi i goscinni.

Bornholmskie lato trwa dluzej niz w pozostalych regionach Danii
          www.bornholm.pl/klimat.htm
          Aktualna pogode na Bornholmie zobacz na
          www.bornholm.pl/pogoda.htm
          I wyspa tetni zyciem, we wrzesniu tez :)))Festiwal Muzyki do konca wrzesnia
          Zerknij tutaj:
          www.bornholm.pl/muzyka.htm
          Kultura www.bornholm.pl/kultura.htm
          Historia:
          www.bornholm.pl/historia.htm
          Noclegi:
          www.bornholm.pl/noclegi.htm
          Ogólnie to jest superportal, z mnóstwem info, nieustannie aktualizowanych,
          robiony przez Bornholmczyków, czyli osoby majace dostep do aktualnych info.

A na wyspie bylem sam w ubieglym roku, w tym tez jade :) I wszystkim polecam!!!
    • columbus2000 Re: Wrzesnien nad morzem 21.06.04, 21:06
      Czesc Gwiazdko. Miejscowi strajkuja bo im rzad podniosl ceny paliwa. Wiekszosc
      z miejscowych czy pracuje czy nie to zadna roznica. raz na Platformie mielismy
      ekipe miejscowych monterow rusztowan. Usiedli i powiedzieli, ze strajkuja, bo
      cos im nie pasuje. Powiedzielismy, to dobrze. Jesli nie chcecie pracowac to
      wolamy helikopter i jedziecie do domu. To podzialalo. Zaczeli prosic, zeby ich
      nie odsylac, ze oni beda pracowac tylko za jedzenie i spanie. No i pracowali i
      o dziwo, robili to duzo lepiej niz jak mieli placone (jedzenie tez wtedy
      dostawali). Dziwne prawda. No ale nie o tym chcialem pisac. Jakies "robactwo"
      nas zaatakowalo i bylismy przez dwa dni odcieci od swiata (czyt. Internetu).
      Szkoda, ze macie takie problemy z urlopem. Mysle, ze dopisze Wam szczescie i
      pojedziecie razem na urlop. Nie znam nikogo blisko morza, zeby polecic Wam jego
      kwatere. W Sierpniu wracam do domu. Jak cos sie dowiem, to dam Wam znac. Nie
      znaczy to, ze nie chcemy Was w naszym Pensjonacie. Miejsce jest caly czas,
      tyle, ze Wam bardziej pasuje cos innego. Trzymajcie sie. Milego wypoczynku nad
      morzem, we dwoje (obiecuje sobie, ze zabiore moja Pania na wypad tylko we dwoje
      ale ciagle za malo czasu. Pozdrowienia Krzysztof jeszcze z Afryki.
      Krzysztof
      • Gość: gwiazdka Do sympatycznego Krzysztofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 22:27
        Bardzo mi milo ze zagladasz do mojego watku! dziekuje ze zyczysz nam milego
        wypoczynku! mysle ze jestes bardzo sympatyczny i az zaluje ze nie spedzimy tego
        urlopu u Was - w takim milym towarzystwie!
        PS. zazdroszcze Ci troszke tej Afryki

Pozdrawiam Kasia
        • columbus2000 Re: Do sympatycznej Kasi 25.06.04, 20:17
          Moze kiedys przyjedziesz (-cie)
          Obecnej Afryki nie ma co zazdroscic. Mozesz pozazdroscic innych miejsc, w
          ktorych bywalem (tez w Afryce i na innych 4 kontynentach).
          Zawsze z przyjemnoscia wracam do domu nad nasze morze. Jest fantastyczne w
          czasie sztormow. Wtedy widac jego piekno.
          Serdecznie pozdrawiam - nadal z Nigerii.
          Krzysztof.
          • Gość: gwiazdka :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 11:33
            Bardzo dziekuje za pozdrowienia
            Afryki i tak zazdroszcze - lepsza Afryka niz Częstochowa...
            • jasmina_tdi wrzesien nad morzem 26.06.04, 18:10
              Kilka razy zadrzyly mi sie wakacje na koncowce sierpnia + kilka dni wrzesnia.
              Wygladalo to mniej wiecej tak:
              sierpień - tłum tłum tłum
              31 sierpnia - tłum jakby mniejszy
              1 września - idealna pustka, zdemontowane w ciagu dnia ogrodki, bary, pizza,
              lezaki, wszystko, co kojarzy sie z sezonem
              2 wrzesnia - nie ma gdzie zjesc obiadu, wszystko zabite dechami

Nie wiem jak to mozliwe, ale tak wlasnie bylo. Najpiekniejsza jest wtedy plaza -
              pusta az po horyzont. Temperatura morza 20 sierpnia czy 8 wrzesnia jest taka
              sama tzn zimna ;)

• Gość: gwiazdka Re: wrzesien nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:55
                nie strasz mnie...
                Ale pewnie bylas w jakiejs mniejszej typowo turystycznej miejscowosci??
                • jasmina_tdi Re: wrzesien nad morzem 02.07.04, 10:46
                  faktycznie, byłam w mniejszej, pewnie w Gdańsku czy Sopocie nie ma roznicy, ale
                  to raczej nie sa typowe miejsca wypoczynkowe. Z jednej strony ta pustka nawet
                  mi sie podobala, z drugiej byla porazajaca - jakby w nocy wybuchla bomba i
                  zmiotła całą ludność...

Gość portalu: gwiazdka napisał(a):

> nie strasz mnie...
                  > Ale pewnie bylas w jakiejs mniejszej typowo turystycznej miejscowosci??
    • Gość: apartament Polecam Sopot IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 10:57
      Ja zdecydowanie polecam Sopot. Życie w pubach, klubach i dyskotekach trwa cały
      rok (i naprawdę jest w czym wybierać szczególnie jeśli jest się młodym :-). Jest
      to miasto, które oferuje na tyle dużo atrakcji, że nawet przy brzydkiej pogodzie
      człowiek nie powinien się nudzić (poza tym wrzesień w ostatnich latach był
      bardzo przyjemny). Jeśli chodzi o ceny to my oferujemy noclegi ze zniżką.
      Serdecznie zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą.

Apartament „Pod sosnami”
      www.pod.sosnami.prv.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka